- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Ben uygulamalardan alıyorum. Lcw fiyatına guess ck Zara var etiketli valla. Bugün bir ürünü ing konuşan başka birine kaptırdım yazık oldu. 4 de bir fiyataydı1 yaşındaki oğluma e bebekten aldım 180e... sağdan soldan çekiştirerek büyütebilirsem kendime de aynısından alırım
Hangi uygulama kız o? Hiç de söylemiyorsun böyle şeyleri...Ben uygulamalardan alıyorum. Lcw fiyatına guess ck Zara var etiketli valla. Bugün bir ürünü ing konuşan başka birine kaptırdım yazık oldu. 4 de bir fiyataydı
Ev yemeği yapıp çarşı pazara ben de gidiyorum, temizlik de yapıyorum, dolap kapakları çıkarsa mesela matkapla tamir de ediyorum, yeni dolap aldıysam ben kuruyorum. Ortaokula giden kız kardeşim var her şeyine ben bakıyorum. Ama çalışıyorum da aynı zamanda. Yani ev hanımlığı değersizdir savı tabi yanlış ama ev hanımları tabi ki çalışan kadınlardan daha çok yorulmuyor, ona katılmıyorum.Bende bu yorumu manasız buldum.
Niye gericilik olsun ben lisans mezunu ev hanımıyım küçük çocuğum var bakacak kimsem yok çocuğumu rezil edip calisacagima kendim bakıyorum.
Eşimin maaşını iyi kullanıp temiz yaşantı sürmeye çalışıyorum.
Çocuklarıma iyi bakıyorum iki evladimla ilgilenip evime kendime bakıyorum.
Ev yemeği yapıp çarşıya pazara ben gidiyorum.inanin buna çalışsam belki daha az yorulurdum.calisan bayan benden az yoruluyorsur bu kesin ve net.aksmqa kadar ayaktayım.ugrasiyorum.
Çalışmayı bende seviyorum.cocuklarimin çalışan bayan olması için çabalıyorum eğitim ve hayat için uğraşıyorum.
Fakat ben çalışmıyorum şartlar bunu gerektiriyor bende hayata bu şekilde katkıda bulunuyorum..
Evi çevirmek ekonominin can damarı şu dönemde bence ev hanımlarının görevi daha zor ve önemli.bir beslenme hazırlamak bir yemek yapmak ekonomiyle alakalı
Ev yemeği yapıp çarşı pazara ben de gidiyorum, temizlik de yapıyorum, dolap kapakları çıkarsa mesela matkapla tamir de ediyorum, yeni dolap aldıysam ben kuruyorum. Ortaokula giden kız kardeşim var her şeyine ben bakıyorum. Ama çalışıyorum da aynı zamanda. Yani ev hanımlığı değersizdir savı tabi yanlış ama ev hanımları tabi ki çalışan kadınlardan daha çok yorulmuyor, ona katılmıyorum.
Valla evde olduğum dönem yok yere evde iş bulamayıp kendime iş uyduruyordum can sıkıntısından neden yoruluyor bu ev hanımlarıEv hanımıyım bir süredir.
Ev işiyle berabdr çalışıp günde 12 saaf ders verdiğim dönemde kesinlikle daha az yoruluyordum.
Evde daha çok yoruluyorum.
Ev hanımlarının çocuğu varsa yedi yirmidört mesaidedir.Valla evde olduğum dönem yok yere evde iş bulamayıp kendime iş uyduruyordum can sıkıntısından neden yoruluyor bu ev hanımlarıne oluyor size evde
Ya küçük çocuksa tabi, hele kiminin bi çocuğu var Allaaah şirket yönet daha az yorulursunEv hanımlarının çocuğu varsa yedi yirmidört mesaidedir.
