• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha evlenmeden evlilikten soğudum

Babana zaten söyleyecek söz yok ama annen de "sizin" için boşanmamış ya. Bunu söyleyerek sizin omuzlarınıza taşıyamayacağınız ve zaten de taşımamanız gereken bir yük yüklüyor. Boşanıp yoluna bakması lazım. Sen ve kardeşin bu işin dışında durun bence. Karı-koca ilişkisi, evlatları da olsanız söz hakkınız sınırlı.

Annen bosanmak istemiyorsa dedektiflik yapmasin. Kurcalamasin uzulmesin bosuna.
Bosanmak istiyorsa yapsin sonra delil olarak mahkemeye sunsun. Davasini acsin.
Rezil etmek gibi sacmaliklara dusmeyin bence Allaha havale edin.
Zaten annenin kendi payida var. Yani zaten aldatildigini biliyormus yillarca. Kabullenmis yani. Kendinize de bosuna ele gune rezil etmeyin. Bosanilacaksa temiz sayfa acin onunuze bakin.
Hayatinizi guzellestirecek seylere harcayin enerjinizi. Zaten herkes hak ettigini bulacak.

Mesajları okurken gördüm. Sen kendini bildin bileli baban anneni aldatıyor ama aynı zamanda 9 yaşında da bir kardeşin var. Sence bu durum uzaktan bakınca nasıl duruyor?

Cok uzunnn. Elimde kitabim ara verdim bunu okuyorym bitmiyor. Diyecegim şu ki kotu ornek , örnek olmaz

Ben olsam kadını tüm okulun öğrencilerinin önünde rezil eder sonra da milli eğitime şikayet ederim. Babanız da fena şeyler hakediyor ama aklıma bir şey gelmedi

Yo k yok sanirim ben yanlis yazdim 9 yas buyuk kusura bakmayin. Kardesim 9 yasinda su an. Ki psikolojisi bozuk bir cocuk sosyal alanda disleksi ozellikleleri gosteriyor terapiye gidiyoruz. Nasil.yaparlar bu adiligi aklim almıyor.

Zaten konun pek inandirici değildi de, sosyal alanda disleksi ne demek? Disleksinin ne olduğunu biliyormusunuz? Sosyallik ve psikolojik durum ile zerre alakasi yok.

Disleksi okuma bozuklugu. Baze harflerin kişiye göre yer değistirmesidir.

Neyse ben konunuza hiç inanmadim. Yinede iyi forumlar dilerim.

valla annen boşanmayacak gibi. bari çatır çatır paralarını siz yeyin de başka kadınlara yedirecek para kalmasın

Babanın ne annene ne sana ne de kardeşine faydası var . Bu durumda annen boşanmayı tercih etse hiç birşey kaybetmez aksine kafası rahatlar sizin de öyle . Boşasın gitsin uğraşmaya gerek yok .

Zaten konun pek inandirici değildi de, sosyal alanda disleksi ne demek? Disleksinin ne olduğunu biliyormusunuz? Sosyallik ve psikolojik durum ile zerre alakasi yok.

Disleksi okuma bozuklugu. Baze harflerin kişiye göre yer değistirmesidir.

Neyse ben konunuza hiç inanmadim. Yinede iyi forumlar dilerim.
Gercekten cok sevimlisiniz ama inanmanizi saglamak icin bir caba harcayamayacağım tek demek istedigim yanlis anlasilmayi duzeltmek icin

Akademik alanda disleksi belirtileri yok ancak sosyal alanda korelmeleri var kardesimin zehir gibi bir farkli ismi var ancak ben bilemiyorum tam olarak. Bu durumun bir tik ustu disleksi olarak soylendi ve bir disleksi merkezinde terapi drama aliyor.
Bu sitede en tilt oldugum insan tipisiniz uzgunum. Iyi gunler diliyorum.

