Yorum yapanların bir kısmı anneliğini en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için çalışmadığını yazdı..çalışıp çocuklarımı süründürmek istemiyorum bile dedi.Ama ek olarak da "tabi kızımın çalışmasını isterim " e bağladı.Ben de soruyorum arkadaşım ev hanımı olma hakkı bir sana mı verildi? Kızın ev hanımı olmak isteyemez mi?Tek bir örnekten bütün ev hanımları böyleymiş gibi genelleme yapmak ne kadar sağlıklı?
Benim annem de babam da çalışan insanlar, ben lisede istediğim bölümü seçemedim, iş bulamam diye. Bunu da ben genelleyeyim o halde?
Yorum yapanların bir kısmı anneliğini en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için çalışmadığını yazdı..çalışıp çocuklarımı süründürmek istemiyorum bile dedi.Ama ek olarak da "tabi kızımın çalışmasını isterim " e bağladı.Ben de soruyorum arkadaşım ev hanımı olma hakkı bir sana mı verildi? Kızın ev hanımı olmak isteyemez mi?
Ben size yazmadım ortaya yazdım siz alıntılayıp cevap verdinizE gidip o hanımefendiye sorun o zaman neden bana yazdığınız mesaja yazıyorsunuz ki?
Ya ceycey bana temizliğe gelen ablalar var, gece 3 de uyanıp işe gidiyorlar, 14,00 de işten çıkıp bana temizliğe geliyorlar. Hediye kadar bendeler. Uzun bir yolla evlerine gidip yemek yapıyorlar. İsteyen , sağlığı yerinde olan çalışıyor.Keşke sağlığım elverse de çocuğumu rezil edip çalışabilsem. Çalışmadan da geçiniyorum şu an ama çalışmanın getirdiği extra artıları da isterdimhele sağlıklı olup 20 liralık kitabı çocuğuma alamadım diye okulda öğretmeni suçlayanlara zerre acımıyorum. Valla herkese göre ufak tefek işler var. Öyle evde aç aç oturarak hanımefendi olunmuyor. Taşın suyunu çıkaran komşum var apartmanımda . Kadın ne iş olsa yapıyor o an. Evi çocukları pırıl pırıl dolabı dolu.
Ben size yazmadım ortaya yazdım siz alıntılayıp cevap verdiniz
Anlayamayacak birşey yokki.Ben de hemen hemen her gün bunu düşünüyorum. Mezun olduğum aydan beri çalışıyorum. eve 2 maaş giriyor böyle bile asla asla yetmezken tek maaşla geçim nasıl oluyor anlayamıyorum.. sabah işe giderken okulların önündeki kafelerde öbek öbek oturan kadınları görüyorum.. Tamam içlerinde vardiyalı çalışan da vardır ama çalışmayan çok çok daha fazla..gerçekten neden bunu kendilerine yapıyorlar bilemiyorumm
Satır araları önemlidir, siz yazdığınıza göre alıntılayıp gayet de yazarlar.Aman bir o kısmı alıp alıp yazarlar gayri.
Diyorum ki bakanım yok hatun orda burda surunecegine ben bakayım aldığım para kreşe bakıcıya gider e ne anladım calismaktan .
Sizlerin çocuğuna bakan var aldığınız karşılıyor ki çalışıyorsunuz demi yoksa çalışmak manasız olur demi güzel kardeşim
Anlayamayacak birşey yokki.
Sizin eve giren 2 maaş başkasının evine giren tek maaşa tekabül ediyordur belki, olamaz mı?
Şu tek maaş, çift maaş genellemesinden vaz mı geçsek artık?
Kimsenin işini, ek gelirini, maaşını bilmeden sırf gündüz vakti kafelerde otururken gördünüz diye eleştiremezsiniz.