Sen öyle san. Ödevleri spor kursu müzik kursu etüdleri var. Ödevleri beraber yaparsınız sınav stresini beraber çekersinizYa küçük çocuksa tabi, hele kiminin bi çocuğu var Allaaah şirket yönet daha az yorulursunama bi yaşa geldikten sonra okula gidiyor mesela. Mis… ev senin
Ciddi olamazsınValla evde olduğum dönem yok yere evde iş bulamayıp kendime iş uyduruyordum can sıkıntısından neden yoruluyor bu ev hanımlarıne oluyor size evde
Bende var zaten yani ben var sayıyorum. Annemle babamı kaybettiğinde kardeşim 5-6 yaşındaydı o zamandan beri ben bakıyorum çocuğa. Okurken de çalışırken de ben baktım evet zor ama okula gitmek yerine veya işe gitmek yerine evde olsam dinlenecek vaktini olurdu en azından. 25 yaşında saçlarım beyaz dolu vallaSen öyle san. Ödevleri spor kursu müzik kursu etüdleri var. Ödevleri beraber yaparsınız sınav stresini beraber çekersinizçamaşırı ütüsü hergün odasını toplaması var. Okul çöküşü eve gelir mi gelmez parka gidersiniz ya da market ister AVM ister. Tonla gereksiz şey ister aldırır.vırt zırt hasta olurlar dr dr gezersiniz. İyi düşün çocuk istemeyi
E dağıtma dkdjdkd yokmuşsun gibi kullan eviCiddi olamazsın
Evde asla iş bitmiyor aslaa :d
Çalışırken haftada 1 temizlik yeter ki. Mutfak ev salon wc dağılıp kirlenmiyordu çünkü evde insan yoktu. Şimdi öyle mi
Tamam bunu 14 aylık oğlumla eşime de söylerimE dağıtma dkdjdkd yokmuşsun gibi kullan evi
LCW'nin güzel online kampanyaları var, takip etmek gerekiyor. Cuma günü oğluma 430 yazan montu 300 liraya, bugün de 219 yazan pijama takımını 150'ye aldım, ederleri de o zaten. Fiyatı şişirip kampanyalarla normalleştiriyorlar gibi geliyor bana.
e bide çalışsanız eve gelince mutfakta ayrı bulaşık dağları salon deseniz bi ters dönmediği kalıyordur, işten gelip bunları toplamak ayrı bir çile. Eşle çocukları eğitmek lazım eşe bir süpürge çocuğa temiz bez nasılsa hep yerlerde sile sile gitsin hahaha ay çok tatlı geldi gözümeTamam bunu 14 aylık oğlumla eşime de söylerim
bugün avrupadan dönüş uçuşum var
vergi iade ofisi türk dolu, genç kızların ellerinde foot locker filan gibi mağazaların poşetleri spor ayakkabı, eşofman almışlar...çoğu erasmus stajından vs dönüyor.
ben de stajlarımı yurtdışında yaptım ama ömrümde ayakkabı eşofman alacam da ucuza gelcek de vergi iadesi olacak diye hesap yapmadıydım. çünkü o zamanlar türkiye ucuzdu, biz avrupada okur tr'den giyinirdik...
alamancı akrabaların radyo, neskayfe, lezzo getirdiği zamanlarda gibi hissettim kendimi, gide gide 70lere geri gittik.
eleştirmiyorum,üzülüyorum..
Miss yine gittinSize ne ki, herkesin hayatı kendine. Herkes çalışmaktan eşit derecede zevk almak zorunda değil. Sonuç olarak size ne ? Size ne? Kendi işinize bakın size mi kaldı insanlara acımak? Malca yorumlarda bugün bu var, kaçtır malca yoruk ayzdığım için banlanıyorum valla insana rahat vermiyorsunuz.
Yok işte. Çalışsam haftada 1 toplarım evi. Çünkü bebek anbemde olur. Evde dağıtacak kimse olmaz. Şimdi hwp mutfaktayım ve salon topluyorum günde 3 4 kezbide çalışsanız eve gelince mutfakta ayrı bulaşık dağları salon deseniz bi ters dönmediği kalıyordu
Valla öyle. Eskiden ben de Türkiyeden nasıl alırım diye bir şey almazdım. Bu hafta indirimde 40Euroya çizme gördüm annem al, burda 2000den aşağı çizme yok artık dedi. gerisini siz düşünün, euro da dolar da enflasyonun altında ezildi gitti. Bu enflasyona yetişecek para birimi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?