Ben esime kizmiyorum aslinda kendi aklima kiziyorm tercihime secimlerime kiziyorum. Ama kizmak artik bir cozum degil yoksa aynalara bakamayacak kendime olan nefretim cogalacak . Kararsizim cunku dedigim gbi ne yapsam artik bos kimseyi degistiremem dusuncesini degistiremem ama boyle gderse de cok ağır psikolojik hasta olacagim
sanmıştınız ki
eşiniz çalışacak siz de atanana kadar evde pembiş pembiş yaşayacak
bebeği büyüteceksiniz
eşiniz evinin beyefendisi olacak siz de evin hanımefendisi olacaksınız
fazla Pollyannasınınz hoca hanım.
realist olursak
valla hanımlar kusura bakmasın da kendi rızasıyla "hanım sen otur ben bebeğime de sana da bakarım" diyen (ve bunu da yapabileceğini kanıtlayan, rüştünü ispat etmiş) erkek varsa ne alaaa
yoksa dediğim gibi kusura bakmayın da
ben de eşim evde otursa çalışan ben olsam benim harcadığıma karışsa
kırıcı bile olurum
valla o kadar hümanist değilim, çalışmak, para kazanmak o kadar kolaysa buyrun çalışın...
o yüzden baştan paza kazanma/yönetme alışkanlıklarının beklentilerimiz içinde olduğunu test edip onayladığımız insanlarla birlikte olmak lazım (mesela benim de sevgilimin bu konuda alışkanlıkları çok kötü, onaylamıyorum, asla evlenmem o yüzden, canımı da bütçemi de işimi de sokakta bulmadım ben).
yine reaslit olursam
borç 45 binmiş
ki başta 20 binmiş
yahu bu başta 1 sene taksitli olmuş olsa
olsa olsa 3 bin kesiliyordu demektir -ödemeler aksadıkça üstüne binmiştir
4te biri 3 binse adam taş çatlasın 12 bin maaş alıyordu!
siz sayı saymayı mı bilmiyorsunuz
dayak mı yemediniz hiç?
o maaşla borcu da öğrendikten sonra ne cesaretle hamile kalıyorsunuz?
size tavsiyem geçrekten bir kafanızı kaldırın. o pembe dünyanızdan çıkın. hayatınızda 1 kere ev tutmaya çalışın.
ciddi söylüyorum gidin bir kere 1 tane emlakçıyla bir konuşun!
gözünüzü seveyim.
şimdi geçmiş neyse
geleceğe bakalım
sizi büyük ihtimalle adıyamana malatyaya filan atarlar
oralardan öğretmenlere mazeret nakli verecekler çünkü
Van depreminden sonra da öyle olmuştu ilk atamda 1500 kişi mi ne sadece vana atanmıştı- öğretmenler sayıdı benden iyi bilir
puanınz 77, merkez batı yerler zor.
buna hazır mısınız?