Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de kaliteli bardak almaya özen gösterdim, kendi tecrübem madame coconun camlarını beğenmiyorum. Bulanıyo bi bozuluyo. Paşabahçeyi beğeniyorum adamların işi cam zaten. Ara sıra bulaşık makinesine çamaşır suyu tableti atıyorum hiç sarı leke olmuyor, bir de zaten makinenin parlatıcısını hiç eksik etmeyince bardaklarda bir sorun yaşamıyorum.
Rossmann çamaşır suyu tableti kullanıyorum. White King markası, google a yazın bir Rossmann a gidiyorsanız tanıdık gelecektir. Çamaşır makinasına 1 tablet atılıyor yoğun yağlı bulaşıklara veya bu tarz sarı lekelere karşı.Çamaşır suyu tableti nasıl oluyor?
Çamaşır suyunun gücüne bulaşık deterjanları erişemez evet ama ben bulaşıklarıma çamaşır suyu değdirmezdim sanırımRossmann çamaşır suyu tableti kullanıyorum. White King markası, google a yazın bir Rossmann a gidiyorsanız tanıdık gelecektir. Çamaşır makinasına 1 tablet atılıyor yoğun yağlı bulaşıklara veya bu tarz sarı lekelere karşı.
Ben bir problem yaşamadan kullanıyorum zaten kapsülün üretim amacı da o olduğundan sorun olmuyor. Siz bilirsiniz :)Çamaşır suyunun gücüne bulaşık deterjanları erişemez evet ama ben bulaşıklarıma çamaşır suyu değdirmezdim sanırım
Rossmann çamaşır suyu tableti kullanıyorum. White King markası, google a yazın bir Rossmann a gidiyorsanız tanıdık gelecektir. Çamaşır makinasına 1 tablet atılıyor yoğun yağlı bulaşıklara veya bu tarz sarı lekelere karşı.
Misafir için hiçbir şey almadım tavsiye de etmiyorum misafir sizden değerli mi ya bu misafire özel şeyler alma kafasını hiç anlamıyorum ya şık bir takım alın tek alın siz onları kullanmaya değer değil misiniz? zaten siz toplasanız setin 4 ünü kullanacaksınız gerisi tertemiz kalacak , bardak takımını da aynı yapın misafire verdiğiniz değeri az kendinize verin misafire de kendi kullandığınız bardakları verin ölmezler, ben hiçbir evde bardak parlak mı değil mi dikkat etmiyorumMerhaba hanımlar,
Evlilik hazırlığı yapılırken yemek ve çatal-kaşık-bıçak takımları için günlük ve misafirlik olarak iki ayrı takım alındığına sıkça rastlıyoruz. Ben de öyle yapmayı tercih ettim. Misafir takımlarımı zaten nadiren kullanacağımdan evladiyelik olur, beni uzun seneler götürür diye düşündüm. Sıra bardak takımı almaya gelince ise duraksadım. Bardaklar da çok sık kullanılan ve makineye girdikçe parlaklığını yitiren parçalar. O bakımdan misafir için ayrı bardak takımı aldınız mı, ne tavsiye edersiniz bir sorayım dedim. Fikirler için teşekkürler şimdiden.
Günlük kullanım için de sevdiğim beğendiğim şeyler aldım, farkları daha küçük setler olmaları. Teşekkürler tavsiyeler için.Ben kendimi bildim bileli ailemde hic misafirler icin kullanılan seyler görmedigim icin yorum yapamayacagım. Böyle misafirlere ayrı günlük olarak ayrı kullanılan seyleri benimseyemedim haliyle. Bence evinizdeki güzellikleri misafirleriniz icin değil de kendiniz icin kullanmaya baslayın.
Ayrı ayrı almaya gerek yok.
Mudodan bakabilirsiniz senelerdir mudodan alırız. Karaca, m. Coco, e. Home karısık var. Alkol kadeh bardakların çoğu Paşabahçe memnunum.
Lav güzeldir bide.
Neden bu kadar celallendiğinizi ve kendime değer vermediğimi nereden çıkardığınızı anlayamadım. Günlük kullanım için aldığım takımları da gayet kaliteli markalardan aldım, hiçbir şeyin ucuzuna dandiğine kaçmadım. Sevmediğim bir şey de kullanmayacağım elbette. Fikir soruyorum, yargılıyorsunuz. Sizinkiyle birlikte alıntıladığım yorumu okuyabilirsiniz, aynı şeyi söylemiş hanımefendi ama sizin gibi değil.Misafir için hiçbir şey almadım tavsiye de etmiyorum misafir sizden değerli mi ya bu misafire özel şeyler alma kafasını hiç anlamıyorum ya şık bir takım alın tek alın siz onları kullanmaya değer değil misiniz? zaten siz toplasanız setin 4 ünü kullanacaksınız gerisi tertemiz kalacak , bardak takımını da aynı yapın misafire verdiğiniz değeri az kendinize verin misafire de kendi kullandığınız bardakları verin ölmezler, ben hiçbir evde bardak parlak mı değil mi dikkat etmiyorum
Ben 6’lı aldım Allegra, günlük kullanıyorum çok güzel iki tane de kadehi var.Ben de Paşabahçe'nin serilerini çok beğeniyorum, Allegra setini alacaktım, arkadaşım bunları günlük kullanacağına emin misin diye sorunca kafam karıştı. Oysa beğendiğim bardağı kırk yılda bir misafir gelince kullanmayı pek de istemiyorum.
Bundan sonra Aşkı Memnu yemek sahnelerini daha dikkatli izleyeyim, merak ettim :)