Kusura bakmayın ama üzülmek derken? Acınacak halimiz mi var?eleştirmiyorum,üzülüyorum..
Cafelerde öbek öbek oturan kadınların belkide sizin kazandığınızın 2-3 katı gelirileri vardır? Ya kira geliri, ya aileden kalan bir varlık yada eşi sizin eşinizle birlikte kazandığınız ortak gelirin birkaç katını kazanıyordur? Hiç düşündünüzmü bunları?Ben de hemen hemen her gün bunu düşünüyorum. Mezun olduğum aydan beri çalışıyorum. eve 2 maaş giriyor böyle bile asla asla yetmezken tek maaşla geçim nasıl oluyor anlayamıyorum.. sabah işe giderken okulların önündeki kafelerde öbek öbek oturan kadınları görüyorum.. Tamam içlerinde vardiyalı çalışan da vardır ama çalışmayan çok çok daha fazla..gerçekten neden bunu kendilerine yapıyorlar bilemiyorumm
gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz pessssEvet hayat hiç bu kadar pahalı olmamıştı fakat bu yollardaki aşırı lüks arabaları nasıl alıyor bu millet eşimle sürekli bunu konuşuyoruz yolda giderken birde içlerinde genç ve bayan sürücüler hani vallahi ne iş yapıyorlar artık anlamıyorum yaaa... karar verdim çoğu ya kaçakçılık ,kötü yol yada fuhuş yapıyor sanırım...bizim o arabaları almamız mümkün değil...
sürekli yorumlarınza denk geldiğim için yazmak istedim. hanımefendi belli siz ev hanımısınız. çalışmak maddi manevi kişiye ve ailesine iyi gelen birşey. anlayamazsınızİlk yorumunuza yazmıştım ben. İlk yorumda devlet ayıbı vesaire demediniz biliyorsunuz. Üslubunuz böyle belki bilmiyorm ama ilk yorumda ev hanımligi geri kafalı gibi. geride kalmak gibi görünüyor halbuki geçen yüzyılda bir nesli ev hanımları yetiştirdi. Şu anda çalışmak kolay veya size kolay olabilir ne mutlu size.ama konuşurken daha dikkatli olun derim. Mutluluklar dilerim size
bir kitap okuyanmı vardı hepsi altın günü geziyordu. akşama kadar temiz evi temizle. kocanın hizmetçiliğini yap gün sonunda da sen zaten çalışmıyorsun ki akşama kadar ne yaptın ki diye etiketleniyorsunuz
Bu konuda mi sürekli yorumuma denk geldiniz sizi rahatsız eden yorumlarim ne onu merak ettim o açıdan. Konuya gelince ben ev hanımligi muhteşem çalışmak berbat mi dedim? Hayır. Okursanız ev hanımligini üstün tutup çalışanı aşağılamiyorum. Ben sadece yorumu yazan kişinin her kadının çalışması gerekmiş çalışmayan gerideymis tarzında yorumuna karşılık yazdım. Siz seviyor olabilirsiniz çalışın tabiki. Kolaylıklar diliyorum hayatınızdasürekli yorumlarınza denk geldiğim için yazmak istedim. hanımefendi belli siz ev hanımısınız. çalışmak maddi manevi kişiye ve ailesine iyi gelen birşey. anlayamazsınız
ayrıca geçen neslin yetiştirdiği çocukların 100de sekseni yaralı bence. travmalarımız var. evde oturup bir kitap okuyanmı vardı hepsi altın günü geziyordu. akşama kadar temiz evi temizle. kocanın hizmetçiliğini yap gün sonunda da sen zaten çalışmıyorsun ki akşama kadar ne yaptın ki diye etiketleniyorsunuz. bu hayat mı güzel gerçekten
Kötü yolmu? Fuhuşmu?Evet hayat hiç bu kadar pahalı olmamıştı fakat bu yollardaki aşırı lüks arabaları nasıl alıyor bu millet eşimle sürekli bunu konuşuyoruz yolda giderken birde içlerinde genç ve bayan sürücüler hani vallahi ne iş yapıyorlar artık anlamıyorum yaaa... karar verdim çoğu ya kaçakçılık ,kötü yol yada fuhuş yapıyor sanırım...bizim o arabaları almamız mümkün değil...
Dedi gunde 3 partner degistirerek koluna altin bilezik takmis hanimHaklısın valla.daha yeni özel hastaneye yattım.doğum yapan, muayeneye gelen hamile bir sürü kadın ev hanımıydı.nasıl ev hanımı hâliyle geçinip bir de üstüne çocuk yapıyor insanlar aklım hiç almıyor valla.hâlâ şu ev hanımı muhabbetlerini kapatamamış olmak da bizim ülkenin ayıbı. Ya da kadınlarımız hâlâ hayatını bozuk para gibi harcamayı seviyor.bizimkilerde iş yok.
Dedi gunde 3 partner degistirerek koluna altin bilezik takmis hanim
Toplum olarak her konuda ikiye bölünüyoruz maalesef. Oysa hepimizin tek isteği mutlu olmak değil mi ? O zaman neden hep birlikte bunun için ugraşmıyoruz ?Bir tane üye vardi nickini unuttum. Sirf bu yüzden konu acmişti kendisi çalişiyor ve cocugunu özel okula yolluyordu. Vay efendim nasil calismayan kadinlarin cocuguyla benim cocugum ayni şartlarda okuyabiliyor diye cildiriyordu.
Calişmayan kadinin özel hastaneye gitmesinin dert olmasi gibi.
Bazilarini asıl sinirlendiren şey calismiyorken benzer hatta belki daha iyi şartlara sahip olan birilerini gormeleri.
Gerisi laf sadece.
Hayır ceycey sen niye banlandın onu da merak ettim kimseye hareket edecek biri değilsin noldu da banlandınbu konu hala devam ediyor.uslu uslu yazayım da banlanmayayım bu sefer.
Ferhansla polemikten banlandım. Ama doğruları söyledim olsun.Hayır ceycey sen niye banlandın onu da merak ettim kimseye hareket edecek biri değilsin noldu da banlandın
Hayır ceycey sen niye banlandın onu da merak ettim kimseye hareket edecek biri değilsin noldu da banlandın
ben bunu bilmiyordum genelde yanlış yere konu açmaktan ban yiyorum benBan almak sadece hakaretle olmuyor. Biri veya birileriyle uzun uzun alintilaşip tartişmakta ban nedeni oluyor "polemikten"
Ben tartişirken bir kaç alintidan sonra birakiyorum cevap vermeyi, boylece senelerdir ban almadim.
Hakaret bir kere ettim manyak dedim başka da yok ben de. Hep polemikten banlanırımben bunu bilmiyordum genelde yanlış yere konu açmaktan ban yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?