ekonomist çeyize başlarsa :)

ekonomist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
743
27
Mutfağa,ev aletlerine,nevresim takımlarına bunların da ötesinde evliliğe hiç sıcak bakmayan biri; aşık olunca 180 derece dönerek her şeyi kafasında tartmaya, hangi marka ne de iyidir ne de değildir, ne zaman indirime girer, nerelerden daha uyguna alınır demeye başlıyormuş Nerden mi kendimden biliyorum :) (neyi nerden aldığımı mümkün olduğunca belirtmeye çalışıcam)

ilk olarak yemek takımım kütahya porselen, çelik tencerem, çaydanlığım ve cezvem korkmaz'ın vertex modeli çok beğenerek aldım onu da söyliyim :)

Eki Görüntüle 692087

sarev'den microfiber yorganım ve çift kişilik nevresim takımım, madame coco'dan aldığım nevresim takımım, havlularım ve masa örtüm

mudo'dan aldığım inekli sos tencerem ve yine mudo'dan aldığım matruşka tuzluğum :) ve mudo baharatlığım ve mudo bardaklarım

korkmaz serevita tencere setim, ikea tealight'ım ve ikea peçeteliğim

Markafoni beş çayı kahvaltılık, the mia'dan ayıla bayıla aldığım baharatlık/saklama kavanozu olarak kullanacağım canlarım miniklerim yerim onları ve yağlık-sirkelik-tuzluk-biberlik

kohlemann x6 buharlı temizleyicim

korkmaz tostkoliğim, korkmaz mia çatal bıçağım, korkmaz kettle’ım

t-design salata kurutucum, boyner sprey yağlığım, boyner tirbişonum

ikea amerikan servislerim ve mumlarım

Teflonlar için servis gereçlerim, kedi saklama kabı ya da ne olarak kullanıcam bilmiyorum, aşkımla kullanacağım kahvaltı için düşündüğüm kalpli keramika tabaklarım, silikon kek kalıbım ve eldivenle maşam huh :)

dikiş kutum, askılarım ve takı askılığım (3'ü de english home'dan )

the mia kahvaltı+yemek takımı
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=955841&d=1391076188&thumb=1

minnak çaydanlığım-korkmaz orbit

sahan-omlet setim korkmaz'ın kappa modelini aldım ama resmini bir türlü bulamadım myra'ya benzer bir model ondan bunu koyuyorum

çok lazımdı(!) ocak çakmağım :)

2 adet de english home yüz havlum

can canan kaşıklarımı aldım :) hem çay kaşığı hem de nescafe kaşığı ama ben dondurma kaşığı olarak kullanıcam

karıştırmak için kullanacağım kaplar, nihalem, mutfak makasım, krema aparatım

bu blender da artık benim
braun mr 570

kesme tahtam, sebzeler-meyveler vs için süzme hem kesme tahtası, salata kaşığı çatal

büyük süzgecim, dondurma kaşığım (mor rengi), çay süzgecim

spatulam (kırmızı rengi), biber oyucum, elma oyucum (kırmızı rengi)

servis maşam, yumurta fırçam (kırmızı rengi), vee çay bardaklarım ve tabakları,

bunlarda kahvaltılarımı şenlendirecek olan minik sunum pıtırcıkları :)

ve ütüm :)

mudo banyo setim

yine mudo'dan sunum için aldığım zeytinlik, oval tabak vs.

2. çatal bıçak takımım olan nehir dalyan (saten)

gürallar -zen lav serisi çay bardağı ve tabağı

seramik kek kalıbım(mavisi) ve tahta 2 kaşığım, spatulam, maşam

babannem temizleme için bez almış ve perde düğmesi almış yerimm :)

misafir için kafama göre oluşturacağım set için
kadehlerim

su bardaklarım

likör bardağı dense de ben bunları kahve yanına kullanacağım

un eleğim, metal çırpıcım

imon sıkacağım, sarımsak ezici

soyucum,rendem,hunim

kesme tahtalarım, minik vazom

3 adet makasım, 3 adet mantar nihalem, tuvalet fırçam

çöp kovam, ikea tepsim, sunum tahtam, süzgeç kepçem, tırnak makasım ve bıçağım

ekmek kutum saklama kavonozlarım

dik süpürgem ve saç kurutma makinem

Eklentiler

• $sarev-riley-ranforce-pamuk-v1-cift-kisilik-z.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 149
  • $untitled.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 723
Son düzenleme:
yaa demek öyle oluyormuş bende evlenmem bağlanamam çeyizde neymiş derken bak 13 gün kaldı düğünüme herşeyim bitti nikahım önce oldu düğün gününü bekliyorum aldıkların çok şık güzel şeyler mutlulukla kullanın inş

çok şık seçimler özellikle de yemek takımın gayet zarif... güzel günlerde kullan... bende senin gibiyim çeyiz fikri çoook uzakken şimdi almadan duramıyorum

valla öyle oluyormuş, çok gülerdim şirkette arkadaşlarıma başka işiniz gücünüz yok mu her gün sitelerde bunlara bakıyorsunuz diye ama Allah verdi başıma..
teşekkür ederim canım, seninkiler gibi çeyizim olursa ne mutlu bana..
sen her şeyi bitirdin üstüne nikah kıydın:)

canım hayırlı olsun bende aynı kafadaydım. hayatta evlenmem off hayatımı yaşıcam evlenmekte neymiş bilmem ne diye saçma sapan bi ruh halindeydim:) şimdi saçma geliyo tabi:) sonra bir aşık oldum neye uğradığımı şaşırdım zaten şimdi evlensek diye gün sayıyorum dua ediyorum çok afedersin bi yerlerimi yırtıyorum:)

büyük konuştuk demek ki, ben de hayatta yapmam dediğim şeyleri yapıyorum şu ara; bir yerden kısıyorum bunlara bakıyorum garip garip anneler günü indirimi takip ediyorum

bunlar da ikea peçeteliğim ve tealight'ım ve korkmaz serevita tencere setim

Eklentiler

• $rotera-lantern-for-tealight__73328_PE189972_S4.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 122
  • $IMG_5449-1.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
şimdilik bu da sonuncusu
markafoni'den 5 çayı markasının indiriminden aldım..kahvaltı takımı almak istemediğimden kendim oluşturucam bu da başlangıcı oluyor :)

Canım topiğin hayırlı olsun, hepsi çok şık ve güzel seçimler, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

canım güle güle kullan inallah başladın mı gerisi gelir hiç merak etme istesende durduramazsın

evet canım ya ınsallah hep beraber bu guzel bır okadar zor surecı atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…