ekonomist çeyize başlarsa :)

hayırlı uğurlu olsun çeyizin canımm .aldıkça fotoğraflarını paylaşmanı bekliyoruzzZzZzZ.. Aşkla kullan =))

Ama ben iki parti halinde aldım :) önce ıvır zıvırları aldım sonra burda sizin ısrarlarınıza dayanamayıp gidip tost makinesi aldım.

:)

banada hala tedarik ediliyor diyo ya gidip boyner mağazasından alsaydım daha iyiydi

akıllıca bir şey yaptık inş elimize geldiğimizde de bi şokla karşılaşmayız

akıllıca yaptık da inşallah benimkinde bi sıkıntı olmaz tedarik ediilmesi bekleniyor yazıyor:) tost makinesi için :)

diğerlerinin gelmesini bekliyorum kargodaymış.

Güzeldir şekerim ya, 50-60 tl ya bile minicik tost makineleri var.

hiçbirimizde olmayacağını umuyorum canım ya :) gün sonunda haber verin merak ederim :)

Allahımmm şu su ısıtıcısıyla tost makinesinin güzelliğne baakkk.:103:

çok güsel yaa huzurla kullan canm fiyatıda çok uygun bende almak istiyom ama daha var bize yaa ozamana kadar bidaha indirim olur mu ki

size daha var mı kız benim ortada hiçbir şey yok bir adet sevgili dışında
fiyatı uygun canım yoksa elektriklileri daha geç düşünüyordum hatta ben kettle almayacaktım sözde :) görünce dayanamadım... inş olur canım indirim, en kötü birazcık daha pahalıya alırsın

canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzeller... ne zaman senin düğün bişi daha sorucam bilmiyorum soruldu mu ama su ısıtıcın çok güzel korkmazdan mı aldın ne kadara aldın??

canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzeller... ne zaman senin düğün bişi daha sorucam bilmiyorum soruldu mu ama su ısıtıcın çok güzel korkmazdan mı aldın ne kadara aldın??

canım ben de söz nişan düğün hiçbir şey yok :)
teşekkür ederim iyi dileğin için. Boyner'in sitesinden aldım canım markası korkmaz tahmin ettiğin gibi; fiyatı da 47,5 tl

var canm var askerden gelsin çok uzatmıcazda seneye yaza faln düşünüyoz nasip olursa daha da erken olabilir.bizimde ortada bişey yokta uzatmıcaz nişanı.bende aklımda yoktu ama çok güsel ya morr bide başka yerlere de baktım fiyatı çok uygun

canım ben de söz nişan düğün hiçbir şey yok :)
teşekkür ederim iyi dileğin için. Boyner'in sitesinden aldım canım markası korkmaz tahmin ettiğin gibi; fiyatı da 47,5 tl

çok teşekkür ederim canım :) o zaman seninle evlenecek olan çok şanslı şimdiden almışsın ne güzel :)

uzatmamak en güzeli canım eylül ekim gibi belki biz de bir şeyler yaparız. söz istemiyorum ben direkt nişan yapıp bir ihtimal 2014 eylül'ünde evlenebiliriz, ama kader kısmet bu işler işte çok da planlamamak lazım. evet canım fiyatı çok uygun kargoya verilmiş şimdi aldıklarım, kafana yatarsa al sen de, yoksa sonraya bırak başka şeyler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…