Babanın ne annene ne sana ne de kardeşine faydası var . Bu durumda annen boşanmayı tercih etse hiç birşey kaybetmez aksine kafası rahatlar sizin de öyle . Boşasın gitsin uğraşmaya gerek yok .
Evet aynen oyle mesaj attim yuzune vurdum. Bana yapmadim diyemiyor. Olan oldu diyor resmen yuzu yuz degil kosele utanmak yok. Annem kararli iyi bir avukat ariyoruz. Pedagog yardimi ile kardesimle konusacagiz.

Gercekten cok sevimlisiniz ama inanmanizi saglamak icin bir caba harcayamayacağım tek demek istedigim yanlis anlasilmayi duzeltmek icin

Akademik alanda disleksi belirtileri yok ancak sosyal alanda korelmeleri var kardesimin zehir gibi bir farkli ismi var ancak ben bilemiyorum tam olarak. Bu durumun bir tik ustu disleksi olarak soylendi ve bir disleksi merkezinde terapi drama aliyor.
Bu sitede en tilt oldugum insan tipisiniz uzgunum. Iyi gunler diliyorum.

Disleksi birseyin üstü veya alti degil. Sosyal alan ile hic alakasi yok. Tekrar ediyorum, disleksi okuma konusunda sorunlar yasamaktir. Zeka ilede hic alakasi yoktur.

Lütfen nezdinizde zor kelimeler kullanmak istiyorsaniz, önce bir google'a sorun. Burdaki insanlari yalnis bir sekilde bilgilendirmeyin.

Neyse bu cidden size son mesajimdir. Iyi günler.

Benm annem affetse ben onuda afftmezdm bu kadr net konusuyrm. Bizim basimiza bi iftira gelmsti biz o zmn bile kardesler olark evi terketmeyi dusundk hemen. Herlde boyle bi durumda en cok anneme kizardim affediyor kendini eziyor diye. Kaldi ki babanin lafi bile gecmez.

inanamıyorum şuan sanki ben yazmışım gibi hissettim aynı yaştayız aynı durumdayız üstelik benim babamda her görüştüğü kadından bir çocuk yaptı sonrada bıraktı şuan 2 üvey kardeşim var arada düşük yapanları saymıyorum seni çok iyi anlıyorum ben bu sabah bile yatakta ağladım ama annem için hep sustum ama ilk üye çok doğru şeyler yazmış benim annem her defasında kabul etti kaç defa dedim boşan arkandayım ekmek suyumuz olmasa bile olsun sorun degil ama aynen senin annen gibi fakirliğini derdini çok çektiği için şimdi hem o kadınları rahat ettirmek istemiyor hemde benim zor şartlarda kalmamı istemiyor böyle insanlar 0... yedirir bize gelince(beni kaç defa 2 3 kuruş için dövdüğünü bilirim elbise almaya korkarım ki babam trilyonluk insan kadınlara evler arabalar en çlok bu zoruma gidiyor ) bu durumda inan susmak babanla aranı bozmamak bi işe yaramıyor ben ettim hasta oldum içime ata ata sen söyle agzına geleni inan daha iyi oluyorlar kavga edince bu nasıl bir bakış açısıdır anlamadım ama beni her görüştüğü kadının evine götürmeye konuşturmaya çalıştı ama asla kabul etmedim etmem hakarettir bu bence kardeşine sahip çıkmalı akıl vermeli annene destek olmasın bosanma yada kalma konusunda benim elimde sadece kadının no su vardı mesaj attım tehditler savurabildim ama bişey olmadı elimde baska veri yok inan evini bilsem hele okuluna erişebilsem inan gider rezil ederim ben nerde çalıştıgına emin olamadım düşün ismini ve bir hastenenin adını(sözde eczacı ama kusura bakmasın kimse okumuş çalışan bayanlar bu kadar rezil olmamalı) telde bilinmeyen num nasıl kaydedilgini gösteren program var ondan buldum

inan bende kaç kişi çıktı karşıma ama babam yüzünden vazgeçiyorum erkekler babam gibi yapacak diye korkuyorum herkeste yalan arıyorum

Evet ayni başlıktaki gibi daha evlenmeden sogudum. Sorun babam, gercekten o kadar uzgunum ve kizginim ki baba demek istemiyorum.

