el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

Ablanın hatası varsa işte burda da görümcen hatalı davranmış. Daha iki gün önce tanıştığın insanlar için objektif olacağım diye harcama kendi aileni. Sonra onlar öyle subjektif davranır ki şaşar kalırsın. Damat kınada avucunu açmaz ayrıca bunu kim görse kınar yani, hiçbir yerde duymadım bunu. Hemen düğün ertesi öyle görüşmem etmem diye nazlanmak hiç yakışık almamış. Bir bakması lazımdı olaylar nasıl gelişiyor...

Yok onun ailesi yok benim ailem.Bi de yazılmış kendi ailenizi tutun falan diye.O zaman konu sahibi kendi çekirdek ailesini nasıl kuracak?Kimseyi tutmayın.Kimseye inanmayın.Öncelikle kendiniz sağlam basın.Ne çok aileler karışıyor her şeye.İzin vermeyin.Kimseyle yüz göz olmayın.

Bana sen biraz fazla buldumcuk geldin full aileni gömmüşsün kocan trip attıkça ailene mana bulmuşsun kimse dememiş ki kazık kadar adam niye çocuk gibi trip atıyor , kocam evliliğimin ilk günlerini bana böyle zehir etse kolundan tuttuğum gibi nikah iptali yaparım daha ilk günlerim böyleyse devamını hayal edemiyorum ayrıca o anne gibi kvnle görümcenin ne yapmaya çalıştığını ben buradan okurken anladım senin ailen bir beterse onlar bin emin ol. Ben kınada damatın el kapadını hiç duymadım ama kaldıki kapattı hadi ablan da bu lafı söyledi diyelim o hengamede damatın bunu duyması imkansız damat duysaydı sende duyardın yan yana oturuyordunuz sonuçta gömünce işgüzarlık yapmış yetiştirmiş işte bunu göremiyor musun? Hepsini geçtim ne olursa olsun sizi tek göndermemesi lazım ne inatmış kardeşim bunun adı inat değil seni sindirmek böyle böyle ailenden koparacaklar seni, sen belli ki ailenle ilgili fazla şeyler anlatmışsın önce sen bi ailenden kop sonra görürsün anne gibi kayınvalideyle görümceni. Ha kime inanacağım demişsin ya kime inanırsan inan ama asla bilerek görümcenin laf taşıdığını unutma

Ne olursa olsun beni evlendikten sonra aile evine yalnız gönderen adamın alnını karışlarım.konuşmak zorunda değil Allahın selamını verip geçer eşiniz hem size hem ailenize karşı çok saygısız davranmış. Ayrıca eşiniz bı denli inatçı ve kin kusuyorsa onla hayat zor geçer. Görümceniz iyi niyetli değil. Ablanıza söyleyecek lag bulamıyorum kendi işinr baksın. Bence ona da haddini bildirecek olan sizsiniz ne eşiniz ne anneniz

Bu forumda şöyle bir sıkıntı var; objektif olabilen kişi sayısı çok az. Aynı şeyi görümce yapmış olsa ay canım ben olsam gitmem diyecek o kadar çok kişi var ki; burada kız ailesi söz konusu olunca ama canım senin ailen daha önemli oldu. Hayır efendim değil. Haksız haksızdır. Bu kadar net. Abla hangi hakla başka birini aşağılıyor da kendi kardeşine psikoloğa git deme cüretini bulabiliyor? Bende sizin gibi düşünüyorum. Abla haksız. Eğer bu konuda konu sahibi ablasını tutarsa bence eşinden gelecek tepkiye de hazırlıklı olsun. Yarın öbür gün kendisi eşinin ailesi ile sorun yaşadığında da eşim benim tarafımı tutmuyor demeyecek ama. Her şey karşılıklı.

