Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım internetten, paketinde çamaşır bulaşık makinesi, klozet ve mop kovası sembolü var. Mantıklı geldi ancak bir tablet bir litre çamaşır suyuna eşitmiş, düşününce fazla geldi .Ben bir problem yaşamadan kullanıyorum zaten kapsülün üretim amacı da o olduğundan sorun olmuyor. Siz bilirsiniz :)
Benim gibi veya değil beni ilgilendirmez herkesin karakteri ve üslubu farklıdır günlük takımları kaliteli almanız değil mesele , mesele toplasanız 10 kete gelecek insanlar için ayrı çaba sarfetmeniz , siz hangi tabakta , bardakta yiyip içiyorsanız misafir de onda yiyip içebilir yıl olmuş 2023 çıkın artık bu kafadanGünlük kullanım için de sevdiğim beğendiğim şeyler aldım, farkları daha küçük setler olmaları. Teşekkürler tavsiyeler için.
Neden bu kadar celallendiğinizi ve kendime değer vermediğimi nereden çıkardığınızı anlayamadım. Günlük kullanım için aldığım takımları da gayet kaliteli markalardan aldım, hiçbir şeyin ucuzuna dandiğine kaçmadım. Sevmediğim bir şey de kullanmayacağım elbette. Fikir soruyorum, yargılıyorsunuz. Sizinkiyle birlikte alıntıladığım yorumu okuyabilirsiniz, aynı şeyi söylemiş hanımefendi ama sizin gibi değil.
Yukarıda verdiğim cevabı okudun mu?Benim gibi veya değil beni ilgilendirmez herkesin karakteri ve üslubu farklıdır günlük takımları kaliteli almanız değil mesele , mesele toplasanız 10 kete gelecek insanlar için ayrı çaba sarfetmeniz , siz hangi tabakta , bardakta yiyip içiyorsanız misafir de onda yiyip içebilir yıl olmuş 2023 çıkın artık bu kafadan
Okuması gerekenin ben olduğumu düşünmüyorum otur tekrar okuYukarıda verdiğim cevabı okudun mu?
HER ŞEYİN İYİSİNİ ALDIM ZATEN size ne oluyor yahu kimsiniz de çıkın bu kafadan falan diye konuşabiliyorsunuz? Ben böyleyim deyip kenara çekilmek yerine karakterinizi ve üslubunuzu bir gözden geçirin derim, haddinizi aşmamış olursunuz böylece.
Kesinlikle makineye girdikce bardaklar ciziliyor, kirilabiliyor falan. Benim normal cam ve mavi cam 2 allegra setim var , pasabahce gold full setim ve madame coco full setim var hepsi misafirlik. Allegrayi gundelik almistim ama kiyamadim. Gunluk olarak da iste lav pasabahceden hosuma gifen bardajlari almisim bir suru kullaniyorum oyle. Madame coco bardajlari cookk kalin kesinlikle tavsiye etmiyorum bardak alirken gorerek dokunarak almakta fayda var benceMerhaba hanımlar,
Evlilik hazırlığı yapılırken yemek ve çatal-kaşık-bıçak takımları için günlük ve misafirlik olarak iki ayrı takım alındığına sıkça rastlıyoruz. Ben de öyle yapmayı tercih ettim. Misafir takımlarımı zaten nadiren kullanacağımdan evladiyelik olur, beni uzun seneler götürür diye düşündüm. Sıra bardak takımı almaya gelince ise duraksadım. Bardaklar da çok sık kullanılan ve makineye girdikçe parlaklığını yitiren parçalar. O bakımdan misafir için ayrı bardak takımı aldınız mı, ne tavsiye edersiniz bir sorayım dedim. Fikirler için teşekkürler şimdiden.