Babam annemi kendimi bildim bileli hep aldatti belirli periyotlarla ama sorsaniz cok severdi. Annem de affetti benim icin sonra kardesim icin. Ben bugün 25 yasindayim. Adamin evlilik caginda boyunca kizi var yani. Gitmis benden 9 yas buyuk biriyle sevgili olmus biz basta cebinde bi recete bulduk. Bi kac hafta oncesinde *kadinin adi Sibel Timarci olsun oyle diyelim* bir kadin adina annem hemen hastanede sekreterlik yapan arkadasindan kadinin ne icin geldigini, ev adresini ve telefon numarasini aldi. Babama sordugumuzda iste arkadasimin nisanlisi merkezde ilaci bulamamislar bana verdiler alayim diye dedi siyrildi ama icimize sinmedi.sehir merkezinde bulunmayan sey burda nasil bulunacak sonucta.

Sonra bi kac gun sonra annem cuzdaninda bir kadinin biyometrik vesikaligini buldu bisey demeden yırtıp atmis.

Annem o arada kadinin evinin cevresinde dolasmaya basladi, gercekten o kadar yakin ki evler birbirine 10dk yurume mesafesi ve en aci seyi biz fark ettik ki babam arabayla anneme kendini kadinin evine biraktirmis toplantiya gidicem burdan arkadasim alicak diye. Annem kendi eliyle kocasini kadina goturmus.

Biz ne yapacagimizi bilemedik. Bize özellikle kardesime belli etmeden cok siddetli kavgalar dondu evde ben saygimdan bisey bildigimi bile belli etmedim.

Ertesi gun babam yurtdisina cikacakti annrm bana dedi ki bak kizim bu kadinla gidecek bu gorursun dedi. Bi gece oncesi anneme aglayip yalvarmış zaman istemis adam yapmaz diye dusundum. Kardesim okuldayken onun bilgisayarini actigimda sok gecirdim babamin mailleri acikti orda ve kadina vize almis. Sordugumuzda iptal oldu o vize filan dedi.

Bu gitti yurt disina o gun bende gunu birlik tercumanlik isi vardi oraya gitmistim sabahtan aksama kadar surdu. Annem aradi beni dedi kizim kardesinle konustum bu adam kardesini almis o kadinin evine goturmus ,o kadinin evinde biseyler yedirmis , biz yokken wpden goruntulu konusturmus zorla seni seviyorum seni ozledim dedirtmis cocuga... yemin ederim hanimlar hayatimda bu kadar hayal kirikligina ugramadim.

Nasil olur o cocugu oraya götürür nasil olur ya kardesimi doldurmus bi de annen fedakar degil iste kavga etmeye yer ariyo diye. Benim annem babamin her isi iflas etmesi yuzunden kurulu duzenini bozup sehir degistirsi yerlerde, gunu birlik kiralil evlerde, buz gibi havada kombisi calismayan yerlerde noktali virgul gibi koltuklarda uyudu sirf babam icin.

Neyse ben babamin mailleri biraz daha kurcalamaya basladim ve gordum ki kadinin ucak bileti parasi (6.711tl) gittikleri ulkede kalacaklari kral dairesi hepsi bizim kartlarimizdan odenmis. Surekli son uc aydir otellere gidilmis fake gps hesabi indirmis bize farklı konum atmis kendi kadinlaymis.

Dun sabah anneme yazmis iste daha once is yaptığı adamlarin borclari yuzunden hapse girmis orda parayi yatirdi ortaklar dedi yarin cikicam dedi. Ama meger sadece emniyete 1 saat ugramis sonra kadınla gezmisler bunu da google hesabindan takip ederek bulduk nereye gittigi kac saat durdug u hep meydanda konumu surekli acik tutuyor neyseki.

Isin kotu yanlarindan biri kadin hamile galiba surekli gebelik ve.kurtaj aratmis google da.

Kadin kardesime beni sormus annemi sormus. Evli oldugunu biliyor ve bu kadinda ingilizce ogretmeni. Cirkin sisman bisey annemse benim rus gibi kadindir. Nasil bir doyumsuzluk babamdaki bilemedim. Bize para yok dedigi zamanlarda para yok diyip benim kurs parami bile vermedigi zamanlarda gecesi 600 700 liradan kadini spalara goturmus yemeklere cikmislar.

