- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- Konu Sahibi ekonomist89
aynen çoğu şeyin indirim fırsatı bitmiş yav..
2 katına çıkmış resmen ya içiimde kaldı inş kısa zaman sonra tekrar yaparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen çoğu şeyin indirim fırsatı bitmiş yav..
2 katına çıkmış resmen ya içiimde kaldı inş kısa zaman sonra tekrar yaparlar
ay öle bi fırsatta hemen birbirimizi haberdar edelim noolur.. şu kredi kartımın kesilme tarihine geldi yararlanamadım resmen. bi tek çatal kaşık alabildim %50 den
olsun canım yine girer mutlaka, ben gördüğüm zaman haberdar ederim sizi böyle bi durumda. hiç yoktan çatal bıçakları aldın bak hiç bi yerde bu fiyata bulamamıştım ben
seni takip ediyom zaten canm nerde indirim var haberin var birçok şeyi sayende gördüm çeyiz konusunda 1 numara
valla canım ben buraya üye olunca böyle oldum kazık yemek istemiyorm fazla ondan mümkün olduğunca indirimlere bakmaya çalışıyorum bazen dayanamayıp alıyorum o da ayrı konu
tabi canm çeyiz düzmek kolay deil çok para lazım çok hem uygun olsun hem kaliteli olsun die uğraşıyoz valla erkekler kıymetimizi bilsin
Umarım bilirler Bilmezlerse de kendileri bilirler
arkadaşlar acaba bu çay kaşıkları nasıl alan varmıı komik olurmu günlk kullanımaaa
Nehir 12'li Can&Canan Çay Kaşığı Seti
canım bunları ben çetinkaya mağazında buldum daha uygun fiyata almadım o gün niye bilmiyorum da alıcam çok tatlılar fiyatı 16-17 falandı
dandirik durmuyor dimii.. nehir kaliteli bir marka.. peki ya günlük kullanımda komik olurmu sence..
ben çokmu kararsızım
arkadaşlar acaba bu çay kaşıkları nasıl alan varmıı komik olurmu günlk kullanımaaa
Nehir 12'li Can&Canan Çay Kaşığı Seti
kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop'a Hogeldiniz
sevgili ekonomist89 senden gaza geldim he özendirdin resmen beni :)
çok tatlılar canm huzurla kullann
kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop'a Hogeldiniz
sevgili ekonomist89 senden gaza geldim he özendirdin resmen beni :)
bende alçaktım ama kararsızım ya 20 liraydı baktığım yerde çetinkayada varmı ki
çok cici bunlar!! :):):) aşkla kullan sağlıkla kullan canım.