E görümcesi de laf taşımış. Laf taşımak da ara bozmak için yapılıyor sonuçta. Bu kız da gitmesin o zaman görümcesinin olduğu eve. O neden gidiyor... damat hiç kızkardeşine kızmış mı ki konu sahibi ablasına bileniyor...

konuda herkes hatalı sızde hatalısınız konu sahıbı en cok sız hatalısınız ,
her davranıs ve soz zamanında dogru ve guzeldır ablanızın ezmesıne ızın vermıssınız
ablanız hata yapmıs bunu kabul edın ve esınızı zorlamayın, zorlayarak onu ezdırmıs oluyorsunuz . esınızın yerınde olsam bende gorusmek ıstemem
ablanız mikser gıbı ortalık karıstırmıs zaten ıstemıyormus ama ıstemese sevmesede saygılı olmak zorunda ,son derece saygısız bır ablanız var ve sızı de nasıl zor durumda bırakmıs ne durumlara dusurmus normalde sızın de ablanıza mesafelı olmanız gerekırken esınızle ablanızı bır araya getırmeye calısıyorsunuz esınıze benı tek bırakma dıye zorluyorsunuz baskı altına alıyorsunuz bence sansınızı daha fazla zorlamayın

esınızın kardesı ablanız gıbı olsa
sızı zorlasa
gorumce teroru kaynana teroru var esım baskı yapıyor dıye aglardınız burda

Es ailesini kendi ailenizden önde tutarak en en büyük hatayi yapiyosunuz.. kaynanam annem gibi gorumcem kardesim gibi dediginiz an koptum konudan zaten.. tamam esiniz hakli tavrında da hakli.. ama empati yapın onun ailesi size ayni seyi yapsa siz aninda bicak gibi keser miydiniz iletisimi? daha doğrusu esiniz buna izin verir miydi? Hemen sen benim ailemi istemiyosun olurdu değil mi?

Gorumceye de güvenmeyin bence gidip abiye anlatmasi hos olmamis.
Fazla icli dışlı olmayin iki kere iki dört sonuc cook belli bi hayal kirikligi yasicaksiniz es ailesinden yana. Sonra cok üzülürsünüz keske kendi ailemin degerini bilseydim diye..
Üstüne sizi sahipsiz görürler ailenize her türlü lafi söylerler zorunuza gider..

Kınada elini açmayan erkek ben de ilk defa duydum şaşırdım gerçekten.

Herkes de biraz hata var sanki ben öyle anladım. Ablanız hatalı kabul ama karşı tarafı melek gibi anlatmışsınız. Fesatlık yapmak istemem ama pek inanamıyorum ben artık burda neler okuyoruz siz de bu kadar çok güvenmeyin bence.

Bana kalırsa gitmesin ama o gitti diye eşi de gitmek zorunda değil. Mesela ben ters insanım. Bu durumda gitsem kavga çıkar. Tutmam yani kendimi. Belki eşi de o şekilde düşünüyor. Kaldı ki abla en baştan kötü davranmış adama. Bu bile bence başlı başına yeterli adamın gitmemesi için.

Abla baştan kötü davrandıysa görümce de sonradan kötü davranmış ben böyle ters insanım falan olayını kabul etmem. Bana taş olana pamuk olunmaz, alttan almak karşılıklı olur. Eşim ablama kızıp gitmediyse ben de görümceme kızıp gitmem. O da hata yapmış sonuçta başı sonu olmaz

Ya bunu geline yapsalar burda boşanlar havada uçuşurdu çok çifte standar

O zaman ruh hastası bir gorumceniz olursa ne olursa olsun da eşinizin onu tutması sizi ikinci plana atmasını normal karsiliyorsunuzdur

Herkesin bir gururu var ya
Ablanı çekmek zorunda değil adam
Sen ailenle yalnız görüş
İlla sende gel deme
Sana yapılsa aynı şey sen gitmek ister miydin
Senin yuvanı yıkarlar söyleyeyim annen ve ablan
Hadi annen neyse de ablana ne ya
Sen bir bireysin istemişsin evlenmişsin
O ne karışıyor?
Şu aileler uzak dursun ya
Bu ülkenin sorunu bu işte
2 kişilik evlilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…