Hanımefendi “çocuğumu rezil etmek” ifadesinden o anlam çıkmaz. Yorum sahibi yorumunu toparlamaya çalışırken söylediklerinizi zikretti.. ben kimseye laf çarpmadım öyle bir niyetimde yok..Çalışsa kazancının kreş veya bakıcı masrafını karşılamayacağını, buna değmeyeceğini düşünüyor belli ki hanımefendi, bunu anlamak bu kadar mı zor. Siz de çalışmayan annelerin çocuklarının sorumluluk bilincinin daha az olacağı gibi şey yazarak çalışmayan kadınlara laf çarpmışsınız.
Çalışmayan kadınların da harika çocukları olduğunu gördüm . Aslında çocuk yetiştirmeyi bilen bilmeyen kadın var. Ben gerçekten çok ihtiyaç sahibiyse tam ay değil de haftada 2 gün olsun çalışmalı kadınlar diyorum. Çünkü artık maddiyatı iyi insanlar bile kıyafet oyuncak ayakkabı kitap vermiyorlar bu insanlara. Satıyorlar uygulamalar da. Herkesin alım gücü düştü çünkü. Eski yardımlaşmalar karşılıksız vermeler çok çok azaldı . Bir kadının elinden yaprak sarmak içli köfte yapmak mantı yapmak geliyorsa neden yapmasın evinde? Çalışan kadın ya da bilmeyen kadın yapamıyor bunları. Anneannem azı beğenmeyen çoğu bulamaz derdi. Akmasa da damlar çocukların bir ihtiyacı alınır.Çalışsa kazancının kreş veya bakıcı masrafını karşılamayacağını, buna değmeyeceğini düşünüyor belli ki hanımefendi, bunu anlamak bu kadar mı zor. Siz de çalışmayan annelerin çocuklarının sorumluluk bilincinin daha az olacağı gibi şey yazarak çalışmayan kadınlara laf çarpmışsınız.
aynen kendini kandırıyosun, yani her daim cafeye git, avm ye git alisveris yap biseyler biseyler e bir sure sonra onlarda sıkacak.Kendimi kandırıyorum o zamandoğum sonrası evde kaldım 2 yıl o süreç beni baya zorladı haklısın sanırım
Hanımefendi “çocuğumu rezil etmek” ifadesinden o anlam çıkmaz. Yorum sahibi yorumunu toparlamaya çalışırken söylediklerinizi zikretti.. ben kimseye laf çarpmadım öyle bir niyetimde yok..
Ps: ücretsiz doğum izninde bir öğretmen spor..
aynen kendini kandırıyosun, yani her daim cafeye git, avm ye git alisveris yap biseyler biseyler e bir sure sonra onlarda sıkacak.
ama dersen ki ben binerim tekneme 3 ay karaya ayak basmam ülke ülke gezerim vs.çok uçuk paralar göruyorum o başka
şuan aklıma şeyma subaşı geldi oda sıkılıyomudur acaba
çalistigi paranin cogu bakiciya kreşe giden bayanlarım çogu en azindan bende biraz sosyalleşirim sigortam dolar ilerde yaşlandigimda uç kuruş beş kuruş da olsa bir maaşim olur diye calisiyor.Aman bir o kısmı alıp alıp yazarlar gayri.
Diyorum ki bakanım yok hatun orda burda surunecegine ben bakayım aldığım para kreşe bakıcıya gider e ne anladım calismaktan .
Sizlerin çocuğuna bakan var aldığınız karşılıyor ki çalışıyorsunuz demi yoksa çalışmak manasız olur demi güzel kardeşim
çalıs tabi insan bence multi trilyonerde olsa bir uğraşı olmalı.O da sıkılıyor bellik çekip çekip duruyor
O zaman ben çalışmaya devam edeyim
Ben kimseyi gömmedim. çalışmayan annelerin çocukları sorumsuz demedim.. sadece çalışan annelerle ilgili gözlemimi paylaştım. Bu çalışmayan anneleri gömmek olmuyor. Yorumum da arkasındayım çünkü bu benim 12 yıllık gözlemim. Ama bahse konu yorum yapan zat direkt çalışan annelerin çocukları için “rezil etmek” tabirini kullandı.. gömmek buna denir..Eleştirinizi farklı şekilde yapabilirdiniz diyorum ama siz de fırsatını bulunca hemen çalışmayan anneleri gömmüşsünüz. Yazdığınız şey orda duruyor.
Eleştirinizi farklı şekilde yapabilirdiniz diyorum ama siz de fırsatını bulunca hemen çalışmayan anneleri gömmüşsünüz. Yazdığınız şey orda duruyor.
