ekonomist çeyize başlarsa :)

canım topiğin hayırlı olsun. hepsi birbirinden güzel ve şık. güle güle aşkla kullan

canım daha yeni başlamışsın sende ben gibialdıkların gerçekten çok güzeller ağız tadıyla kullanırsın inşallah :)

canım daha yeni başlamışsın sende ben gibialdıkların gerçekten çok güzeller ağız tadıyla kullanırsın inşallah :)

yeni başladım canım çok net belli zaten yeni başladığım üç beş parça şeyim var :)
güzel dileğin için sağol canım benim, inş sen de bir ömür mutlulukla kullanırsın her şeyini

huzurla kullan canm hepsi çok güsel korkmazın tencere setine bende bayılıyom ama moru yok galba bnmde mutak için aldıklarım hep mor bnde buraya baka baka artık hep çeyiz sitelerine bakar oldum

İşte böyle başlanıyormuş demek ki, yani zoraki bir tane alınca bile gerisi seve seve, bayıla bayıla geliyor..
Teyzemler beni ilk bir yere götürdüğünde görmen lazım, şu iyi diyorlar tamam o olsun, iyi o da olsun derken birden heveslendim.
Şimdi onlar durduramıyor beni, pişman olmuşlardır belki de götürdüklerine.
Herşeyin çok güzel canım, aldıklarını iyi günler de kullan devamını da bekliyoruz.

huzurla kullan canm hepsi çok güsel korkmazın tencere setine bende bayılıyom ama moru yok galba bnmde mutak için aldıklarım hep mor bnde buraya baka baka artık hep çeyiz sitelerine bakar oldum

teşekkür ederim canım hepimiz huzurla kullanalım
korkmaz'ın vertex tenceresi için mi diyorsun, öyleyse maalesef yok canım siyah ve kırmızılar sadece; ama serevita tencerelerinde mor var bildiğim kadarıyla

teşekkür ederim canım hepimiz huzurla kullanalım
korkmaz'ın vertex tenceresi için mi diyorsun, öyleyse maalesef yok canım siyah ve kırmızılar sadece; ama serevita tencerelerinde mor var bildiğim kadarıyla

evet canm kırmızı çok güsel serevitada mor var evt ama tabanı alümnyum diolar çelik olsa daha sağlıklı deil mi

Topiğin hayırlı olsun canım güle güle kullan eşyalarını

mudo'dan beğendiğim ama almadığım baharatlığı canım kardeşim dün bana hediye olarak almış; bir de su bardakları almış ama ekleyemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…