ekonomist çeyize başlarsa :)

bunlar da keramika'dan severek aldıklarım :)
kahvaltı setimi kendim yapıcaktım pembeli yeşilleri kahvaltıda kullanıcam, mor olanı da günlük yemek takımı olarak

Eklentiler

• $TY24EW029096A.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $ST04EW158011A.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $TB22EW021011Adek.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
ben de o pembeli yeşillileri çook beğeniyorum güle güle kullan bebeğim
ben de borçtan dibe doğru çöktüm. gerçi bitti sayılır artık benim

ben de o pembeli yeşillileri çook beğeniyorum güle güle kullan bebeğim
ben de borçtan dibe doğru çöktüm. gerçi bitti sayılır artık benim

teşekkür ederim tatlım, senin alıcak bir şeyin kalmamış düğüne de az kalmış; sen keyfini sür aldıklarının canım benim...çöktüm vallahi kısa zamanda aldım bi de hepsini uzuuuun bir aradayım :)

Keramika ya bayılıyorum :) cok tatlılar cok renkliler. Pembe yeşilleri ben de kestirdim gözüme ama bakalım. Haziran gelmeden iğne alamam artık :)

Keramika ya bayılıyorum :) cok tatlılar cok renkliler. Pembe yeşilleri ben de kestirdim gözüme ama bakalım. Haziran gelmeden iğne alamam artık :)

çok renkli şeyleri sevmiyordum sonra bu yaşta içim mi geçti dedim aldım valla :) 66 tl ye aldım o takımı canım %30 indirimdeydi o ürün...ben bi 3-4 ay bir şey almıycam mesela

bana da renkli olsun benim olsun :) öyle tek bir renk saplantım yok. bakma bence pembe dediğime severim ama her şey pembe almam :)
iyi yapmışssın valla :)
şimdiki anneanneler teyzeler bile renkli şeyler seviyor :)

bana da renkli olsun benim olsun :) öyle tek bir renk saplantım yok. bakma bence pembe dediğime severim ama her şey pembe almam :)
iyi yapmışssın valla :)
şimdiki anneanneler teyzeler bile renkli şeyler seviyor :)

aldıklarımı iptal ettim canım arayıp müşteri hizmetlerini.. şikayet var da çok şikayet vardı kırık gelmesi eksik gelmesi vs gibi..24 ünde verilcekti kargoyada fiyatlarına baktım kendi sitesinden aynı.. indirim falan hikaye yani fiyatı yükseltip indirmişler evmanyada.. inş para hesabıma geçer ne zaman gerçekleşir dedim o konuda bilgi veremiyoruz dedi güler misin ağlar mısın

Tatlım şikayetvar.com u okursan hiç alışveriş yapamazsın :):)

keşke iptal etmeseydin ya. evmanya iyi bir sitedir.

bence de kendi sitesinden ver keramikanın yav acayip güzel paketleme yapmşlar.. benim dün sipariş verdiğim kaplı peri masalı tabaklarım bugün geldi inanılır gibi değil.. kupaları da bugün satışa sunuldu şimdi kupalarını da sipariş vereceğim.. :)

Tatlım şikayetvar.com u okursan hiç alışveriş yapamazsın :):)

keşke iptal etmeseydin ya. evmanya iyi bir sitedir.

Canım normalde takılmam çok şikayet var'a ama hepsi kırılcak şey ya bunların korktum aklıma gelen başıma gelir benim genelde.. kahvaltı takımını alcam kesin zaten yine

sevindim canım ya fiyat aynı keramika'da zaten. iyi yapmışsın sen ben normalde kendi sitelerine de bakarım alcağım zaman bu sefer aklım sonradan başıma geldi en güzeli kendi sitesinden almak..bak düşün ben bugun aldım taaa 24'ünde kargoya verilcekti bi 3-5 gün de onun üstüne koy 15 günde gelirdi yani o gelene kadar zaten ben çatlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…