el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

Ya adam yukarı çıkmak istemiyor sen neden bu kadar zorluyorsun baskı yapıyorsun ki eşini küçümseyen hor gorrn birinin yanına gitmek istemiyor tavrını koymasına engel oluyorsun haksizsin , bu kadar aileler arası laf taşımaya da gerek yoktu cool şekilde işine bakacaktin ablan da seni kazanmak istiyorsa eşine saygı duyacaktı

Ben iki tarafıda hata gördüm. Denge diye bir şey yok. Siz kendi ailenizlede denge kuramamışsınız. Eşinizi başından beri aşağılıyorlar vs para pul konularında ezikleniyor laf sokuluyorsa burada siz devreye girmeliydiniz. Çizgi çekmeliydiniz. Eşinize karşıda kendi aileniz için çizgi çekmeliydiniz. Kimse kimsenin ailesine laf etme haddinde bulunmamalıydı. İki tarafta o çizgiyi sınırı bilmiyor. Kına gecenızde ben eşinizin yaptığı şakayı yadırgamadım. Şakalaşmış bir şeyde bildiği yok eğlenmeye çalışmış. Herkes bilir zaten o da şakasına takılıp gülünüp geçilcek bir olaydı ama ablanız bana çok patavatsız geldi. O laf edilmiştir. 3 kişi duyduysa bir halt vardır. Yanı o kadar laf yapan ablanız onu mu demeyecek. Ablanızın size bile saygısı yok seçimlerinizde. Bu arada bende duysam ki karşı tarafın aılesı en baştan berı aşağılasa kına gecemde de o lafı işitsem kusura bakmayın el öpmeye oyle rahat rahat bir şey olmamış gibi gitmem.

Valla seni çok merak ediyorum
Her konuda böyle kocam olsa yanımda tutmam boşarım diyorsun
Seninki melek mi ne
Otur otur kalk kalk diyorsun heralde adama
Senin kocanın ailesi seni istemese gider miydin?

Eski konunun linki nedir

Konu sahibi bu aranızin çok iyi olduğu görümceler, ailelerin tanışma sürecinde mesajla eşinize, sizin ve anneniz hakkında olmadık hakaretler eden görümce değil mi?

Siz o mesajları hazmedip görümcenizle iyi olmayı basardiysaniz, eşiniz de sizin hatriniza annenizin evine gelebilirdi.

Karşınızda çok iyi bir eş ailesi en azından görümce yok. Ablanizla görümce kapisabilir bu konuda. O yüzden ailenizi yok saydırmayin derim. Kadınlar aman iyi olalım diye olumsuzlukları görmezden gelebilir ama eşiniz bu şekilde başlarsa evliliğe, sonunu alamazsınız.

Son düzenleme:
Sen yinede kaynanana anne gibi gorumcelerine kardes gibi deme....1 yil sonra esininde gercek yuzu cikar gorumcelerinde canini sikma. Kendi aileni asla atma diyorum bu kadar.

Eski konunuza baktım da. Yazık ailenize. Böyle bir aileyle muhattab ettiğiniz için uzulmeniz gerekirken hala eşinizin ailesini savunuyorsunuz. Annenize bok çuvalı diyen gorumcenize saygı da kusur etmemissiniz ama beyefendi "erkeğin el açmasını da hiç görmedim" diyen ablanizin yüzünü dahi gormek istemiyor. Yazık gerçekten.

Evet az önce girlinred e yazdığımı saniyesinde yuttum. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Konuyu okumadım ama denecek şey var denmeyecek şey var.

Eski konunuzdan şu paragrafa bakınca nedense sadece kaynana ve gorumcenin duyduklarının aslında olmadığını düşündüm.

Sadece empati yapın derim siz olsaydınız nasıl davranırdınız eşiniz sonuna kadar haklı ablanız damadı beğenmiyosa bile belli etmemeliydi bu ömür boyu böyle gider sonuçta sizin tercihinizdi yanınızda durmalıydı ablanız

bu konuyu okuduktan sonra yorumumu geri aliyorum, ablasi ve annesi hakli. Eş ailesinden bir cacik olmaz.

Eşinin hatası neden gelmediğini sana söylememesi

Onun dışında annene vs ayıp olmuş

Lakin araba orada nasıl kalır anahtar çantanda değil mi araba olsa da anahtar neden annende

Evet az önce girlinred e yazdığımı saniyesinde yuttum. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Konuyu okumadım ama denecek şey var denmeyecek şey var.
İstisnalar mutlaka vardır ama genelde forumda da çevremde de kız aileleri çok büyük sorun görmedikleri sürece problem çıkarmıyorlar. Kızım mutlu olsun bizden yana gölge düşmesin modundalar. Ufak şeyleri buyutmeyip destek oluyorlar. Annemin genel bakisı ben saygı duyup iyi davranayim ki damat benden sebep kızıma kötü yaklasmasin şeklinde. O yüzden aile bir sorun var yapma diyorsa gerçekten bir sorun vardır. En azından kendi ailemde böyle gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…