Ve bu kadin dalga gecer gibi annemi aramis kardesjmin ingilizce ogretmeni gibi.

Seytan diyo ki git okuluna milli egitime heryere sikayet et cumle aleme rezil et kistir kenarda parçala her yerini sinirim gecmiyor ne babam olacak o haysiyetsizr ne de o hafif kadin bile demek istemedigim et parcasina. Günlerdir anneme destek olmak icin tek damla dokmedim ama simdi kalkinca dayanamadım aglamaya basladim. Kimseyle konusamiyorum en mantikli burasi geldi yazmak uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
Anneniz hala o adamla evlimi ne saçma resmen aldattığını rahat rahat söylüyor adam sizde halen kabul ediyorsunuz bunu hala baba diye biliyorsunuz pess

Anneniz hala o adamla evlimi ne saçma resmen aldattığını rahat rahat söylüyor adam sizde halen kabul ediyorsunuz bunu hala baba diye biliyorsunuz pess
Dava aciyoruz bugun beni instagramdan engellemis kadin babamin hesabindan filam artik komik gelmeye başladı. Ayri ayri manevi tazminatlar filan hepsi hallolacak

Yahu ben üzülemedim saygı da duyamadım annenize. Alıştığı maddi standartın altına düşmek istemiyor ki boşanmamış. Siz çocukları bahanesi olmuşsunuz. E adam da farkında ki bu kadar aleni yapıyor. Boşanmayacaksa siz karışmayın. Nasıl olsa yine affeder. Gerçi babanız af dilemiyor halinden memnun.

Evet ayni başlıktaki gibi daha evlenmeden sogudum. Sorun babam, gercekten o kadar uzgunum ve kizginim ki baba demek istemiyorum.

Babam annemi kendimi bildim bileli hep aldatti belirli periyotlarla ama sorsaniz cok severdi. Annem de affetti benim icin sonra kardesim icin. Ben bugün 25 yasindayim. Adamin evlilik caginda boyunca kizi var yani. Gitmis benden 9 yas buyuk biriyle sevgili olmus biz basta cebinde bi recete bulduk. Bi kac hafta oncesinde *kadinin adi Sibel Timarci olsun oyle diyelim* bir kadin adina annem hemen hastanede sekreterlik yapan arkadasindan kadinin ne icin geldigini, ev adresini ve telefon numarasini aldi. Babama sordugumuzda iste arkadasimin nisanlisi merkezde ilaci bulamamislar bana verdiler alayim diye dedi siyrildi ama icimize sinmedi.sehir merkezinde bulunmayan sey burda nasil bulunacak sonucta.

Sonra bi kac gun sonra annem cuzdaninda bir kadinin biyometrik vesikaligini buldu bisey demeden yırtıp atmis.

Annem o arada kadinin evinin cevresinde dolasmaya basladi, gercekten o kadar yakin ki evler birbirine 10dk yurume mesafesi ve en aci seyi biz fark ettik ki babam arabayla anneme kendini kadinin evine biraktirmis toplantiya gidicem burdan arkadasim alicak diye. Annem kendi eliyle kocasini kadina goturmus.

Biz ne yapacagimizi bilemedik. Bize özellikle kardesime belli etmeden cok siddetli kavgalar dondu evde ben saygimdan bisey bildigimi bile belli etmedim.

Ertesi gun babam yurtdisina cikacakti annrm bana dedi ki bak kizim bu kadinla gidecek bu gorursun dedi. Bi gece oncesi anneme aglayip yalvarmış zaman istemis adam yapmaz diye dusundum. Kardesim okuldayken onun bilgisayarini actigimda sok gecirdim babamin mailleri acikti orda ve kadina vize almis. Sordugumuzda iptal oldu o vize filan dedi.

