el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

Valla seni çok merak ediyorum
Her konuda böyle kocam olsa yanımda tutmam boşarım diyorsun
Seninki melek mi ne
Otur otur kalk kalk diyorsun heralde adama
Senin kocanın ailesi seni istemese gider miydin?
Valla bence melek. Otur kalk dediğim adamı da yanımda tutmazdım. Kırmızı çizgilerimiz var ve ikimiz de onları aşmamaya dikkat ediyoruz sadece. Benim kırmızı çizgim ailem. Bunu bilir, ona göre davranır.

Abla haklı çıkmış sonunda:) eşte de sorun var, eş ailesinde de... Ailenizi ikinci plana atarken düşünün önce. Bir sorun olsa ilk çalacağınız kapı orası. Burda bile sorununu yazan kadınlara kaç kişi ailen arkanda mı diye soruyor. Sonra da önceliğin kendi kurduğun ailendir diyorlar anlamıyorum pek. Niye illa birini üstün tutmalıyız. Konu sahibi görümcen nasıl kardeşin, annesi annen oluyor. Pek güvenme onlara. 3u birden-teyze de dahil yani- anlaşıp ablanız için öyle konuşuyor olabilir. Ya da biri duydum şöyle dedi dediyse diğerleri de duyduğu sanrisina kapılmış olabilir. Gürültülü ortamdır az kişi de olsa orası birbirini duymak kolay değildir yüksek sesle söylemiyorsa.

sen tek erkeksin göz göre göre neden çingene bir aileye giriyorsun

hayatın boyunca seni yolacaklar

seni ve aileni hiçe sayıyorlar

çıkarları var

çingenelikleri had safhada

hayatın boyunca bok çuvalı gibi başında mı olsun istiyosun (annem için diyor)

kendi küçük farelerini kime verecekler senin gibisini bulmuşlar... (

bu arada ben avukatım annem emekli öğretmen

görümcelerim kardeş gibi, kaynanam anne gibi davranır bana.
Evet çok kardeş gibi davranıyorlarmış sana.
Ablan az bile demiş, keşke yüzüne karşı sayıp sövseydi. Hepimizin içinin yağları erirdi.
Ayrıca biri benim anneme bok çuvalı diyecek, alır bok çuvalını "tatlım bok çuvalı orada değil, senin yüzünde" diyip yüzüne dökerim. Onlar kim benim anneme bok çuvalı diyecek? Siz affetmiş bir de kardeş gibi olmuşsunuz. Emekli bu ülkeye öğrenci yetiştirmiş değerli öğretmen annenizi nasıl insanlarla muhatap etmişsiniz ya.

Ay böyle hepsini bir arada okuyunca çok sinir bozucu oldu

Bir insan kendi ailesini bu kadar gömüyorsa orda bir bit yeniği vardır dedim eski konulara baktım. Yazık günah ailesine, ömür törpüsü evlat.
Şimdi konu sahibi biricik kayinvalidesi ve görümceleriyle tıpış tıpış görüşecek ama eşi her kendi ailesiyle görüşme zamanıni burnundan getirecek, bir zaman sonra hiç gitmeyecek, kendi gitmelerini de problem yapacak, evlerine gelmesini bile istemeyecek, olacak olanlar bunlar.

Farkında değilsiniz ama kusura bakmayın ailenizi eşinizin ve ailesinin önünde iyice yerin dibine sokmuşsunuz ezmişsiniz.
Birde annenize zılgıt çekerek şahlandıracaksınız. yanlış yapıyorsunuz. Eşiniz sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.
Ablanızın kınada dediğinde yanlış tek kelime bile yokki. Nerde görülmüş kınada hangi erkek açmam avucumu demiş bilmem ne.

Eşiniz sizinle evlenmiş ablanızı daha da takmam demiş. ki sizi yalnız göndermesi çok ayıp samimi olmak zorunda değil bir selam verecek hatırınız yokmu sizin ?
Birazda bu şekilde düşünün.

Düğünterörü diye bir sayfaya üyeyim instgramda orda videolarda var tabi o arkadaşmı bilemiyorum .https://www.instagram.com/p/CKGVPw2AYDh/?igshid=17w6a0krdt4yj
Hikaye benziyor ama o kız değil bence konu sahibi.
Onun 1 abisi 1 ablası vardı. Eşininde kız kardeşi yoktu. Kendisi paylaşmıştı hatta.

Valla burnundan getirsin, müstahak böyle kadınlara böyle kocalar. Üzüldüm desem yalan olur. Beş para etmez adamla ailesini başının üstüne koyarsan onlar da seni paçavra yapar...

bu arada konu sahibi sessizlik yemini etti galiba

Kendisine değil de annesine üzüldüm sadece.

Bunlar daha fragman çünkü.

Yorumun alnı olsa öperim o derece +1

Kendisine fare, annesine bok çuvali ve ailecek cingene ilan edilmisler. Ama kv melek, gorumce mukemmel, cok seviyorlar konu sahibini. Daha ne kadar şaşiracam bilmiyorum. Erkek desen anne kuzusu, ailem de ailem. Yatsin kalksin sevinsin o aile kizlarini boyle terbiyesiz aileye verdi diye. Ayyy bi sinir geldi bana.
Konu sahibi kusura bakma ama size aşiri sinirliyim, insan ailesini boyle ezdirmez.

Hadi ailesine söylenenleri yuttu, insan kendisine fare diyen biriyle nasıl kardeş olabilir aklım almıyor. Konu sahibi buldumcuk olmuş herhalde, eşinin ailesini ailesinden üstte tutuyor.

Hadi ailesine söylenenleri yuttu, insan kendisine fare diyen biriyle nasıl kardeş olabilir aklım almıyor. Konu sahibi buldumcuk olmuş herhalde, eşinin ailesini ailesinden üstte tutuyor.
Acaba konu sahibi hafiza kaybi mi yaşamis?
Mesela abimin eşi beni ve ailemi sevmez, arkamizdan sallar ama yuzumuze guler, bizi sevmedigini biliyoruz. Konu sahibi bu kadar hakaret yemis ve sevildigini dusunuyor. Tuhaf.

Arkadaşım ablan sonuna kadar haklı, eşinin ukalalıklarına fırsat verme. Aileni ezdirme. Beni ailemin karşısında yalnız bırakacak kocayı ailemin önüne koyamam kusura bakma!
Şimdi onlara sevimli görünmek, seni sevmelerini sağlamak için hoş görüyorsun fakat ne kadar uğraşsan da fare dediği kişiyi (ki bu sensin) nereye kadar sevebilir!
Aynı senin gibi bir görümcem var; ailesine köpek gibi davranan, kocasının tarafın fırsatını vermeyen onlara eriyip biten. İnan ailesi nazarında zerre kıymeti kalmadı ama gel gör ki kan bağı var. Aynı yanlışa düşme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…