ekonomist çeyize başlarsa :)

çok teşekkür ederim canım :) o zaman seninle evlenecek olan çok şanslı şimdiden almışsın ne güzel :)

kendi kendime alıyorum canım ailemi dahil etmeden ondan yavaş yavaş almaya karar verdim. burdaki tüm kızlarla evlenecekler çok şanslılar bence herkes sevgi kelebeği gibi

yeterince uzadı zaten can bizim 5 sene olcak bzde söz yapmıcaz nişan yapcaz biraz toplanınca düğün kına birarada düşünüyoz bakalım kafamıza göre öle düşünüyoz ama aileler ne dicek bakalım sizinde hayırlısı olsun canım huzurlu mutlu olursunuz inş.

uuu 5 sene maşallah canım 5 in katlarını göstersin rabbim :) zaten siz nişanı yapın aileler uzamamasını bizden daha çok istiyor malum Sağol canım inş hepimiz çok çok mutlu oluruz

konuyla alakasi yok ama noldu boynerdekiler? beni aradilar, tost makinesinin tedariginde sorun yasaniyormus :/

konuyla alakasi yok ama noldu boynerdekiler? beni aradilar, tost makinesinin tedariginde sorun yasaniyormus :/

canım ben mail attım neden hala kargolanmadı diye yarım saat sonra mail geldi sonra telime mesaj geldi kargoya verilmiş gebzeden çıkış yapmış araç.. inş sizinkiler de bugune kargolanır. sen de tedarik sürecinde mi yazıyordu en son?

uuu 5 sene maşallah canım 5 in katlarını göstersin rabbim :) zaten siz nişanı yapın aileler uzamamasını bizden daha çok istiyor malum Sağol canım inş hepimiz çok çok mutlu oluruz

aminn canm.anneler ölede babalar kızlarnı vermeye pek yanaşmıyolar genede benimki yok askerliğini yapsın iş bulsun falan derken daha nişan falan yapamadık napalım toptan yapcaz bizde

aminn canm.anneler ölede babalar kızlarnı vermeye pek yanaşmıyolar genede benimki yok askerliğini yapsın iş bulsun falan derken daha nişan falan yapamadık napalım toptan yapcaz bizde

olsun canım gelsin seninki her şey hızlı olur zaten :) toptan olsun bir şeycikler olmaz

mail attım bakalım zaten mağazadan bulunduğum yerden alamam tekrar ailemin yanına götürmem lazım burdan bakarım nasıl ailem alır artık bakam

hım aramızdaki şanslı sensın demek ekonomist :) benimkiler elime ulaşmadı ve tost makinesi tedarik edilemedi henüz.

bir de aldığımız ıvır zıvırların fiyatı artmışş. mesela salata kurutucusunu biz 6 küsüre mi aldık ne iki katı olmuş. :)

hiç şanslı bi insan değilim canım maalesef, keşke öyle olsa :) ben sizden önce aldım ya sanırım ondan benimki daha çabuk elime ulaşıcak yarın geliceğini umuyorum,
dediğin gibi ıvır zıvırların fiyatları artmış bazılarının mesela ben bunlar elime geldikten sonra yine t design'dan servis gereçleri alıcaktım yanlış hatırlamıyorsam 7 tl civarıydı çoğu; şimdi 9'a 10'a bazıları 19'a falan çıkmış, kime ne geçirirsek hesabı

evet evet servis gereclerini ben de alcaktim bugun tanesini 20 tl ye cikarmislar. keske o gun alsaydim :) kismet degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…