- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
Canim sen millete bakma abartmadigin sürece çok keyifli bi süreç tadını cikar zaten bi sure sonra almak istedigin seyler azaldıkça ozleyeceksin bu günleriÇok teşekkürler canım, vallla siz de olmasaniz yapayalniz kalicam bu ceyiz alisverisinde, herkes çok anormal birşey yapıyorum gibi karşılıyor, cok kafa yordugumu iddia ediyorlarda 10 kere ev kurmadik hayatimizda hevesimiz var anlatamıyorum o yüzden iyiki varsiniz
canim havlular çoğunluk ozdilek, english home, linens ve esse oldu. Pestameller çok güzel Karaca Home da set olarak satılıyor. Çok kullanir mıyız bilemedim ama çok hoşuma gitti ütü kismet artık olmadi degistiricem 1-2 yil kullanip yada anneme veririm bunu ne yapayim
Bu arada herkes çok fazla nevresim almış, ama bana nedense üç dört takım yeterli geliyor alınmali mi sence? Belki bir tane evlilik seti alırım en fazla bilemedim
Nevresim konusuna gelirsek bende o abartanlardanim sanırım o gorduklerin disinda iki de anneme verdim diyeyim Basta uygun diye aldiklarim sonra icime sinmediginden oldu biraz nede olsa cok vaktimde var kafasiyla cahiliye donemlerimde abarttim durumu isin komigi pike ve yatak ortumun icindede var nevresim bi tane tek kisilik 10 tane cift olmus onlarin yerine çok baska seyler alabilirmisim simdi dusununce sirf yatak odasina 2100 harcamisim yinede cok seviyom nevresimlerimi Daha annem dantelli bi set yaptiracakmis ceyizde olmazsa olmazmiş tam deli kizin ceyizi olacak anlayacagin benimki Bence 4 gayet yeterli aslinda bi tane daha alacaksan pamuk satenlerden al ama hani böyle çok çok gözün kalir asik olursun ya oyle al elindekilerden birini de misafirlere kaydirirsin yada dedigin gibi setler var mesela benimde sarevin evlilik setinde gozum var nevresim+pike şeklinde ama tekstil yasagim var kendime ben ettim sen etme bak simdi alamiyorum