- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
evde kalmak mı 23 yaşındaylen aynı şeyi bana yapmışlardı nihayet evlendim derken 3 yıl geçti çocuk yok şimdide aynı şekilde yakama düşmüşler çocuk çocuk diye sakın onların bu samimi olmayan dularına kapılıp gerçekten evde mi kaldım diye düşünmeyin evde kalmak ne ya evlendik ne b..k oldu sorarım ben zamanında o insanlara haddini bildirmediği için pişmanım sakın sakın onların kafasında yaklaşmayın hayat tek daha güzel eşimi çok seviyorum ama yorgunlukları daha çok beraberinde çok mutsuzluk getirdi o sevgi sakın onar gibi düşünmeyin yaş 30 hayırdır ne oluyorHepinize iyi geceler hanimlar öyle gerildim ki direk kendimi buraya attim
Öncelikle belirtmek isterim sanirim uzun zamandir yalniz kaldigimdan pek kimseyle diyalog icinde olamadigimdan dolayi kendimi ifade etme sorunu yasiyirum birde uzerimdeki bu öfkeyle beraber oldugu kadar düzgün ve toplu anlatmaya calisacagim hepinizin gozlerini yoracagim icin hatam olursa simdiden hepinizin affına sığınıyorum
(Onceden olsa hayatta boyle bi konu acacagimi dusunmez konu acanlarida hassas olduklari icin cabuk aliniyorlar diye dusunurdum)
Ben 30 yas sinirında bekar (konu komsu akrabanin gozunde evde kalmış)bir kadinim egitim is durumu baya cetrefilli birde onlarla kafanizi yormak istemiyorum
Son zamanlarda butun ortamlarda evde kaldigimi ima eden sozlerle karsilasiyorum evet evlenmeyi gercekten istiyorum ama insanlar evde kaldilar demesinler diye degil kendim istedigim icin
Yani uzun zaman soylenen sozleri hic umursamadim bile laf acilarsa he deyip gectim
Ima imali laflar gun gectikce cogalmaya basladi hatta dugun nisan ortamlarindaki misafir teyzeler ellerini acarak (mubalagasiz soyluyorum feryat figan eder tarzda evlenmem icin dualar ediyorlar) darisi basina deseler kafi ama yok iste evde kaldigimi belli edecekler ya
Ortamlarda valla senin evlenmeni cok istiyoruz dua ediyoruz seninde yasin geldi artik vs vs vs tarzinda laflar (kimilerinin samimi olduklarindan suphem yok zaten en kibar ve uygun dille iyi dileklerde bulunuyorlar)
Neyse birde bunlarin icinde bazi hatun kisiler var ki hala evlenmis kizlarina bekarken ne kadar gorucu geldiginden soz ederler evlendikten sonra gorucu ciktiklarini anlatip anlatip ovunurler inanin hic umrumda degil herkeson konusmaktan zevk aldigi sey farklidir onlarda ovunmekten hoslaniyor der gecerim
Bi kisim insanlarda vardir ki evlerine kiz gormek icin gelen bir bardak cay icip gidenleri yok kizimi istedi yok cok israr (neredetse yalvardi deyip abartacaklar)
Neyse sozun ozu kizlari icin goruculerin kapicilari asindirdigini idaa eden bi dolu insan (Allah daha fazla versin gozumuz yok)
Peki senin derdon ne diye sorscaksiniz
Bugün bi kac saatligine bi yere ugradim nisanli bi kiz vardi tebrik ettim dugun dernek ne zaman diye sordum
Tabi o ortamda bu soz ettigim ovunme yetisine sahip bi kac hanim teyze mevcut once banada iyi dileklerde bulunuldu tesekkur ettim falan
Sonra sira sanada geldi senin zamsninda geldi demeler insallah vs deyip geciktirdim insallahtan biraz ileri gitsem biliyorum mevzu buyuyecek
Sonra kizlarina habire gorucu geldigini ima edenlrden biri benimle yasit ve benden buyuk kizi var (ikisinide cok severim) onlarda bekar fakat istenler gorucu olarak geldigi icin sorun yok evlenmiyor ama giruculeri fazla izlenimi var
Neyse bu sahislardan bu zamana kadar bulamamissiniz bu saattwn sonrada bulamazsiniz sizde o patansiyel yok vs (benimle beraber bi kac kisiyide lafa katmislar ama laflarin odagi kesinlikle benim ve sozde bunlari iyi niyetle soyluyorlar) zaten bulacak olsaniz simdiye bulurdunuz insanin mayasinda olacak bi dolu laf vs
Eee gelinde sinirlenmeyin bunlar evde kaldigimi ima etmiyorlarda bana mi oyle geliyor
Birde soyle bi durum varki dedigim gibi bu teyzelerin kizlarinin reklamini yapmakta uzerlerine yok gormeye gelen isteyen olur iyi meslek sahipleri anlatilmada oncelik olur vs
Simdi soyle soyleyeyim ben hic cevremde oturupta gorucu bekleyen ev kizi modeli olmadim hemen hemen herkeste bilir.Gorucuye karsi hic olmadim ama gorucuye cikacak bir yapimda yok
Ama yani eve gelen goruculerim olmasada kimsenin haberi olmasada simdiye kadar (tabi yasimda az degil) az cok bi kac gorusmek isteyenim talibim hoslandigini hissettigim evlilik imalarinda bulunanlar oldu
Inanin bunlar arasinda isi gucu gayet iyi olanida şuan çok iyi yerlere gelmis olanlarda vardi eli yuzu duzgun olanida karda kista sirf konismak tanismak icin yolumu gozleyip bekleyende
Ve belki uzerinden aylar yillar gecerdi hani alakali bi mevzu acilmadikca ben bu durumlardan kimseye soz etmedim yani reklam olsun diye anlatanlar olur ya o potansiyelde yok bende
Bazen hata mi ediyorum diye dusunuyorum bende mi anlatayim sayayim dokeyim mi diyorum (Evet sacmaliyorum ama)gercekten bunalttiklar artik bende mi ovunup durayim bire bin katayim o zamsn seslerini kesecekler mi bu insanlarin
Sirf taliplerin reklamlarini yapmadigim icin ve talip olan sahislari bu evde kaldigimi ima eden guruh bilmedigi icin toplum icinde evde kalmis bir kizim
Yani tamam bende farkindayim evlilik yasinda oldugumhn yasimim gectiginin ama yani imalarda bulunup evde kaldigimi ima ettiniz hadi bende ortamdakilerde ne demek istediginizi cok iyi anladik ya sizin elinize ne gecti