Markette ödemeyi oğlum(5) yapmak istiyor ona veriyorum. Para üstü alınca çok seviniyor param çoğaldı diyeK.kartını mecbur kalmadıkça kullanmam, genelde tüm alışverişlerimi nakit yapıyorum, nakit taşırım deyince her yerde Lidyalı muamelesi görüyorumben eski insanım illa pantul belinde para kesesi dikili olacak
Keşke çocukların saflığı masumiyeti bizde de olsa, para üstüne pul koleksiyonu muamelesi yapıyoruz, market dönüşü cüzdana koymadan önce tozunu alıp kenarında köşesinde deformasyon var mı diye kontrol ediyoruz, malum artık nadir bulunuyor, bulunan da elde durmuyor, masal kahramanı gibi bir varmış bir yokmuşMarkette ödemeyi oğlum(5) yapmak istiyor ona veriyorum. Para üstü alınca çok seviniyor param çoğaldı diye
Akıl sağlığın hakkında ciddi endişelerim var. Geç olmadan doktora görünmelisin.Ayyy tamam be.ne çok evde tembellik etme meraklısı kadın varmış.ne hâliniz varsa görün be bananeson mesajım.yatın koca gün evde aman birşey demiyorum.
İnanır mısın bilmem ama aynen böyle yapıyorum.Sanki yataktan kalkar kalkmaz çocuklara birşeyler öğretmenin derdindesiniz yatana kadar ? Mümkün mü bu şimdi ?
Tüm yorularında çalışmayan kadınları aşağılayıp sonra bunu demen ajahhskadınlara saygı duymayı öğrenip,
Bence fake bir karakter, yazıp yazıp oynuyorIQ seviyen hakkında ciddi endişelerim var. Geç olmadan doktora görünmelisin.
İnanır mısın bilmem ama aynen böyle yapıyorum.
Hanımlar bu Ferhans denen trol ne iş yapıyor? Atom mühendisi mi?
Tüm yorularında çalışmayan kadınları aşağılayıp sonra bunu demen ajahhs
Ben de yorumlarına da bir göz gezdirdim de neden bu kadar şiddetli bir hanımefendi anlamadım, annem ev hanımı, eve geldiğimde yemeğim ütüm çamaşırım odamın temizliği her şey tam tekmil oluyordu, kendim bekar evine çıkınca çalışmanın ev işi yapmaktan daha kolay olduğunu fark ettimBence fake bir karakter, yazıp yazıp oynuyor
Ahaha evlenip ayrı eve çıksaydın anlardın öyle olmadığını, hele iki çocuktan sonra dışarıda elalemle uğraşmak insana zul geliyor.kendim bekar evine çıkınca çalışmanın ev işi yapmaktan daha kolay olduğunu
Gerçekten ev işi yapmakta çok zorlanıyorum çalışırken zaman çok kolay geçiyor ama akşam eve geldiğimde yemek temizlik ütü çamaşır bulaşık hep beni bekliyor, çok zorlanıyorum.Ahaha evlenip ayrı eve çıksaydın anlardın öyle olmadığını, hele iki çocuktan sonra dışarıda elalemle uğraşmak insana zul geliyor.
Hastanede çalışıyordu diye biliyorum görevini hatırlamıyorum ama işteki en büyük hobisi, koridorlarda gezip kim bana bakacak, kim arzulayacak diye takip etmek.IQ seviyen hakkında ciddi endişelerim var. Geç olmadan doktora görünmelisin.
İnanır mısın bilmem ama aynen böyle yapıyorum.
Hanımlar bu Ferhans denen trol ne iş yapıyor? Atom mühendisi mi?
Çok güzel saygı duyuyormuş kadınlaraKendisi taciz, tecavüz girişimini bile ne güzel arzulaniyorsunuz arkadaş diye özenilir birşey gören
Birşeyler kötü gitse yiyecek bulunmasa ilÇocuğun ihtiyaçları evin ihtiyaçları karşılanabiliyorsa sizin tercihiniz çalışmayadabilirsiniz elbette. Benim lafım herşeyleri eksik çocuklar mağdur evde yiyecek lokma yok doğru dürüst ama buna rağmen birinin evini temizleyip 350 400 almayı düşünmeyen bu işleri yapmayı aşağılayan hem hem fodul dediğim türden kadınlar. Hazır para versek hemen alıyorlar gel şu işimi beraber yapalım vereyim paranı deyince kabul etmiyorlar.
