Allah gönlününuze göre ev nasip etsin canimev küçük olunca bu tarz mobilyalar göstermiyo kendini hiç sıkış sıkış Bende ne kadar ferah gostersede beyaz mobilya fazla sevmiyorum hiç ahsabin sicakligi olmuyo bence.. Ne kadar tutuyo peki bunlar canim bide koltuk renkleri ayni mi kalıcak
Tatlım o kadar bütçe ayirabiliyorsan biraz daha bak Aklin hala bunda kalirsa tamamdir yani aşık olduğun takımı al on kere almican Ben bunuda çok begendim ama sadece resimden gordum kremler bi tik koyu olsa vizon gibi olsa koltuklar da bi tik açık yada ne bilim farkli olsa tonu tam sevemedim model güzel yoksa direk al diye gaza getiricem seniEvet canim ev büyük olmazsa birşeye benzemez ama dediğin gibi beyaza karşı benim de antipatim oluştu begenemiyorum nedense bunlar daha çok hoşuma gidiyor
Canim renkler fotoğrafta göründüğününden daha güzel, hatta ayni koltuk takimini başka renkte görüp hiç begenmemistim meğer ayni takimmis. Sadece mavide biraz şüphelerim var ama krem çok hoştu.
Canim retronun tv ünitesi de dahil peşin 11.400 tl fitat çıkardılaren pahalı kısım koltuk takimi oldu yoksa yemek takiminin fiyati gayet uygundu. Ama koltuklari da nişanlım çok beğendi, biraksam alacakti ama ben bir türlü emin olamıyorum
Tatlım o kadar bütçe ayirabiliyorsan biraz daha bak Aklin hala bunda kalirsa tamamdir yani aşık olduğun takımı al on kere almican Ben bunuda çok begendim ama sadece resimden gordum kremler bi tik koyu olsa vizon gibi olsa koltuklar da bi tik açık yada ne bilim farkli olsa tonu tam sevemedim model güzel yoksa direk al diye gaza getiricem senirenklerden emin olamadim sadece peki kumas olarak nasil canim kullanislimi Birde yemek odasi ne kadar tatlim dresuarla üstündeki aynada çok hoşmus
görmeden farklı renkler deneyemiyorum canım, o riski alamam çünkü dedim ya, bu koltuk takımının iki farklı rengini gösterdiler bu takım olduğuna inanamadım, tamamen başka koltuk takımı gibi olmuştukumaşı kadife, zaten bizi çok etkileyen o oldu, böyle ipek gibi çok güzel dokusu vardı. biraz daha bakacağız ama dediğin gibi budur diyene kadar karar vermek istemiyorum, bulamazsak bu olacak artık.
Yemek odası 6 sandalye, konsol ve konsol aynası ile birlikte 4.800 TL idi, ama biz toplamda 12.000 i geçtiğimiz için 1.250 TL indirim yapıldı ve hepsi 11.400 TL e geldi, dresuarı ekletmedim canım, ama konsolun kendi aynası yerine o aynayı almayı düşüyorum, zevklerimiz gerçekten çok benziyor bende en çok onu beğendim
Canim belli senin icine sinmemis tam biraz daha bak bakalim ikinizinde içine sinen bisi bulursunuz belki Hem şıklığı kadar kullanisida onemli kafan esince degisemezsin Ya bu arada hayallerden konu acilmisken gerceklere donimCanim bende hem ağır bir salon, ikinci bir yatak odasi misafirler için ve dedigin gibi pufidik bir oda yapmak istiyorum köşe Takımı falan olan içindegönül istiyorda artik yapabileceğimiz kadar
Yemek odasinda kesin kararliyim evet en çok onu beğendim, koltuklarda dediğim gibi sevgilim çok ısrarcı, ama bakmaya devam
Maalesef tay tüyü kadar kullanışlı değilmiş, sadecw çok şık kaliteli duruyor
Anladim canim ben de istemiyorum bi odami onun için ayırmak.. cok yatili misafir istemiom da benCanimcim benim kayinvalidemler şehir dışında o yüzden öyle bir oda şart, şimdi nisanlimin bekar evinde çift kişilik bazasi var, onun üstüne ucuz bir yatak alıp, bide bu 200-300 tl minik gardıroplar oluyorya onlardan alıp misafir odasi yapmayi düşünüyorum gelen de gelir rahat rahat yatar.
Anladim canim ben de istemiyorum bi odami onun için ayırmak.. cok yatili misafir istemiom da benama yinede lazim muhakkak bakalım.. Bu arada sevgilim yanimdayken bildiri geldi ordan konusu açıldı oda koltuk takımına özelllikle rengine bayıldı bizimkilerin de zevki uyusuyo galiba
Hayırlısı olsun canım şimdidencanım sanırım bizde bu renkleri alacağız kime göstersem bayıldı, sanırım bizimkileri dinlemek iyi olacak
Hayırlısı olsun canım şimdidenBiz o kisimlara gelsek hele benim üstte gönderdiğim rengini görsem herhalde ilk görüşte alirdim onu daha çok begendik biz.. Rica etsem takımı alirken sorarmisin o rengide varmiymis çok gözüm kaldida yemek odasinada aşık oldum inşallah darısı bizim başımıza canım Bu arada sana benden bana senden baska fikir veren yok tatlım forumda kimse bisi yazmamış yine
tamam canım sorarım tabii ki o rengi varmıymış ama vardır muhakkak çünkü baya renk seçeneği vardı. hayırlısı ile sizinde seçeceğiniz zamanlar gelir canım inşallah
yorum konusunda haklısın valla tatlım, çok teşekkürlerrrr sende olmasan hiç fikir alamayacaktım
Güzel gunlerde kullan canim yeni cicileriniiş çıkışı English Home a gideyim dedim, %50 indirim varmış, bende duramadım aldım birşeyler;
Pamuk saten nevresim takımı, ne zamandır gözüm vardı bu modelde
Eki Görüntüle 1805121
dayanamadım yine havlu aldım
Eki Görüntüle 1805123 Eki Görüntüle 1805124 Eki Görüntüle 1805125
bu yastıklardan da misafir falan geldiğinde veririm diye 2 tane aldım
Eki Görüntüle 1805127
Güzel gunlerde kullan canim yeni cicilerini
Canim çok bi eksigin yok büyük şeyleri bitirmissin zaten benim aldiklarim gerekli değil bile çoğu gonlumu avutma isleri Hem evine gecincede alirsin yavaş yavaş Bende sana özeniyorum tatlim ne güzel az kaldi bak yolun çoğu bitmis azi kalmış biz daha basindayiz Saç kurutmani alabilirsin mesela ilk firsatta yerde kaplamaz evdesağol tatlım, bir sürü eksiğim var ama artık ne alacağımı tam bilemiyorum senin gibi alabilsem keşke bendeee, yine ne güzel şeyler almışsın
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın.Sağlıklı güzel günlerde inşallah.
Al al bitmiyor valla.Temmuzda dügünüm.Evimizde yer kalmadı valla.Laf aramızda annem isyanlarda.Evdeki her yer dolu diye:)çok teşekkürler, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
Bu arada fiyatlar ne kadardı nevresim takımlarında.Bende 2 takım tek kişilik misafir için almak istiyorumda.Kendime özdilek,karaca,Ar yıldız,taçın nevresim takımlarını aldım.çok teşekkürler, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz