- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.693
- Konu Sahibi sassyassyy
konuya biraz gec kalmışım ama kayınvalideniz markaya dikkat ediyorsa jumbo ya bakmanızı tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum da neymiş dendi vizyon lazım insana dendi. Siz sunumları konuşurken ben de köşeciğimde atom u parçalıyor olacağımmalum k.k da tek amaç bu.
Halletmenize çok sevindim :)Taze çekilmiş türk kahvesi ve iyi bir marka çay almanızı öneririm .( Çayin markası çok mu önemli derseniz de evet önemli :)karacadaki kiz bana ceyiz alisverisine tek mi geldiniz dedi
ben 10 gun once elon muskla calismak icin basvuru yaptim bugun kendime sunum tabagi aliyorum turkiye buyulu bir ulke gercekten ucaktan iner inmez seklim degisti dkskshskshks
ay bu arada hepinize tesekkur ederim ya resmen butun magazalara girdigimde gozum hep sizin dediklerinizi aradi kolayca aldim ciktim yoksa ben bu isin icinde bogulurdum
Off kvden cok cevvalkizlarcim beni kayinvalidem aradi dogum gunumu kutlamak icin
evinde tabak falan var mi dedi ben de yok alacagim dedim. tamam porlanda bak dedi hic yok kizim ugrasma falan demedi sagolsun kahve fincaniyla tabaklar set oluyor onlara bi bakarsin falan dedi. ama sagolsun iki cesit ikram getirecekmis sen kendin bir sey yapmaya calisma hazir al diye izin verdi o da bana guvenmedi herhalde
kendisi erken gelip bana sunumda yardim edecekmis onu da soyledi
ay cok sukur yardim edicek birini buldum
Ayy cidden en akillicasi yoksa asiri stresten hersey kotu olurduay cok sukur yardim edicek birini buldum
bir de sunu ogrendim, bizim yaptigimiz gibi masaya her seyi koyup tabaga almali davet degilmis bu tabak hazirlaniyormus tek tek. onu beceremezdim cok iyi oldu yardima birinin gelecek olmasi
simdi cikip caydanlik ve kahve makinesi alicam, kahveyi alicam, ikramliklarin siparisini verdim bi de evi temizletiyorum. masa ortusunu falan alirim. ustumden yuk kalkti yardimciyi ayarlayinca
Sizin kavram karmaşanız var belli ki, öyle kursla böyle birsey reelde olabilmesi mümkün mü. ? Yada diplomanda ne yazıyorsa o’dur. Bu kadar basit ortalık karıstırmak icin kurs falan demeyin, ben hayatımda hic kursa gidip psikolog hizmeti veren bir insan görmedim. Ama siz sosyo ekonomik düzeyi düsük olan bazı kısımlarda ki insanların igne yaptırmak icin “igneci teyzeye” başvurduğuna, kursa gidip psikologluk yaptıgına, 2 beslenme kitabı okuyup diyetisyenim diyene, vs vs sizin deyiminizle “alaylı” olanlara denk gelmis olabilirsiniz bu sizin çevrenizdir. Ama gerçek cevreden bildiriyorum; böyle bir şey yokbilmem,azıcık kursa giden eline belge alan,2 senelik önlisans okuyan kendini psikolog,uzman, çocuk gelişim uzmanı falan ilan ediyor ya, öyle misiniz diye sordum
ha 4 senelik lisans eğitimi aldıysanız orası başka :))
misafir geldi gitti senin sinirin bi gecmedi ne bela insanmissin gercekten. hala da utanmadan konusuyosun. ne anlatiypsun aga sen hatani kabul edip susmayi bilmez misin?????Sizin kavram karmaşanız var belli ki, öyle kursla böyle birsey reelde olabilmesi mümkün mü. ? Yada diplomanda ne yazıyorsa o’dur. Bu kadar basit ortalık karıstırmak icin kurs falan demeyin, ben hayatımda hic kursa gidip psikolog hizmeti veren bir insan görmedim. Ama siz sosyo ekonomik düzeyi düsük olan bazı kısımlarda ki insanların igne yaptırmak icin “igneci teyzeye” başvurduğuna, kursa gidip psikologluk yaptıgına, 2 beslenme kitabı okuyup diyetisyenim diyene, vs vs sizin deyiminizle “alaylı” olanlara denk gelmis olabilirsiniz bu sizin çevrenizdir. Ama gerçek cevreden bildiriyorum; böyle bir şey yok
Onu boşver belli ki amacı farklı da nasıl geçti Sassy anlatsana valla çok merak ettimmisafir geldi gitti senin sinirin bi gecmedi ne bela insanmissin gercekten. hala da utanmadan konusuyosun. ne anlatiypsun aga sen hatani kabul edip susmayi bilmez misin?????
