Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Canim sen millete bakma abartmadigin sürece çok keyifli bi süreç tadını cikar zaten bi sure sonra almak istedigin seyler azaldıkça ozleyeceksin bu günleri
Nevresim konusuna gelirsek bende o abartanlardanim sanırım o gorduklerin disinda iki de anneme verdim diyeyim Basta uygun diye aldiklarim sonra icime sinmediginden oldu biraz nede olsa cok vaktimde var kafasiyla cahiliye donemlerimde abarttim durumu isin komigi pike ve yatak ortumun icindede var nevresim bi tane tek kisilik 10 tane cift olmus onlarin yerine çok baska seyler alabilirmisim simdi dusununce sirf yatak odasina 2100 harcamisim yinede cok seviyom nevresimlerimi Daha annem dantelli bi set yaptiracakmis ceyizde olmazsa olmazmiş tam deli kizin ceyizi olacak anlayacagin benimki Bence 4 gayet yeterli aslinda bi tane daha alacaksan pamuk satenlerden al ama hani böyle çok çok gözün kalir asik olursun ya oyle al elindekilerden birini de misafirlere kaydirirsin yada dedigin gibi setler var mesela benimde sarevin evlilik setinde gozum var nevresim+pike şeklinde ama tekstil yasagim var kendime ben ettim sen etme bak simdi alamiyorum

Canim bıçak setini bugün bir mağazada yine gördüm 285 tl idi, yani başka bir şey isteseydim olurmuş, sende denk gelirsen uygun fiyata kaçırma al çok şık bir takım gerçekten :))

Eksikler var ama çok degil, düğünumuz 12 Ağustos tarihinde, beyaz eşyalar birde bunlar alındı şimdilik. Mobilyalari da 1-2 aya alırız. Gelinliği de seçtim, güzel ilerliyor şimdilik bakalım

canim maşallah ne kadar çok almışsin , güle güle kullan inşallah. Kahverengi olan takim Taç dan canim o pamuk saten zaten ama tek pamuk satenim o, bilsem hepsini öyle alirdim , pembe çiçekli mavi nevresimi sevmiyorum onu zaten misafire veririm kayinvalidem yaptırmış o dantellilerden 2-3 tanede ondan gelecek biraz da o yüzden doldurmak istemedim. Biraz da hevesim yok nedense nevresime ama dedigin gibi aşık olduğum bir takım görürsem mutlaka alacağım bir tane daha

Bunlar dışında neler almaliyim sence? Yani gözüne carpan olmazsa olmaz bir eksik var mi? Bu arada bornoz takimi ile hamam setide aldim da fotoğrafini bulamadım yoksa onlarda var. Başka ne almaliyim bilmiyorum ??

Son düzenleme:
Tatlim hayırlı olsun ne guzel stressiz halledebiliyorsan tüm bunlari ben ortada fol yok yumurta yokkenden siyirdim kafayı ben aklima gelenleri yazim canim sen gerekligine göre dusunursun Yatak odasinda bide herkes bana dört mevsim setler var ya kapitoneli ondan tavsiye etti annemde hep kullaniyo hem pike hem nevresim olarak kullanilabiyo yatak ortusu gibide duruyo bide ondan aldim kullanisli bisi Yatak ortusu alicaksan bi tane al tam al derim yine calisan insan gunluk uğraşamaz ama misafir geldiğin de bi tane sık bisi olsun derim Onun disinda sac kurutma makinesi,utu masasi çamaşır askiligi alabilirsin Yine bilmiyorum kasik takimlarin icinde varmi ama çelik servis gerecleri servis masasi pasta servis setu filan almani tavsiye ederim misafir yemek sofralarinda kullanmak icin onun disinda cay kahve icin tepsi fincan takimi vs lazim olur vardir belki Pecetelik baharatlik havan gibi ufak seyler gördüm bide eksik canimçok bisiyin kalmamis canim masallah halletmissin büyük kısmı

Çok stresim yok tatlım bide bu halim bile inanilmaz eleştiriliyor herkes o kadar rahat ki sinirim bozuluyor sanki bir bem umurs

Çok stresim yok tatlım bide bu halim bile inanilmaz eleştiriliyor herkes o kadar rahat ki sinirim bozuluyor sanki bir ben umursuyorum bie şey alacağım zaman herkes onu ne yapacaksın ne gerek var gibi yorumlar yapıyor, annem bile niye doldurdun evi kendi evine çıkınca ihtiyaç duydukça alırsın diyor gerçekten anormal bir şey yapıyorum gibi hissettiriyorlar, bugün nişanlım daha ne alacaksın dünya kadar şey aldın falan diyor

Yatak örtüsü konusunda bende tam tersi düşünüyordum, çalıştığım için orta halli bir şey alıyım yeter gibi, ama sende mantıklı düşünmüşsün, yatak odası takımı belli olsun, örtü konusunda danışırım size yine. Baharat takımını Karaca'dan aldım canım ama fotografı yok nedense sitesinde, iki çatal bıçak takımımda 89 parça tatlım o yüzden ikisinde de çelik servis takımı var, günlüğü de 12 kişilik almak istedim çok lazım olur diye. Kalan eksikleri de evi tutunca almaya karar verdim ütü masası çamaşır askılığı vs. çünkü bu evimizde yer kalmadı her yer depo gibi oldu onun dışında dediklerin aklımda canım, bu ay yeni ciciler alacağım, paylaşırım.
Bu arada çok çok teşekkürler detaylı şekilde yazmışsın, Allah hepimize kolaylıklar versin

