Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah arkadaşım eksikler tamamlaniyo bir bir kim dedi çoğalıyor diye o beyin kivrimlarimizin bize oyunu azcik siyirioruz kafayi bu dönemlerde az kaldi azz ha gayret
öncelikle hayırlı olsun hisar düdüklü tencerenizi değiştirme fırsatınız varsa değiştirin ben yandım eller yanmasın .tüketici yorumlarını okumadan bir hevesle almılştım değiştirmek zorunda kaldım.gördüğpüm heryerde de söylüyorum değiştirin ya da almayın.çatal kaşık tencere tava çok memnunum ama düdüklü resmen çöp .
canım bende hiç araştırmadan etmeden Hisar iyidir diyip setin içinde almıştım, şimdiki aklım olsa başka marka alırdım ama aylar oldu değiştiriler mi bilmiyorum ki ne sıkıntısı var canım? çok mu kötü?
aynen ben de hisar deyip setin içinde aldım canım düdüklü değil bildiğin tencere işte basınç hiç yokru 3 kere servise gitti geldi hep aynı sorun.zaten sonra tüketici yorumlarını da okudum herkes şikayetçiymiş.diğer tencere tabak çatal bıçak çok memnunum ama .sadece düdüklü çok çok sıkıntılı.
canım inşallah sen sorun yaşamazsın içini ferah tut.açıp bir denesen zaten ömür boyu garantili bozuksa gönderir yaptırısın .inşallah senin ürün de sorun çıkmaz iyi düşün iyi olsun.canım şimdi aldığım yeri aradım, 6 ay geçmiş üstünden olmaz dediler değiştirmiyorlar maalesef, bide ucuz da bir şey değil o paraya çok daha övülen markalarınkini alabilirdik ama o dönem bilmiyordum işte, girdim aldım
canım inşallah sen sorun yaşamazsın içini ferah tut.açıp bir denesen zaten ömür boyu garantili bozuksa gönderir yaptırısın .inşallah senin ürün de sorun çıkmaz iyi düşün iyi olsun.
havlularını cok begendim canım nerden aldıniki hurç dolusu havlum oldu ama hala alasım geliyor, fotograflarını bulduklarımı ekledim. Annem kızmasa hala almak istediklerim var, birde ikişer üçer almışım aynılarından belki biraz daha alırım gizli gizli
Eki Görüntüle 1783510 Eki Görüntüle 1783511 Eki Görüntüle 1783512 Eki Görüntüle 1783513 Eki Görüntüle 1783514 Eki Görüntüle 1783515 Eki Görüntüle 1783516 Eki Görüntüle 1783517 Eki Görüntüle 1783518 Eki Görüntüle 1783519
havlularını cok begendim canım nerden aldın
Güzel günlerde kullan canim ihtiyaç hep bunlartatlimsi_bela canım dün senden özendim bir şeyler alayım dedim, bunlar çıktı ortaya
Fakir Hercules Vücut Analiz Baskülü
Eki Görüntüle 1800127
Tefal Talent Çırpıcı
Eki Görüntüle 1800128
Canım ben tv ünitesiyle orta sehpa dışında çok beğendim gayet özellikle yemek masasi sandalyeler filan çok hoş model olarak yalnız büyük bi evin olmazsa renkler çok kapatabilir canim onuda göz önünde bulundur derimEki Görüntüle 1803277 Eki Görüntüle 1803278 Eki Görüntüle 1803279 Kizlar sonunda salonumuza karar verdik, Doğtaş Noble koltuk takimi ile Retro yemek odasını alacağız eger ben fikrimi degistirmezsem Nasillar sizce? Yorumlarinizi bekliyorum :)))
Canım ben tv ünitesiyle orta sehpa dışında çok beğendim gayet özellikle yemek masasi sandalyeler filan çok hoş model olarak yalnız büyük bi evin olmazsa renkler çok kapatabilir canim onuda göz önünde bulundur derim
Allah gönlününuze göre ev nasip etsin canim ev küçük olunca bu tarz mobilyalar göstermiyo kendini hiç sıkış sıkış Bende ne kadar ferah gostersede beyaz mobilya fazla sevmiyorum hiç ahsabin sicakligi olmuyo bence.. Ne kadar tutuyo peki bunlar canim bide koltuk renkleri ayni mi kalıcakCanim tv ünitesi ile orta sehpa yok, Showroomda o şekilde kombine etmişlerdi mecbur birlikte çekmek zorunda kaldik. Koltuklarda çok büyük, aslında ev büyük olmazsa baya sıkıntı olur. Ama nişanlimda zaten kiraci olucaz milletin evine uygun mobilya mi alicaz dedi artik ev tutarken mobilyaları düşünüp karar vericez :))