Onu boşver belli ki amacı farklı da nasıl geçti Sassy anlatsana valla çok merak ettim
ayy sormayin ya ben kadina bas komutan deyince kizdilar ama tam oyle dun beni aramisti zaten ben de ikramliklari soyledim sen onlari cikarma sonra yersin ben getiricem dedi kendisi getirdi bir seyler. sabahin korunde de geldi evi toparladi tabaklari begenmedi ama yine de gerginlik cikarmadi sagolsun sadece surat asti gelince direkt onlar mutfaga gecti ben de gecmeyin diyemedim o yuzden bir karisiklik oldu serviste ama toparladim sonra.Konuyu sonradan okudum valla merak ettim nasıl gectigini.
Ben güzel gectiğini tahmin ediyorum.
Utanmak, pardon utanılacak ne yapmısım? Ahlaksızlık mı yapmısım şerefsizlik mi, laflarına dikakt et terbiyesizlesmw utanmayı kahve makinesi kullanmayı bilmeyen, sofra kurmayı bilmeyen neredeyse giyeceğini soracak birinden mi öğreneceğim?? Eğer bu kadar cesursan benimle yüz yüze gelip öğret bakalımmisafir geldi gitti senin sinirin bi gecmedi ne bela insanmissin gercekten. hala da utanmadan konusuyosun. ne anlatiypsun aga sen hatani kabul edip susmayi bilmez misin?????
ay bunun kapatma tusu yok mu imdattt alin ayol sunu uzerimdennnnUtanmak, pardon utanılacak ne yapmısım? Ahlaksızlık mı yapmısım şerefsizlik mi, laflarına dikakt et terbiyesizlesmw utanmayı kahve makinesi kullanmayı bilmeyen, sofra kurmayı bilmeyen neredeyse giyeceğini soracak birinden mi öğreneceğim?? Eğer bu kadar cesursan benimle yüz yüze gelip öğret bakalım
Sizin kavram karmaşanız var belli ki, öyle kursla böyle birsey reelde olabilmesi mümkün mü. ? Yada diplomanda ne yazıyorsa o’dur. Bu kadar basit ortalık karıstırmak icin kurs falan demeyin, ben hayatımda hic kursa gidip psikolog hizmeti veren bir insan görmedim. Ama siz sosyo ekonomik düzeyi düsük olan bazı kısımlarda ki insanların igne yaptırmak icin “igneci teyzeye” başvurduğuna, kursa gidip psikologluk yaptıgına, 2 beslenme kitabı okuyup diyetisyenim diyene, vs vs sizin deyiminizle “alaylı” olanlara denk gelmis olabilirsiniz bu sizin çevrenizdir. Ama gerçek cevreden bildiriyorum; böyle bir şey yok
Bence git konuş. Saat 12 de taksim saat kulesinin orda buluş yoksa susmayacak ,bu arada kırmızı karanfil taksın yakasınaay bunun kapatma tusu yok mu imdattt alin ayol sunu uzerimdennnn
ama korkarim lutfen tek gondermeyin beniiiiBence git konuş. Saat 12 de taksim saat kulesinin orda buluş yoksa susmayacak ,bu arada kırmızı karanfil taksın yakasına
Boş göndermeyeceğiz seni. Mikrofon takılı olacak üzerinde. Arka sokaklar ekibi ile seni hep izliyor olacağızama korkarim lutfen tek gondermeyin beniiii