ekonomik olarak gecinmek zor

Off konu buraya nerden geldi ferhans . Tamam en çok çalışan sensin , ev hanımlarının hepsi pis ,kötü , iş yaramazlarin teki ,tekiyiz. En çok senin faydan var topluma . Oldu mu gönlün , bu arada nasıl bir is yerin varsa kk da sürekli yorum yaziyorsun

Bu arada evli ev kadinlarina neden takıldığını şimdi anladım

Ilk mesajda bile o şekilde yazdım.kontrol edebilirsiniz.ve evet kadınların çalışması her ülkede ve yörede gelişmişliğin en önemli göstergesidir.
Ferhans, kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı, çalışmalı tarzı manifestolarını seni tanımayan üyelere belki yedirebilirsin. Ancak senin bu tarz mesajlarının altında yatan hasetliği geçmiş mesajlarından biliyorum ben.

Daha önce, “ben çalışmazken hiçbir erkek suratıma bakmıyordu, bu çalışmayan kadınları erkekler nasıl istiyor” diye söyleniyordun. Asıl derdin kadın istihdamı falan değil. Sen çalışmayan kadınlar nasıl koca bulmuş diye dertleniyosun.

Her “kadın ve çalışmak” temalı konuya böyle hunharca saldırmanın sebebi de bu.

Son düzenleme:
Ilk mesajda bile o şekilde yazdım.kontrol edebilirsiniz.ve evet kadınların çalışması her ülkede ve yörede gelişmişliğin en önemli göstergesidir.
Dedi çok çocuklu nineleri kıskanıyorum. Sağlıklı üreme sistemi olan kadınları kıskanıyorum diyen Ferhans.
Kusura bakma da sen ülke ekonomisine katkın, gelişmişlik seviyemizi fln ancak düşürürsün.
Çalışsan da böyle çalışmasan da böyle.
İnan bana sen pek çok ev hanımından cahilsin. En azından hamile kalabiliyor muyum ayağına evlenmek için sevgilisine katakulli yapıp elinde patlatmıyorlardır, evlerine çocuklarına katkı da bulunuyorlar.

Ben bu kadına sen hayırdır demekten bıktım …

Hepinizin ortak derdi olan geçim sıkıntısında dahi ev kadını-çalışan kadın, X partili Y partili, çocuklu-çocuksuz, evli-bekar vs ayrıştırmalar yapıp onun üzerinden birbirinize laf sokuyorsunuz, inanılır gibi değil.

Yahu derdiniz geçinememek, aynı dertten muzdaripken didişmek KK kadınlarının ata sporuna döndü.

Yazdıklarımın doğru olduğu gerçeğini değiştiriyor mu ? Neresini inkâr ediyorsunuz ? Neyse belki de kabullenmek lâzım doğamız bu demek ki.hiçbir zaman tam eşitlik olmuyor.yabancılarda bile umutsuz ev kadınları diye bir dizi var.baksanıza kadınlar da hâlinden gayet memnun. Benim gibiler işimize çomak sokmasın diye uğraşıyor. Ama gariplik şurada ki bu çarkta bir aksaklık olur da bir sıkıntı çıkıp bir kadın konu açarsa en büyük tepki neden okumadın çalışmadın, neden bu kadar fekadârlık yaptın diye yine aynı üyelerden geliyor ironik ve tutarsız olan sadece ben miyim acaba ? Bu arada o zaman da çalışmamayı savunmamışım nedenler söylediklerimi tutarsız yapmıyor.

Onun o yorumu ne kadar yanlışsa sizin bu yorumunuz da o derece yanlış. Çalışan kadinlari çocuklar konusunda siz de asagilamissiniz. Keşke kimse birbirine karşı böyle önyargılı ve acımasız olmasa. İki uç yorum, ikiside vicdansizca ve karşı tarafı aşağılayan nitelikte.

Çalışınca çocuğunuz neden rezil oluyor açıklar mısınız? Birçok çalışan anne çocuğu gördüm hiçbiri rezil halde değildi..

Bu konuda haklısın. Bizim ülkede kadınlar erkekler için okulu bırakır, işi bırakır, şehir değiştirir...

Allah rahmet eylesin yarina ne olcagimiz belli degil kac yasindaydi ablaniz ben sigara yapiyor diye duymustum pankreas kanserini ama...
57 yaşında sigara içmezdi ,alkol içmezdi stresli iş hayatı vardır
Kemik ağrıları vardı ve bol,bol başı ağrıyor du ,

Yoo benim eşim şehrini ve işini değiştirdi alanı bu şehirde kör resmen sadaka gibi kazanıyor ama bu şehirde bile kazanıyor. Şikayeti varmi hayır. Onu da çağırdıklari iş yerindeki arkadaşı 7x eski isyeri 4x kazanmış bu ay. Oluyor böyle şeyler, cokta şey yapmamak lazım

Benimki de değiştirdi ama çoğu fedakarlığı kadın yapıyor.

Evet arkadaşlara yazacaktım ama karışma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…