Aman canim sen takma kafana kimseyi erkeklere kalsa tum bunlar bi hafta icinde halolacak isler magazalara girip bes dkda alip alip cikarlar aman bu sureclerde gucendirmeyin birbirinizi Bizim evde de fazla bi oda vardi koli doldu annem aticam onlari senin odaya bi daha bisi almican bikip diyo sadece nacizane tavsiyem çoğunu tamamlamissin zaten kalanlarida almak için alma bi hevesle arastir et icine sine sine al önümüz de 8 mart var o günü bekle derim baya kampanya olur gibi merakla bekliyorum yeni cicileri Amin tatlim iyi geceler

çok teşekkürler canım

katılıyorum canım madem evde yer kalmadı sen araştır alacaklarını seç, sanki bu ay almışsın gibi parasını kenara koy. en son pat pat alırsın, ama eve girince ütü masası yok ben bi araştırıp alayım olmaz çok sıkışırsın :)

yok canım evlendikten sonraya eksik kalsın istemiyorum bende zaten, dediğiniz gibi modelleri kafamda belirleyip evimizi tutunca alacağım kalanları, bir kaç aya evi tutacağız zaten

Tatlim senin bıçak setinde böyle parmak izi kaliyomu bizimki hevesimi kaçırdı da su kalir saplarinda iz olur diye su modeli daha cok beğendi ama bende bunu net disinda bulamadim sen o kadar gezdim dedin belki gormussundur fikir versen azcik

canım bende parmak izine takılmıştım, çünkü full çelik olduğu için iz kalıyor gerçekten, ama bizimki de tam tersi kullandıktan sonra siler koyarsın, bir şey olmaz dedi, içimi rahatlattı bu takım da çok şık, görmüştüm ama incelemedim sadece görüntüsüne baktım, o yüzden görmeden alma bence. Gerçi içine sinmezse geri gönderirsin.

Canim bizim evdeki çelik esyalarda da var ayni durum böyle iyice özenip ugrasmazsan böyle garip izler kaliyo kuruladiginda bile ben en iyis kacirmim uygun fiyata bulmusken aslinda korkmazin katolog fiyati inox olan 180 bu yolladigim 200 ama piyasada nieyse daha yuksek fiyatlara olmadi dedigin gibi yollarim geri teşekkürler tatlim

Aynen canım, uyguna bulduysan kaçırma al, olmadi yollarsin

bence çok şık, memnun kalırsın ama standlı alma fikrinden eminmisiniz kızlar ya

Canim ben onu cok begendim tip olarak ama morhipoda da zwillngin bıçak seti var %50 indirimle 200 tlye çok tipsiz ama videolarina baktim fena gözüküyor kesimi sen olsan ne yapardin

Canim ben onu cok begendim tip olarak ama morhipoda da zwillngin bıçak seti var %50 indirimle 200 tlye çok tipsiz ama videolarina baktim fena gözüküyor kesimi sen olsan ne yapardin
zwilling iyidir ama ürünleri arasında kalite farklı baya oluyo, tencere setini o yüzden almamıştım. iyi ürünleri pahalı oluyo yani.. Standlı alacaksan korkmazı tercih ederdim. Ben bıçak setlerini çok pahalı bulup tupperware almıştım, ablam kullanıyo memnun bu olsun nolucak diye 5 li takım aldım(150TL)
sonra geçen gün enplustan 2 tane tek daha aldım WMF (60TL) bence yeterli.. Sana tavsiyem (0212) 512 1221 sirkeci enplus ı ara fiyat al, WMF nin indirimli serisinin 4 boyu vardı, şef bıçağı, çok amaçlı bıçak, ekmek bıçağı, fileto bıçağı. Ofisten çok insan istedi ben EFT yapıp ofise kargolattım gecen gün Tipi çok şık olmayabilir ama kalite efsanedir.. Sen bilirsin tatlım

http://www.wmf.com/en/kochmesser-wmf-profiselect-189110999.html

http://www.wmf.com/en/spickmesser-wmf-profiselect-189117999.html

Canım wmflerde morhipoda indirimde onlardan iki tane aldım bide zwilling takimi siparis verdim videolari izleyince ne bilim çok kaliteli geldi kesisleri bide wüsthofun seyahat seti vardi onda bi anormallik olabilir indirim kuponuyla 265 e aldim biraz aç gibi saldirmis oldum fiyatları görünce olmadi geri yollarim dedim

standlı çok lazım değil tabii ama ben çok heveslenmiştim o yüzden böyle aldım açıkçası :)) kızlar birde kafamı kurcalayan bir konu daha tupperlar, ne diyorsunuz, o kadar paraye değer mi?

canım neler almışsın öyle ama hepsini265 e aldıysan iyi yapmışsın bence hadi koy fotolarını da bakalım

ben bide 6 lı iki set meyve bıçağı almıştım, başka bıçak alayım mı gerek var mı? kafamda deli sorularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…