Yanlış anlaşılmak istemem. Aşağılamadım ben yorum yapan kişinin üstün görmesine karşın bu yorumu yaptım. Ayıp ettiğim bir oldu ise özür dilerim. Aşağılamak gibi bir şey demek asla istemem kbOnun o yorumu ne kadar yanlışsa sizin bu yorumunuz da o derece yanlış. Çalışan kadinlari çocuklar konusunda siz de asagilamissiniz. Keşke kimse birbirine karşı böyle önyargılı ve acımasız olmasa. İki uç yorum, ikiside vicdansizca ve karşı tarafı aşağılayan nitelikte.
Çalışan çalışmayan her kadın değerlidir diyelim bitsin bu tartışma. Sonuçta hepimiz geçinemiyoruz artık ayol. Hergün ayrı bir şeye para istiyor okul. Al al bitiremedim açıldı açılalı.Yanlış anlaşılmak istemem. Aşağılamadım ben yorum yapan kişinin üstün görmesine karşın bu yorumu yaptım. Ayıp ettiğim bir oldu ise özür dilerim. Aşağılamak gibi bir şey demek asla istemem kb
Herkesin derdi ortak, kimi sizler gibi çocuklarının eğitimi, kıyafetleri vb giderlere nasıl yeteceğim diye düşünüyor kimi benim gibi yine mi un şeker bitti diyeÇalışan çalışmayan her kadın değerlidir diyelim bitsin bu tartışma. Sonuçta hepimiz geçinemiyoruz artık ayol. Hergün ayrı bir şeye para istiyor okul. Al al bitiremedim açıldı açılalı.
Ben dün sebze meyve fiyatlarını görünce o şoku yaşadım . 2 şer tane aldım valla armut ve muz dan. Bize yok sadece çocuğa. Size kolay gelsin kalp krizi geçirmeden sağ Salim dönün markettenHerkesin derdi ortak, kimi sizler gibi çocuklarının eğitimi, kıyafetleri vb giderlere nasıl yeteceğim diye düşünüyor kimi benim gibi yine mi un şeker bitti diye
Al al bitmiyor mübarek, kendimi koltuktan kazıyıp KK‘dan çıkıp markete doğru sürüklersem inşaallah:)) alışveriş yapacağım, kasada bir aldıklarıma bir kalan paraya bakıp şoka girmek istiyorum
Öncelikle yorumlarınız ve ayrıştırmalarınız inanılmaz saçma.7,8 bin lirayı beğenmeyip, iyi ihtimalle 10.000 liralık erkek parasına 3,4 kişi tamah etmek
Mantık harika.40, 50 bin kazanan erkek de ev hanımı kadın alacaktı.
Msjini anlayamadimhâlâ şu ev hanımı muhabbetlerini kapatamamış olmak da bizim ülkenin ayıbı. Ya da kadınlarımız hâlâ hayatını bozuk para gibi harcamayı seviyor.bizimkilerde iş yok.
Asıl az para ödersem mutluluktan kalp krizi geçirebilirimBen dün sebze meyve fiyatlarını görünce o şoku yaşadım . 2 şer tane aldım valla armut ve muz dan. Bize yok sadece çocuğa. Size kolay gelsin kalp krizi geçirmeden sağ Salim dönün marketten
Avrupanin başkentinde yasiyorumÖncelikle yorumlarınız ve ayrıştırmalarınız inanılmaz saçma.
Eşim yazdığınız tutarın çok çok üstünde kazanıyor, evet ev hanımıyım bebeğimi en düzgün şekilde yetiştirme gayretindeyim:) şükür maddi sıkıntımız yok, anne olmadığınız için büyük ihtimalle anneliğin, bir insan yetiştirmenin meziyetini anlayamazsınız.
Ev hanımlığı sadece Türkiye'ye özgü bir şey değil, Amerika İngiltere gibi gelişmiş ülkelerde bile çok yaygın. Evden eğitim veriyorlar çocuklarına.
Çalışan kadınla ev hanımı karşılaştırmanız doğru olmamış. Herkesin yaşam standartları ve şartları farklıdır. Çalışan kadına niye çalışıyorsun diyemediğiniz gibi çalışmayan kadına da niye çalışmıyorsun söyleminde bulunamazsınız.
Maddi imkanı iyi olan bir ailede kadın çalışmak istemek yerine çocuğunu güzel bir şekilde yetiştirmeyi seçebilir, kaldı ki size bu kadar uzun yazmasam da olurdu ne de olsa kafayı sadece cinsellikle bozmuş garip yorumları olan bir kişisiniz. Size vizyonunuz ile hayatta başarılar
Tabii ki gericisiniz!!!!!Avrupanin başkentinde yasiyorum
2 ayrı dilden diplomamı var, mesleğim var ama çalışmıyorum
En iyi yerlerde mevkilerde çalıştım taaki hamile kalana kadar.
Çocuklarımla evde kendim ilgileniyorum
Bende mi gerici oluyorum şimdi :)
Arkadaşımızın yorumunu pek anlayamadimda
Tabii ki gericisiniz!!!!!Ne münasebet avrupada yaşayıp 2 ayrı diploması olup çalışmamak(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?