- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
Canım benim huyum elime gecip kontrol etmeden topige koymuyorumcanım neler almışsın öyleama hepsini265 e aldıysan iyi yapmışsın bence hadi koy fotolarını da bakalım
ben bide 6 lı iki set meyve bıçağı almıştım, başka bıçak alayım mı gerek var mı? kafamda deli sorularrrr
Canım inan o konuyu bende bilmiyorum banada iki parca hediye gelmisti kimi cok memnun kimi sikayet ediyo orijinalini bulmak önemli bide hepsini doldurmak degilde ihtiyaç olanlardan almak lazim cam bana göre daha iyi ama oda kiriliyo ağır oluyo Yani sart mi die sorarsan sizin evde kullanilmiyo bizim evdede demekki şart degilstandlı çok lazım değil tabii ama ben çok heveslenmiştim o yüzden böyle aldım açıkçası :)) kızlar birde kafamı kurcalayan bir konu daha tupperlar, ne diyorsunuz, o kadar paraye değer mi?
bende sein gibi hisardan aldım çeliklerimi hepsi çok güzeller allah sağlıcakla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım benim huyum elime gecip kontrol etmeden topige koymuyorum165 e bulmuştum korkmazi iste bi dünya masraf cikardim kendime 295 tuttu 30 tl de indirimim vardı Cok cazip geldi Alman gerek die bisi yok canim biz kasapmiyiz yeter o kadar Ben fiyatlara markalara dayanamadim aldim ihtiyactan degil Soyacak almadiysan onu al lazim bisi bide mutfak makasi al bime a101 e geliyo 5-6 tlye biz evde kullaniyoruz ambalaj filan kesmeye her ise yariyo
Bende heyecanla bekliom canim daha 12 gun var gelmelerineolsun canım, bence iyi yapmışsın, valla benim bile 2. bıçak standımı alasım geldi o fırsatı görünce
evet ya bu kadar bıçak yeter, ayrıca yetmezse o zaman alırız ne yapalım. Soyacak, makas, vb şeyleri alacağım canım aklımda
Canim resimden görüldüğü kadariyla gayet guzel ben hiç gormemistim bunu karacalarda çok korkuyordum çiçekli bisi cikarican ortaya diyezevklerimiz benziyo canim seninle baya 2.baharatligi almana gerek varmi bilmem ama kavanozlari al canim çay şeker vs koymak için bunlarla siritmaz onun değişik renkleride var hatta ben en cok siyahini begendim ama istersen ikisini birden al hpsiburadada 100 tl üzeri kargo ucreti yokken
Ikimizde modern seviyoruz canim herkesin zevki farkli biz kullanicaz sonucta bende denk gelseydim bundan alirdim canim herhalde güzel gunlerde kullanyok canim rahat ol hiç çiçekli birşeyim yok, annem kizip duruyor zaten, ama sevmiyorum ne yapayım. Canim bunu Karaca da kapinin önüne yigmislardi 50 tl ye, ciceksiz bir model görünce bide fiyati uygun olunca bedava bulmuş gibi çat diye aldım, o fillilerdede gözüm kaldi dediğin gibi ikisini almakta mantikli olabilir. Bencede en güzeli siyahi gerçekten. Düşünüp karar vereceğim. Asagida bir fotoğraf yukluyorum, usenmedim şu saatte çektim valla
Eki Görüntüle 1789541
bu cicileri de internetten sipariş ettim, emsan süzgeç, kavanozlarım ve baykuşlu kupa setim
Eki Görüntüle 1792816 Eki Görüntüle 1792817 Eki Görüntüle 1792818
Canım baykuşlu kahve seti bernardoda görmüştüm ama kalmamştı inttenmi aldın ne kdr fiyatı?
canım fiyatı 40 tl ama şimdi bende baktım internette yok maalesef, mağazaları gezmek gerekiyor. bulursan kaçırma al çok ciciler