hanimlar herkese merhaba,
benim persembe gunu misafirim gelecek. nisanlimin (hahayt evet nisanlandim) annesi ve yengesi vs.
gelecek kisileri soyle anlatayim herkes sunum perisi, hepsi turk kahvesi bagimlisi, hepsinin evi muze gibi ama basi sevgilimin annesi ceker. o bas komutandir bu konuda. dunyada uretilen her tabagi bardagi almak ister yani. ve her seyin markasina falan dikkat eder fenadir. eger evde herhangi bir sey eksik olursa ve eltisinin yaninda ben onu rezil (??) edersem bana alttan alttan yillarca laf sokabilir. bu konuda zaten vukuatli.
benim evimde herhangi bir pasta tabagi falan yok yani olanlar basarisiz birkac sirtaki denemesine kurban gitti. yenisini almadik. markalarini falan hatirlamiyorum. catal bicak takimi gunluk seyler var. cay bardagi maalesef yok. cay icin demlik de yok maalesef cayci var sadece ama kac kisilik yapiyor falan bilmiyorum. turk kahvesiyle ilgili herhangi bir sey yok. kahvenin kendisi bile yok. hali 1 tane var onu da bir kez serdik sonra topladim kaldirdim nerede bilmiyorum ama bulurum. ve bende herhangi bir sekilde ikram edecek bir seyler hazirlamak icin yetenek de yok.
bu durumda misafir nasil agirlanir? yani bu seyleri topluca mi almam lazim, en iyisi nasil olur? mesela en kalitelisi su markadir, simdi bunlar moda falan diyeceginiz bir sey var mi? bir de ben onlara gunduz gittim once cay verdi annesi bir suru yiyecek bir sey vardi daha sonra kahve yaptirdi yine yaninda bir suru yiyecek vardi. bunun normali bu mu? kac cesit yaptirsam iyi olur sizce? bir de onlar mutfaktan tabak hazirlatip getiriyorlar ama evde yardimcilari var bende oyle bir durum yok her seyi ben yapacagim yani. o durumda da yine ben mi iceriden servis tabagini hazirlayip gelecegim ama ben o kadar pratik biri degilim yani misafirlerin yuzunu 3 dakika falan gorebilirim bu durumda.
sorularim bu sekilde umarim derdimi anlatabilmisimdir. sorabilecegim herhangi bir yakinim yok maalesef. lutfen el birligiyle beni bu savastan da cikaralim.