- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
Canim sen millete bakma abartmadigin sürece çok keyifli bi süreç tadını cikar zaten bi sure sonra almak istedigin seyler azaldıkça ozleyeceksin bu günleriÇok teşekkürler canım, vallla siz de olmasaniz yapayalniz kalicam bu ceyiz alisverisinde, herkes çok anormal birşey yapıyorum gibi karşılıyor, cok kafa yordugumu iddia ediyorlarda 10 kere ev kurmadik hayatimizda hevesimiz var anlatamıyorum o yüzden iyiki varsiniz
canim havlular çoğunluk ozdilek, english home, linens ve esse oldu. Pestameller çok güzel Karaca Home da set olarak satılıyor. Çok kullanir mıyız bilemedim ama çok hoşuma gittiütü kismet artık olmadi degistiricem 1-2 yil kullanip yada anneme veririm bunu ne yapayim
Bu arada herkes çok fazla nevresim almış, ama bana nedense üç dört takım yeterli geliyor alınmali mi sence? Belki bir tane evlilik seti alırım en fazla bilemedim
Canim bende yeni fark ettim daha once topigini gezmisim ama hiç yorum yapmamisimMaşallah en temelleri bitirmissin kisa sürede güzel günlerde kullan herbirini canim Bıçak setinde ne zamandir benimde gözüm var n11 de 145 tlye vardi kasim ayinda inanir misin o zaman acelesi yok die almadim suan uctu fiyati sormasi ayip düğün ne zaman canim masallah elektriklileri bile halletmissin
Canim sen millete bakma abartmadigin sürece çok keyifli bi süreç tadını cikar zaten bi sure sonra almak istedigin seyler azaldıkça ozleyeceksin bu günleri
Nevresim konusuna gelirsek bende o abartanlardanim sanırım o gorduklerin disinda iki de anneme verdim diyeyim Basta uygun diye aldiklarim sonra icime sinmediginden oldu biraz nede olsa cok vaktimde var kafasiyla cahiliye donemlerimde abarttim durumuisin komigi pike ve yatak ortumun icindede var nevresim bi tane tek kisilik 10 tane cift olmus onlarin yerine çok baska seyler alabilirmisim simdi dusununce sirf yatak odasina 2100 harcamisim yinede cok seviyom nevresimlerimi Daha annem dantelli bi set yaptiracakmis ceyizde olmazsa olmazmiş tam deli kizin ceyizi olacak anlayacagin benimki Bence 4 gayet yeterli aslinda bi tane daha alacaksan pamuk satenlerden al ama hani böyle çok çok gözün kalir asik olursun ya oyle al elindekilerden birini de misafirlere kaydirirsin yada dedigin gibi setler var mesela benimde sarevin evlilik setinde gozum var nevresim+pike şeklinde ama tekstil yasagim var kendime ben ettim sen etme bak simdi alamiyorum
Tatlim hayırlı olsun ne guzel stressiz halledebiliyorsan tüm bunlari ben ortada fol yok yumurta yokkenden siyirdim kafayıcanim maşallah ne kadar çok almışsin , güle güle kullan inşallah. Kahverengi olan takim Taç dan canim o pamuk saten zaten ama tek pamuk satenim o, bilsem hepsini öyle alirdim , pembe çiçekli mavi nevresimi sevmiyorum onu zaten misafire veririm kayinvalidem yaptırmış o dantellilerden 2-3 tanede ondan gelecek biraz da o yüzden doldurmak istemedim. Biraz da hevesim yok nedense nevresime ama dedigin gibi aşık olduğum bir takım görürsem mutlaka alacağım bir tane daha
Bunlar dışında neler almaliyim sence? Yani gözüne carpan olmazsa olmaz bir eksik var mi? Bu arada bornoz takimi ile hamam setide aldim da fotoğrafini bulamadım yoksa onlarda var. Başka ne almaliyim bilmiyorum ??
