- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
Yatak odası tekstiline alsam mı daha bir şeyler ?
canım aldım hepsini, yanlış anlaşılma dolayısı ile konum kilitliydi, yükleyemedim bir şey, paylaşıyorum şimdi tekstil kısmını
Yatak odası tekstiline alsam mı daha bir şeyler ?
C
Cannım inan cok iyi anıyorum seni bu süreçte herşeyin tam olsun istiyosun haklısın
canım koskocaman bi maşallah çok hızlı ve çok iyi gidiyorsunnevresim ve pikelere gelince aldıklarının hepsi çok hoş çok güzel seçimler kuzum ama bana sorarsan yeterli bundan sonra almak için acele etme karşına bi yerde çıkar çok beğenirsin o zaman alırsın kendini frenlemek zorunda kalmazsın ama illa ki bir kaç tane daha almalıyım diye düşünme derim benim mesela 3 nevresimim 3 tane de pikem var sayfamda 4 tane pike görünüyo ama 1 tanesini kardeşime verdim 3 pike 3 nevresim kaldı bende belki çok beğendiğim bişey olur da alırım diye bekliyorum
evet canım bende yeterli diye düşündüm oldu ki çok beğendiğim bir şey olursa belki bir iki tane daha alırım.canım haftanın 2-3 günü alışverişteyim, o yüzden baya eksiğimi giderdim banyo tekstilini de hallettim ama birde şu gelin seti dedikleri nevresimlerden mi alsım TAÇ ın evlilik setini almıştım, sonradan vazgeçtim başka şeylerle değiştirdim ama gerekli mi bilemedim
canım o konuda bende biraz kararsızım herkes birşey söylüyoama yatak örtüsü almayı düşünüyorum belki şık ama abartılı olmayan bi pike ya da yatak örtüsü gibi bir şey alabilirim yatağımın derli toplu görünmesi için hatta araştırma safhasındayım beğendiğim içime sinen birşey olursa olabilir canım
bende yatak odası takımı belli olunca alıcam canım örtüyü, ne olur ne olmaz. ama sade modellerden alıcam dediğin gibi, çok kullanmasak bile örtüsüz olmaz
Pratik olacağını düşündüğüm dikey süpürgem, henüz büyük süpürgeyi almadık.
Eki Görüntüle 1772944
Ütümü bir heyecanla aldım ama açıkçası çok sevemedim, buharı hep havaya veriyor, sanırım söyledikleri kadar akılı değilannem 1-2 sene kullan sonra değiştirirsin dert etme dediği için kaldı öylece
Eki Görüntüle 1772945
Yoook bence cok iyi etmissin gule gule kullan
Kucuk ev aletlerinde en sevdigim sey azur utum herkese tavsiye ediyorum
Cok kolay kirisiklik aciyor
Gerçekten mi, ilk denemede çok hoşuma gitmediacaba akıllı modelini mi almamalıydım, yani ayarı kendim yapamadığım için mi böyle oldu anlamadım? kumaşın üstündeyken buhar vermiyor, kaldırınca veriyor tüm buharı
Benimkini alali 4 yil oldu o zaman 450 liraya aldim
Bir kere bile sorun cikarmadi
Zamanla kullandikca utunun suresinin bile azaldigini goreceksin
Utu yapmayi hic sevmem ama bunla cok kolay oluyor
Buhar olayini bilmiyorum tatlim benimki oyle bi sorun cikarmiyor
Buharida baya kuvvetli
Akilli utum diye seviyorum ben onu
Gördüğüm kadarıyla sende hem kalite hemde zevkli ürünler seçmeye çalışmışsın ağız tadıyla huzurla kullaninUzun zamandır göz koyduğum bıçak takımım, yine çok beğenerek aldımEki Görüntüle 1775981
Gördüğüm kadarıyla sende hem kalite hemde zevkli ürünler seçmeye çalışmışsın ağız tadıyla huzurla kullanin
Bicak takiminin fiyatini öğrenebilirmiyim
merhaba canım :) gelip gidip bakıyordum topiğine şimdi yazmak kısmet oldu,
nevresimlerinı bıçaklarını havlularını çok beğendim:) annen havlu konusunda kızmakta haklı biraz galibaphilips maraton eminimki çok başarılı bi ürün, güzel günlerde kullan :) Ütü konusuna takıldım ya ne ütü alacağını şaşırıyor insan ne zor işmiş biri çok iyi diyo biri çok kötü.. Buarada havlularını peştmallerini nereden aldın canım :)?