ekonomist çeyize başlarsa :)

Canım öncelikle aldıkların hayırlı olsun Vertex çaydanlık&cezve takımına ben de bayılmıştım ama fiyatı biraz tuzlu geldiğinden almamıştık güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada çeyiz konusunda ben de senin gibiydim. Uzun süreli ilişkim vardı ama hiiiç çeyiz işlerinde bezim yoktu taa ki nişana kadar. Nişandan sonra farkettim ki benim hiçbirşeyim yok. Sonra deli gibi alışveriş çılgınlığı başladı. Allah kolaylık versin devamını da bekliyoruz..

sağol canım benim.. ben vertexleri uyguna getirmeye çalıştım tencere takımını 300'e çaydanlıkla cezveyi de 220 ye aldım. ilişkim yeni 7 ay kadar oldu; eylül gibi nişan düşünüyoruz tabi ama kader kısmet işi bu işler; benim hiçbir şeyim olmadığından başlıyım dedim, iyi de oldu aceleye gelse çok içime sinmezdi fazla pimpirikliyim
sen de güle güle kullan aldıklarını canım.. maaşımı alınca yavaştan devam edicem :)

maaşımı almadım ama dayanamadım aldım bu buharlı makinayı :)
kohlemann x6

Eklentiler

• $images.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Hayırlı olsun buharlı temizleyicin canım, pırıl pırıl temizleyip huzurla oturacağın günlere de erişmek nasip olsun inşallahh

sanırım şu an herkes birden boynerin sitesine bakıyor hayırlı olsun canım çok güzeller... ben de keşke almasaymışım da bekleseymişim dediğim şeyler oldu vallaaa

sanırım şu an herkes birden boynerin sitesine bakıyor hayırlı olsun canım çok güzeller... ben de keşke almasaymışım da bekleseymişim dediğim şeyler oldu vallaaa

Olsun canım sen de heycanla aldın mis gibi; senin aldıkların da uygundu; kimbilir biz tamamlarken ne kazıklar yiycez :)

canım yeni çeyizlerine bayıldım. an itibari ile bazı şeyleri erkenden aldığıma pişman oldum:) aynı tost makinesini 144 tl ye almıştım. su ısıtıcısınada bayıldım mor mor ama alamam çünkü ben almıştım daha önce

sağol canım benim.. pişman olma tatlım ya, şansa aldım ben de ha alcam ha alcam diye diye; yoksa ben de senin aldığın fiyata alıcaktım...elbet bir şeyleri pahalıya alıyoruz, bende de olcak illa ki

ben de son aldıklarını yerim seninnn hepsi birbirinden güzeller topiğimizin ekonomisti

ekonomist hatun tost makinesi ne durumda :)? ben de hala tedarik ediliyor gibi bişi yazıyor. diğer aldıklarımı kargoya vermisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…