Öncelikle yorumlarınız ve ayrıştırmalarınız inanılmaz saçma.
Eşim yazdığınız tutarın çok çok üstünde kazanıyor, evet ev hanımıyım bebeğimi en düzgün şekilde yetiştirme gayretindeyim:) şükür maddi sıkıntımız yok, anne olmadığınız için büyük ihtimalle anneliğin, bir insan yetiştirmenin meziyetini anlayamazsınız.
Ev hanımlığı sadece Türkiye'ye özgü bir şey değil, Amerika İngiltere gibi gelişmiş ülkelerde bile çok yaygın. Evden eğitim veriyorlar çocuklarına.
Çalışan kadınla ev hanımı karşılaştırmanız doğru olmamış. Herkesin yaşam standartları ve şartları farklıdır. Çalışan kadına niye çalışıyorsun diyemediğiniz gibi çalışmayan kadına da niye çalışmıyorsun söyleminde bulunamazsınız.
Maddi imkanı iyi olan bir ailede kadın çalışmak istemek yerine çocuğunu güzel bir şekilde yetiştirmeyi seçebilir, kaldı ki size bu kadar uzun yazmasam da olurdu ne de olsa kafayı sadece cinsellikle bozmuş garip yorumları olan bir kişisiniz. Size vizyonunuz ile hayatta başarılar
Anlamayacak ne var yahu herkes sizin gibi calismak zorunda değil şartlar uygun değil.yas uygun değil.coluk çocuğumuz var bakan yok.yas geçti bari biz olamadık çocuklarımız iş güç sahibi olsun istiyoruz.niye bu çelişki bu kadar tuhaf geliyor sizeKim ne yaparsa yapsın,beni ilgilendiren birşey yok..olamazda ..ama bu formda gördüğüm kadarıyla kendi seçimiyle çalışmayan kadınlar ağırlıkta ve çalışıp çocuğunu süründürmediğini ..aile terbiyesi ile mükemmel bir şekilde yetiştirmek için çalışmadığını söylüyor çoğu ..ama aynı insanlar kendi kızlarının çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmasını istediklerini de ekliyorlar.Ben bu çelişkiyi anlayamıyorum.
Degilmi çok zor inan gün boyu didin dur çalışan bari ay sonunda parasını hak ediyor maaşını alıyor .biz didiniyoruz didiniyoruz hop herşey aynı baştan .Ben de yorumlarına da bir göz gezdirdim de neden bu kadar şiddetli bir hanımefendi anlamadım, annem ev hanımı, eve geldiğimde yemeğim ütüm çamaşırım odamın temizliği her şey tam tekmil oluyordu, kendim bekar evine çıkınca çalışmanın ev işi yapmaktan daha kolay olduğunu fark ettim
çalışmıyorsunuz dimii?Anlayamayacak birşey yokki.
Sizin eve giren 2 maaş başkasının evine giren tek maaşa tekabül ediyordur belki, olamaz mı?
Şu tek maaş, çift maaş genellemesinden vaz mı geçsek artık?
Kimsenin işini, ek gelirini, maaşını bilmeden sırf gündüz vakti kafelerde otururken gördünüz diye eleştiremezsiniz.
eleştirmiyorum,üzülüyorum..Anlayamayacak birşey yokki.
Sizin eve giren 2 maaş başkasının evine giren tek maaşa tekabül ediyordur belki, olamaz mı?
Şu tek maaş, çift maaş genellemesinden vaz mı geçsek artık?
Kimsenin işini, ek gelirini, maaşını bilmeden sırf gündüz vakti kafelerde otururken gördünüz diye eleştiremezsiniz.
Sizi hiç ilgilendirmediği hâlde, insanların kendi hayatıyla kararlara üzülüyorum kisvesi altında üstten bakmayı bırakmayı deneyin bence.eleştirmiyorum,üzülüyorum..
Hayır çalışmıyorum şuan.çalışmıyorsunuz dimii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?