Ne?Çalışmayan kadınlar toplanıp kafede kahvaltı mı yaptınız? Bunu kendinize neden yaptınız?Bu sabah oğlumu okula bırakıp, arkadaşlarımla dışarıda kahvaltı yaptım. Dışarıdan bakan birinin bizim için bunu kendilerine biye yapıyorlar dediğini düşünmek komik geldi.
Oysa ki kime ne değil mi?
Yok illa başkasının hayatıyla ilgili hüküm vereceğiz.
Bende bu kafayı anlamıyorumSiz hiç çalışmadınız galiba. Bunları çalışanlar da yapıyor zaten. Patatesler soyunup tencereye girmiyor ya da sınırsız harcama özgürlüğü çalışanlarda da yok zaten
Esefle kınayarak ve kıskanarak bakmış da olabilirimBu sabah oğlumu okula bırakıp, arkadaşlarımla dışarıda kahvaltı yaptım. Dışarıdan bakan birinin bizim için bunu kendilerine biye yapıyorlar dediğini düşünmek komik geldi.
Oysa ki kime ne değil mi?
Yok illa başkasının hayatıyla ilgili hüküm vereceğiz.
Ev hanımıyım ve hep özel hastaneye gidiyorum. Yoksa gitmemeli miyim? Hakkım yok mu? Kafamda deli sorularYazar burada diyor ev hanımıysan özel hastaneye gidemezsin.
Çünkü yazarımızın aklı almıyor bunu
Kafede oturma hakkımız da yokmuş onu da öğrenmiş oldum. Ev kadınları toptan yokolsun diyecekler az kaldıAnlayamayacak birşey yokki.
Sizin eve giren 2 maaş başkasının evine giren tek maaşa tekabül ediyordur belki, olamaz mı?
Şu tek maaş, çift maaş genellemesinden vaz mı geçsek artık?
Kimsenin işini, ek gelirini, maaşını bilmeden sırf gündüz vakti kafelerde otururken gördünüz diye eleştiremezsiniz.
Tabii ki hakkınız yok.Ev hanımıyım ve hep özel hastaneye gidiyorum. Yoksa gitmemeli miyim? Hakkım yok mu? Kafamda deli sorular
Ovvv çocuk da üç taneymiş tiz kellesi vurula denecek kadınmışsınTabii ki hakkınız yok.
Öyle buyurdu Ferhans.
Bakın ben de bu zamana kadar hep, özellikle gebelik doğum süreçlerimi özel hastanelerde geçirdim. Ama ev hanımı olduğumdan dolayı hakkım olmadığını bugun öğreniyorum mesela.
Zaten 3 çocuğum var. Ev hanımı olarak ne hakla 3 çocuk yaptıysam tabi burdan da kaybediyorum. Beni gömün o zaman yaa,her türlü gömülmelik durum.
Ev kadınları eve kapatılsınKafede oturma hakkımız da yokmuş onu da öğrenmiş oldum. Ev kadınları toptan yokolsun diyecekler az kaldı
Diyorum size, ben oksijen israfıyım belki deOvvv çocuk da üç taneymiş tiz kellesi vurula denecek kadınmışsındün tek çocuk yapma hakkı bile verilmedi 10 bin altı kazananlara. Üremesinler dendi. Beterin beteri var
Ayy benim oğlan 1 haftada dizini deliyor birdesorma valla cocuklara alisverise cikiyorum kendime birsey almam zaten imkansiz aman onlarin olsun tek diyorum yinede fiyatlara bakmaya odum kopuyor ornegin kucuge alt ust esofman baktim 199.99 dan basliyor:)
Bir komşum vardı . Sen ev kadınısın ben çalışıyorum o yüzden iş çıkışı benim sana gelmem uygun devamlı. Ben nasıl çay kahve kek yapayım demiştiEv kadınları eve kapatılsın
Madem "ev kadını" evde kalsın hep.
Bu tatmin edici olur sanırım
Delince yamayacağız artık. Atmak yohhhhAyy benim oğlan 1 haftada dizini deliyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?