Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
Sevgilisi D dulcinaa sayesinde bende aldıklarımı paylaşıp, fikir ve önerilerinizi almaya karar verdim Sırasıyla paylaşıyorum kızlar, öncelikle mutfaktan başlayacağım. İlki misafir çatal bıçak takımım Hisar Milano serisi, ikinciside günlük çatal bıçak takımım yine onu da 12 kişilik olarak Esse'den almıştım. Ve günlük ve misafir yemek takımlarımmm

Eklentiler

• 2. Günlük Çatal Bıçak Takımı..jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 2.041
  • 3.Misafir Yemek Takımı..jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 1.846
  • 4. Günlük Yemek Takımı.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 1.761
Son düzenleme:
Granit, çelik, seramik tencerelerim, sahan setim, teflon ve döküm tavalarım

Eklentiler

• 9.Granit Tencere Seti.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 221
  • Döküm Tava 2.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 254
  • 6.Çelik Tencere Seti.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 238
  • Seramik Tencere.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 182
  • Sahan Seti.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 237
  • Tefal Tava.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 235
Bambum ürünlerim, gördükçe daha da alacağım

Eklentiler

• Bambum Bıçak.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 216
  • Bambum Kesme Tahtası.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 226
  • Bambum Nihale.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 210
  • Bambum Sosluk 1.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 233
  • Bambum Sosluk 2.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 229
  • Bambum Sosluk.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 220
Eelktrikli ev aletlerimi tamamlamak üzereyim, düğüne yakın almayı düşünüyordum ama gördükçe dayanamadım aldım. Çoğu bitti azı kaldı

Canım tos makinem, Korkmaz dan aldım, fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel

Elektrikli cezvem ve su ısııcım, tabii onlar da yine Korkmaz'dan :)

veeeee aşık olarak aldığım
Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus Blender Setim

Son düzenleme:
Pratik olacağını düşündüğüm dikey süpürgem, henüz büyük süpürgeyi almadık.

Ütümü bir heyecanla aldım ama açıkçası çok sevemedim, buharı hep havaya veriyor, sanırım söyledikleri kadar akılı değil annem 1-2 sene kullan sonra değiştirirsin dert etme dediği için kaldı öylece

Hisar çaydanlık ve cezve setim, çok kaliteli ve ağırlar Hisar farkı farkediliyor ama çaydanlıkların bağlantı kısımları sarı sarı ve hepsinde var hemen hemen bu sıkıntı, amadan önce inceleyin, rahatsız edebilir.

Kaiser kek kalıpları Esse'de indirimde kızlar düşünürseniz uğrayın derim ben kaptım bir tane :)

cannımmm hoş geldiiiiiin maşallah meralcim çok iyi başlamışsın hayırlı olsun çeyizinde tipiciğinde fazla vakit kalmamıştı demi canım kısmetse düğüne ama baya baya çeyiz biriktirmişsin düğüne kadar nasipse kalanlarında önemlilerini tamamlarsan ufak tefek şeyler zaten sonra da alınır zaten yeter ki huzur olsun demiştik tekstile başladın mı peki canım var mı bişeyler alıp henüz resmini yüklemediğin değilse bikaç parçayla nevresim pike havlu ve de bornoza geç derim kuzum gerisi tamamlanır zaten beyaz eşya ve mobilya için önce evin belli olması lazım tekrar hayırlı olsun allahım aşkla huzurla mutlulukla bir ömür boyu sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin

canım aldım hepsini, yanlış anlaşılma dolayısı ile konum kilitliydi, yükleyemedim bir şey, paylaşıyorum şimdi tekstil kısmını

Günlük kullanıma 4 adet nevresim aldım, açıkçası daha fazla almayı düşünmüyorum. Sıkıldıkça bunlar eskidikçe yenisini alırım tek pişmanlığım keşke hepsini pamuk saten alsaymışım ama olsun yine de çok güzeller

Bunlar pike takımlarım, bunların da iki tane yeteceğini düşünüyorum :)

Yatak odası tekstiline alsam mı daha bir şeyler ?

Bardaklarım, henüz su seti almadım bunlar günlük kullanıma :)

Eklentiler

• Çay Bardak Takımı 1.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 105
mutfak ıvır zırvırlarım, hiç bitmiyorlar maalesef neden bilmiyorum, büyük parçaları hiç düşünmeden hemen alırken bunlarda hem çok oyalanıyor hem çok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…