Bu gitti yurt disina o gun bende gunu birlik tercumanlik isi vardi oraya gitmistim sabahtan aksama kadar surdu. Annem aradi beni dedi kizim kardesinle konustum bu adam kardesini almis o kadinin evine goturmus ,o kadinin evinde biseyler yedirmis , biz yokken wpden goruntulu konusturmus zorla seni seviyorum seni ozledim dedirtmis cocuga... yemin ederim hanimlar hayatimda bu kadar hayal kirikligina ugramadim.

Nasil olur o cocugu oraya götürür nasil olur ya kardesimi doldurmus bi de annen fedakar degil iste kavga etmeye yer ariyo diye. Benim annem babamin her isi iflas etmesi yuzunden kurulu duzenini bozup sehir degistirsi yerlerde, gunu birlik kiralil evlerde, buz gibi havada kombisi calismayan yerlerde noktali virgul gibi koltuklarda uyudu sirf babam icin.

Neyse ben babamin mailleri biraz daha kurcalamaya basladim ve gordum ki kadinin ucak bileti parasi (6.711tl) gittikleri ulkede kalacaklari kral dairesi hepsi bizim kartlarimizdan odenmis. Surekli son uc aydir otellere gidilmis fake gps hesabi indirmis bize farklı konum atmis kendi kadinlaymis.

Dun sabah anneme yazmis iste daha once is yaptığı adamlarin borclari yuzunden hapse girmis orda parayi yatirdi ortaklar dedi yarin cikicam dedi. Ama meger sadece emniyete 1 saat ugramis sonra kadınla gezmisler bunu da google hesabindan takip ederek bulduk nereye gittigi kac saat durdug u hep meydanda konumu surekli acik tutuyor neyseki.

Isin kotu yanlarindan biri kadin hamile galiba surekli gebelik ve.kurtaj aratmis google da.

Kadin kardesime beni sormus annemi sormus. Evli oldugunu biliyor ve bu kadinda ingilizce ogretmeni. Cirkin sisman bisey annemse benim rus gibi kadindir. Nasil bir doyumsuzluk babamdaki bilemedim. Bize para yok dedigi zamanlarda para yok diyip benim kurs parami bile vermedigi zamanlarda gecesi 600 700 liradan kadini spalara goturmus yemeklere cikmislar.

Seytan diyo ki git okuluna milli egitime heryere sikayet et cumle aleme rezil et kistir kenarda parçala her yerini sinirim gecmiyor ne babam olacak o haysiyetsizr ne de o hafif kadin bile demek istemedigim et parcasina. Günlerdir anneme destek olmak icin tek damla dokmedim ama simdi kalkinca dayanamadım aglamaya basladim. Kimseyle konusamiyorum en mantikli burasi geldi yazmak uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
bence karışma, zamanında annen yapması gerekeni yapmamış.( illa boşanmak değil) ayrıca aldatma bazı kişi lerde hastalık durumu oluyor. Tedavi gerekir. Onlarınki böyle gelmiş böyle gider...

of bende uzuldum annene okadr uzuldumkı allah yardımcınz olsun mıllıegıtıme sıkayet et kadını arkadanda delıl ız kanıt bırakmayacak sekılde rezıl et kı sıakyetcı olursa senı rezıle ttıgıne daır bısey bulaamsın. ne bıleyım fake hesap ac ekle bu gıyım magaza hesabı olur lsıtesınde kı mvarsa evlı barklı adamlarla dusup kalktıgını yay. ahlaksızlıga bak ya tiksindim resmen para tatlı gelmıs hanfendıye. para ıcın bunları yaptıgını heryere rezıl et. nasılsa fake hesap kanıtlayamazzda o kurtajdı hamılelı kraporu falanda onlarında fotolarını cek. ısmının yazılı oldgunu. aıelsıne kdar ualstır. belkı baban duyup sıze catacak sızden bılecek ozmaan bosansın annenız yazık gunah ya kadına nasıl yıpranmıstır kıyamam su annelerın hakkını hıc odeyemeyız sen herzmn annenın yannda ol dedıgm gıbı senı sıkayet etmesı zor olacak yollarla rezıl et. . bırde o kadına ahrcadıgı kredılerı falan kım odeyecek sızmı babanızmı?

Back
X