- 14 Mayıs 2011
- 743
- 27
-
- Konu Sahibi ekonomist89
çok teşekkür ederim canım :) o zaman seninle evlenecek olan çok şanslı şimdiden almışsın ne güzel :)
uzatmamak en güzeli canım eylül ekim gibi belki biz de bir şeyler yaparız. söz istemiyorum ben direkt nişan yapıp bir ihtimal 2014 eylül'ünde evlenebiliriz, ama kader kısmet bu işler işte çok da planlamamak lazım. evet canım fiyatı çok uygun kargoya verilmiş şimdi aldıklarım, kafana yatarsa al sen de, yoksa sonraya bırak başka şeyler al
kendi kendime alıyorum canım ailemi dahil etmeden ondan yavaş yavaş almaya karar verdim. burdaki tüm kızlarla evlenecekler çok şanslılar benceherkes sevgi kelebeği gibi
yeterince uzadı zaten can bizim 5 sene olcak bzde söz yapmıcaz nişan yapcaz biraz toplanınca düğün kına birarada düşünüyoz bakalım kafamıza göre öle düşünüyoz ama aileler ne dicek bakalımsizinde hayırlısı olsun canım huzurlu mutlu olursunuz inş.
konuyla alakasi yok ama noldu boynerdekiler? beni aradilar, tost makinesinin tedariginde sorun yasaniyormus :/
uuu 5 sene maşallah canım 5 in katlarını göstersin rabbim :) zaten siz nişanı yapın aileler uzamamasını bizden daha çok istiyor malumSağol canım inş hepimiz çok çok mutlu oluruz
aminn canm.anneler ölede babalar kızlarnı vermeye pek yanaşmıyolar genede benimki yok askerliğini yapsın iş bulsun falan derken daha nişan falan yapamadık napalım toptan yapcaz bizde
bu kampanya ne zamana kadar ki
fiyatlar sadece netten alınca geçerli değil dimi mağazada aynı fiyat mı
mail attım bakalım zaten mağazadan bulunduğum yerden alamam tekrar ailemin yanına götürmem lazım burdan bakarım nasıl ailem alır artık bakam
hım aramızdaki şanslı sensın demek ekonomist :) benimkiler elime ulaşmadı ve tost makinesi tedarik edilemedi henüz.
bir de aldığımız ıvır zıvırların fiyatı artmışş. mesela salata kurutucusunu biz 6 küsüre mi aldık ne iki katı olmuş. :)
evet evet servis gereclerini ben de alcaktim bugun tanesini 20 tl ye cikarmislar. keske o gun alsaydim :) kismet degilmis
fiyatları artmışşş yaa alcaktımmm:2::2::2::2::2: