Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

C
Yatak odası tekstiline alsam mı daha bir şeyler ?

Cannım inan cok iyi anıyorum seni bu süreçte herşeyin tam olsun istiyosun haklısın
canım aldım hepsini, yanlış anlaşılma dolayısı ile konum kilitliydi, yükleyemedim bir şey, paylaşıyorum şimdi tekstil kısmını

Yatak odası tekstiline alsam mı daha bir şeyler ?

canım koskocaman bi maşallah çok hızlı ve çok iyi gidiyorsun nevresim ve pikelere gelince aldıklarının hepsi çok hoş çok güzel seçimler kuzum ama bana sorarsan yeterli bundan sonra almak için acele etme karşına bi yerde çıkar çok beğenirsin o zaman alırsın kendini frenlemek zorunda kalmazsın ama illa ki bir kaç tane daha almalıyım diye düşünme derimbenim mesela 3 nevresimim 3 tane de pikem var sayfamda 4 tane pike görünüyo ama 1 tanesini kardeşime verdim 3 pike 3 nevresim kaldı bende belki çok beğendiğim bişey olur da alırım diye bekliyorum

evet canım bende yeterli diye düşündüm oldu ki çok beğendiğim bir şey olursa belki bir iki tane daha alırım. canım haftanın 2-3 günü alışverişteyim, o yüzden baya eksiğimi giderdim banyo tekstilini de hallettim ama birde şu gelin seti dedikleri nevresimlerden mi alsım TAÇ ın evlilik setini almıştım, sonradan vazgeçtim başka şeylerle değiştirdim ama gerekli mi bilemedim

canım o konuda bende biraz kararsızım herkes birşey söylüyo ama yatak örtüsü almayı düşünüyorum belki şık ama abartılı olmayan bi pike ya da yatak örtüsü gibi bir şey alabilirim yatağımın derli toplu görünmesi için hatta araştırma safhasındayım beğendiğim içime sinen birşey olursa olabilir canım

bende yatak odası takımı belli olunca alıcam canım örtüyü, ne olur ne olmaz. ama sade modellerden alıcam dediğin gibi, çok kullanmasak bile örtüsüz olmaz

Korkmaz dan bir tane daha günlük yemek takımı aldım, sade bir takım oldu ama çok beğendim
Ve her evin olmazsa olmaz ikea hasır amerikan servisleri

Yoook bence cok iyi etmissin gule gule kullan
Kucuk ev aletlerinde en sevdigim sey azur utum herkese tavsiye ediyorum
Cok kolay kirisiklik aciyor

Yoook bence cok iyi etmissin gule gule kullan
Kucuk ev aletlerinde en sevdigim sey azur utum herkese tavsiye ediyorum
Cok kolay kirisiklik aciyor

Gerçekten mi, ilk denemede çok hoşuma gitmedi acaba akıllı modelini mi almamalıydım, yani ayarı kendim yapamadığım için mi böyle oldu anlamadım? kumaşın üstündeyken buhar vermiyor, kaldırınca veriyor tüm buharı

Benimkini alali 4 yil oldu o zaman 450 liraya aldim
Bir kere bile sorun cikarmadi
Zamanla kullandikca utunun suresinin bile azaldigini goreceksin
Utu yapmayi hic sevmem ama bunla cok kolay oluyor
Buhar olayini bilmiyorum tatlim benimki oyle bi sorun cikarmiyor
Buharida baya kuvvetli
Akilli utum diye seviyorum ben onu

canım içime su serptin umarım bende kullandıkça daha çok severim

Gördüğüm kadarıyla sende hem kalite hemde zevkli ürünler seçmeye çalışmışsın ağız tadıyla huzurla kullanin
Bicak takiminin fiyatini öğrenebilirmiyim

canım elimden geldiğince kaliteli ve sade şeyler almaya çalışıyorum ama çok sade oldu bu seferde biraz renklendirmem lazım

ben bıçak takımı konusunda çok şanslıyım, gidip gelip bakıyordum her yere, ama biraz pahalı geliyordu piyasada 300 TL çünkü ben şansıma, el değiştiren bir mağazadan yarı fiyatına aldım, çok güzel bir takım ben bayıldım, almayı düşünürsen internetten sipariş verebilirsin 220 TL ye falan satan yerler gördüm

iki hurç dolusu havlum oldu ama hala alasım geliyor, fotograflarını bulduklarımı ekledim. Annem kızmasa hala almak istediklerim var, birde ikişer üçer almışım aynılarından belki biraz daha alırım gizli gizli

merhaba canım :) gelip gidip bakıyordum topiğine şimdi yazmak kısmet oldu,
nevresimlerinı bıçaklarını havlularını çok beğendim:) annen havlu konusunda kızmakta haklı biraz galiba philips maraton eminimki çok başarılı bi ürün, güzel günlerde kullan :) Ütü konusuna takıldım ya ne ütü alacağını şaşırıyor insan ne zor işmiş biri çok iyi diyo biri çok kötü.. Buarada havlularını peştmallerini nereden aldın canım :)?

Çok teşekkürler canım, vallla siz de olmasaniz yapayalniz kalicam bu ceyiz alisverisinde, herkes çok anormal birşey yapıyorum gibi karşılıyor, cok kafa yordugumu iddia ediyorlarda 10 kere ev kurmadik hayatimizda hevesimiz var anlatamıyorum o yüzden iyiki varsiniz

canim havlular çoğunluk ozdilek, english home, linens ve esse oldu. Pestameller çok güzel Karaca Home da set olarak satılıyor. Çok kullanir mıyız bilemedim ama çok hoşuma gitti ütü kismet artık olmadi degistiricem 1-2 yil kullanip yada anneme veririm bunu ne yapayim

Bu arada herkes çok fazla nevresim almış, ama bana nedense üç dört takım yeterli geliyor alınmali mi sence? Belki bir tane evlilik seti alırım en fazla bilemedim

Canim bende yeni fark ettim daha once topigini gezmisim ama hiç yorum yapmamisim Maşallah en temelleri bitirmissin kisa sürede güzel günlerde kullan herbirini canim Bıçak setinde ne zamandir benimde gözüm var n11 de 145 tlye vardi kasim ayinda inanir misin o zaman acelesi yok die almadim suan uctu fiyatisormasi ayip düğün ne zaman canim masallah elektriklileri bile halletmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…