ekonomik olarak gecinmek zor

Arkadaşlar, LCW da bile çocuk takımları çok pahalı demişti bir arkadaş. Mont, bot konusunda çözümüm yok ama bugün pazara gittim çok güzel çocuk takımlari vardı fiyatları da 150-180 arasında. Ben kızıma kreş için 10 takım aldım hepsi de çok güzeller, kumaş ve dikim vs.
Büyükler için kalıp sorunu olsa da çocuklarda çok guzel şeyler oluyor pazarda. Ben yıllardır kızımın kiyafetlerini pazardan alıyorum. Bu yıl beklediğimden çok ucuzdu valla, geçen yıl 100 liradan aldığım takımlar bu yıl 150 olmuştu. Beni şaşırttı bu durum
Bir takımını paylaşayım siz de alın arkadaşlar zincir marketlerden alış veriş yaparak ülke zenginliğinin de küçük bir kesimin elinde toplanmasına sebep oluyoruz (kamu spotu)

Güle güle giysin gayet güzel

Bende e bebekte bi stant gördüm. Model model üst ve alt var. Ayrı ayrı sen kombinliyorsun. 69 tl fiyatı. Altlar düz eşofman alt renk renk. Aynı bu resimdeki gibiler.

Hangi pazara gidiyorsunuz sadece giyim için olanlardan birine mi? Yerini/gününü söyler misiniz? Güle güle kullansın inşallah

Hangi pazara gidiyorsunuz sadece giyim için olanlardan birine mi? Yerini/gününü söyler misiniz? Güle güle kullansın inşallah
Hastane çıkışı denk geldim aslında bu pazara Sancaktepe de yenidoğan ile bölge hastanesi arasında kurulmuştu. Çarşamba günü yenidoğan pazarına da gidiyormuş satıcı.
Bu arada ben İstanbul'da yım.

Bende e bebekte bi stant gördüm. Model model üst ve alt var. Ayrı ayrı sen kombinliyorsun. 69 tl fiyatı. Altlar düz eşofman alt renk renk. Aynı bu resimdeki gibiler.
Bahsettiğiniz alt üstlerden ben geçen yıl alıp takım yapmıştım ama lastikleri çok kötü onların ve aşırı ince. Kızım çok zayıf olmadığı halde terzide beline lastik koydurdum üstelik sadece bahar aylarında giyebildi.
Bir de bunlarin altında cep ve bel kısımlarında ip var. Yani görünüm olarak pijama gibi değil. Neyse gidenler görür zaten çoğu pazarcı benzer şeyleri satıyor. Kesinlikle zincir mağazaların kıyafetlerinden daha kaliteli.

A yok benimki öyle değil
İçi yünlü gibi soğuk havalarda giyilir
Lastiği kalın ince değil
İpi de yok altında

Bugün montlari kışlıkları vs çıkardım . Boy boy 3 tane mont ve polarli pantolonlar almıştım cocuklara. Rahat bi oh çektim.

Bugün montlari kışlıkları vs çıkardım . Boy boy 3 tane mont ve polarli pantolonlar almıştım cocuklara. Rahat bi oh çektim.
Ben de geçen yıl Mart sonu almıştım iyi ki almışım. Çok pahalı bu sezon. 2 çocuk pantolonu bir de kendime kazağa 560 verdim lcw de bugün. Kazak 169 TL idi. Hm de 450 500 mangoda da öyle. Lcw den zor alır olduk yüzüne bakmazken

Tahmin ettim pantolonlar 200 tl idi lcwde.

Tahmin ettim pantolonlar 200 tl idi lcwde.
Biri 200 diğeri biraz indirimdeydi. Çorap 40 TL tanesi penti de. Mecbur aldım okul için. Ordan tanesi 3 TL ye çorap aldığım yıllar uzak yıllar değildi . Pazardan da 3 ü 10 TL ye bambu çorap alırdım. Şimdi teki 20 TL

Allah yardımcısı olsun herkesin. Fiyatlar cidden aşırı pahalı. Lcw de bir çocuk montu 500-600 lira görünce ağzım açık kaldı. Hergün markete 100 lira veriyoruz en az . Toplu alışverişleri söylemiyorum bile. Okula giden çocuğu olanlar nasıl geçiniyor cidden çok zor. Kıyafet , kırtasiye masrafı, ilaç parası vs vs.

Kredi kartlarına taksitle yani borçla geçiniyoruz

Buralarda öyle sosyete pazarı falan nerde yokki magazarda standart mağaza LCW DeFacto birde üründe en cinsi gelir buralarda değişik modelde olmaz

Buralarda öyle sosyete pazarı falan nerde yokki magazarda standart mağaza LCW DeFacto birde üründe en cinsi gelir buralarda değişik modelde olmaz
Uygulamalara bakın. Yarı fiyatına alıyorum ben çoğu şeyi etiketli oradan.

Bugün LCW den kızıma bir hırka bir pantolon aldim 300 tl
5/6 yas. çocuk kıyafetleri yetişkinden daha artı tek parça 150 den basliyor

İnternetten nerdeyse hiç kıyafet alışverişi yapmiyorum birkaç denemeden sonra güvenim sarsildi.görmediğim şeyi pek cesaret edip alamıyorum ah becerebilsem içime sinse sanki hiçbiri iyi değil gibi
Ünlü markaların aynıları. Mağazada dene uygulamadan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…