ekonomist çeyize başlarsa :)

ay öle bi fırsatta hemen birbirimizi haberdar edelim noolur.. şu kredi kartımın kesilme tarihine geldi yararlanamadım resmen. bi tek çatal kaşık alabildim %50 den

olsun canım yine girer mutlaka, ben gördüğüm zaman haberdar ederim sizi böyle bi durumda. hiç yoktan çatal bıçakları aldın bak hiç bi yerde bu fiyata bulamamıştım ben

olsun canım yine girer mutlaka, ben gördüğüm zaman haberdar ederim sizi böyle bi durumda. hiç yoktan çatal bıçakları aldın bak hiç bi yerde bu fiyata bulamamıştım ben

seni takip ediyom zaten canm nerde indirim var haberin var birçok şeyi sayende gördüm çeyiz konusunda 1 numara

seni takip ediyom zaten canm nerde indirim var haberin var birçok şeyi sayende gördüm çeyiz konusunda 1 numara

valla canım ben buraya üye olunca böyle oldum kazık yemek istemiyorm fazla ondan mümkün olduğunca indirimlere bakmaya çalışıyorum bazen dayanamayıp alıyorum o da ayrı konu

valla canım ben buraya üye olunca böyle oldum kazık yemek istemiyorm fazla ondan mümkün olduğunca indirimlere bakmaya çalışıyorum bazen dayanamayıp alıyorum o da ayrı konu

tabi canm çeyiz düzmek kolay deil çok para lazım çok hem uygun olsun hem kaliteli olsun die uğraşıyoz valla erkekler kıymetimizi bilsin

dandirik durmuyor dimii.. nehir kaliteli bir marka.. peki ya günlük kullanımda komik olurmu sence..
ben çokmu kararsızım

yok canım ya komik durmuyor olur mu..ben de alırsam günlük kullanırım, misafir benden değerli mi
çok kararsız değilsin canım ama insan düşünüyor işte ben de öyleyim

ikea amerikan servislerim ve ikea mumlarım :)

Eklentiler

• $amerikan servis.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $images.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 455
  • $IKEA-Tindra-12-li-kokulu-tealight-mum__62573152_0.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…