- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
-
- Konu Sahibi ekonomist89
ben de son aldıklarını yerim seninnnhepsi birbirinden güzeller topiğimizin ekonomisti
canım gule gule kullan hepsını tututu nazar degmesın
aldıkların çok güzel canım güle güle kullan
ekonomist hatun tost makinesi ne durumda :)? ben de hala tedarik ediliyor gibi bişi yazıyor. diğer aldıklarımı kargoya vermisler :)
banada hala tedarik ediliyor diyo ya gidip boyner mağazasından alsaydım daha iyiydi
Ama ben iki parti halinde aldım :) önce ıvır zıvırları aldım sonra burda sizin ısrarlarınıza dayanamayıp gidip tost makinesi aldım.
:)
akıllıca bir şey yaptık inş elimize geldiğimizde de bi şokla karşılaşmayız
akıllıca yaptık da inşallah benimkinde bi sıkıntı olmaz tedarik ediilmesi bekleniyor yazıyor:) tost makinesi için :)
diğerlerinin gelmesini bekliyorum kargodaymış.
Güzeldir şekerim ya, 50-60 tl ya bile minicik tost makineleri var.
hiçbir şey alamadım uyguna bulamadım diye yakınırken, az önce boyner'den aldıklarım
korkmaz tost makinam
Eki Görüntüle 707660
korkmaz mia model çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 707666
korkmaz su ısıtıcım
Eki Görüntüle 707667
salata kurutucum
Eki Görüntüle 707668
sprey yağlığım ve tirbüşonum
Eki Görüntüle 707670 Eki Görüntüle 707671
Allahımmm şu su ısıtıcısıyla tost makinesinin güzelliğne baakkk.:103:
canım benim sağol, inş geldiklerinde de burda durdukları gibi güzel dururlar
çok güsel yaa huzurla kullan canm fiyatıda çok uygun bende almak istiyom ama daha var bize yaa ozamana kadar bidaha indirim olur mu ki
canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzeller... ne zaman senin düğün bişi daha sorucam bilmiyorum soruldu mu ama su ısıtıcın çok güzel korkmazdan mı aldın ne kadara aldın??
size daha var mı kız benim ortada hiçbir şey yokbir adet sevgili dışında
fiyatı uygun canım yoksa elektriklileri daha geç düşünüyordum hatta ben kettle almayacaktım sözde :) görünce dayanamadım... inş olur canım indirim, en kötü birazcık daha pahalıya alırsın
canım ben de söz nişan düğün hiçbir şey yok :)
teşekkür ederim iyi dileğin için. Boyner'in sitesinden aldım canım markası korkmaz tahmin ettiğin gibi; fiyatı da 47,5 tl
var canm var askerden gelsin çok uzatmıcazda seneye yaza faln düşünüyoz nasip olursa daha da erken olabilir.bizimde ortada bişey yokta uzatmıcaz nişanı.bende aklımda yoktu ama çok güsel ya morr bidebaşka yerlere de baktım fiyatı çok uygun