Tatlim hayırlı olsun ne guzel stressiz halledebiliyorsan tüm bunlari ben ortada fol yok yumurta yokkenden siyirdim kafayıben aklima gelenleri yazim canim sen gerekligine göre dusunursun Yatak odasinda bide herkes bana dört mevsim setler var ya kapitoneli ondan tavsiye etti annemde hep kullaniyo hem pike hem nevresim olarak kullanilabiyo yatak ortusu gibide duruyo bide ondan aldim kullanisli bisi Yatak ortusu alicaksan bi tane al tam al derim yine calisan insan gunluk uğraşamaz ama misafir geldiğin de bi tane sık bisi olsun derim Onun disinda sac kurutma makinesi,utu masasi çamaşır askiligi alabilirsin Yine bilmiyorum kasik takimlarin icinde varmi ama çelik servis gerecleri servis masasi pasta servis setu filan almani tavsiye ederim misafir yemek sofralarinda kullanmak icin onun disinda cay kahve icin tepsi fincan takimi vs lazim olur vardir belki Pecetelik baharatlik havan gibi ufak seyler gördüm bide eksik canim çok bisiyin kalmamis canim masallah halletmissin büyük kısmı
Aman canim sen takma kafana kimseyi erkeklere kalsa tum bunlar bi hafta icinde halolacak isler magazalara girip bes dkda alip alip cikarlar aman bu sureclerde gucendirmeyin birbirinizi Bizim evde de fazla bi oda vardi koli doldu annem aticam onlari senin odaya bi daha bisi almican bikip diyosadece nacizane tavsiyem çoğunu tamamlamissin zaten kalanlarida almak için alma bi hevesle arastir et icine sine sine al önümüz de 8 mart var o günü bekle derim baya kampanya olur gibi merakla bekliyorum yeni cicileri Amin tatlim iyi geceler
katılıyorum canım madem evde yer kalmadı sen araştır alacaklarını seç, sanki bu ay almışsın gibi parasını kenara koy. en son pat pat alırsın, ama eve girince ütü masası yok ben bi araştırıp alayım olmaz çok sıkışırsın :)
Tatlim senin bıçak setinde böyle parmak izi kaliyomu bizimki hevesimi kaçırdı da su kalir saplarinda iz olur diye su modeli daha cok beğendi ama bende bunu net disinda bulamadim sen o kadar gezdim dedin belki gormussundur fikir versen azcik
Eki Görüntüle 1788063
Canim bizim evdeki çelik esyalarda da var ayni durum böyle iyice özenip ugrasmazsan böyle garip izler kaliyo kuruladiginda bile ben en iyis kacirmim uygun fiyata bulmusken aslinda korkmazin katolog fiyati inox olan 180 bu yolladigim 200 ama piyasada nieyse daha yuksek fiyatlara olmadi dedigin gibi yollarim geri teşekkürler tatlim
bence çok şık, memnun kalırsın ama standlı alma fikrinden eminmisiniz kızlar yaTatlim senin bıçak setinde böyle parmak izi kaliyomu bizimki hevesimi kaçırdı da su kalir saplarinda iz olur diye su modeli daha cok beğendi ama bende bunu net disinda bulamadim sen o kadar gezdim dedin belki gormussundur fikir versen azcik
Eki Görüntüle 1788063
Canim ben onu cok begendim tip olarak ama morhipoda da zwillngin bıçak seti var %50 indirimle 200 tlye çok tipsiz ama videolarina baktim fena gözüküyor kesimi sen olsan ne yapardinbence çok şık, memnun kalırsın ama standlı alma fikrinden eminmisiniz kızlar ya
zwilling iyidir ama ürünleri arasında kalite farklı baya oluyo, tencere setini o yüzden almamıştım. iyi ürünleri pahalı oluyo yani.. Standlı alacaksan korkmazı tercih ederdim. Ben bıçak setlerini çok pahalı bulup tupperware almıştım, ablam kullanıyo memnun bu olsun nolucak diye 5 li takım aldım(150TL)Canim ben onu cok begendim tip olarak ama morhipoda da zwillngin bıçak seti var %50 indirimle 200 tlye çok tipsiz ama videolarina baktim fena gözüküyor kesimi sen olsan ne yapardin
bence çok şık, memnun kalırsın ama standlı alma fikrinden eminmisiniz kızlar ya
Canım wmflerde morhipoda indirimde onlardan iki tane aldım bide zwilling takimi siparis verdim videolari izleyince ne bilim çok kaliteli geldi kesisleri bide wüsthofun seyahat seti vardi onda bi anormallik olabilir indirim kuponuyla 265 e aldim biraz aç gibi saldirmis oldum fiyatları görünce olmadi geri yollarim dedim