Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Sağol bebem:KK60:
Aslında sana bu topikler yasak olmalı ama neyse:anneadayı::emir_bebek::nazar:
Valla çekim için yarım saat kadar falan o tahta masa senin,bu araba benim mutfak içinde dolaştı durdu ama erimedi.

Sonlara doğru az boynunu büker gibi oldu sanki ama kontrol ettiğimde hala sapasağlamdı,ekmektendir belki,üstelik içini bayağı çıkardım,ekmeğe tencere muamelesi yaptım doldurdum çorbayı:KK48:Herhangi bir bozulma,çatlama patlama olmadan bir güzelce de içtim:kk77:
Cikardigin içi çorbaya doğrayıp yeseydin ya :KK11: gece gece yutkunuyorum :KK35:

Allah razı olsun canım, seninde kandilin mübarek olsun :KK200:
Bu arada dualar ile konunu açtın:KK48:

Konu kesin 1. olacak okunup,üflendi:-)
Aslında bu gece açıp açmamakta kararsızdım, konuyu açtım açtım yoksa günlerce elimde fotoğraflar sürünebilirdim.Yarın yine misafirim var,ertesi günü annem gelecek,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,o yüzden en iyisi sıcağı sıcağına yüklemek dedim:KK70:
Tabii bu gece kandil olduğu için es geçmek istemedim canlarım,Allah kalbinizdeki tüm duaları kabul etsin bu mübarek gecede:dua:

Aslında bu gece açıp açmamakta kararsızdım, konuyu açtım açtım yoksa günlerce elimde fotoğraflar sürünebilirdim.Yarın yine misafirim var,ertesi günü annem gelecek,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,o yüzden en iyisi sıcağı sıcağına yüklemek dedim:KK70:
Tabii bu gece kandil olduğu için es geçmek istemedim canlarım,Allah kalbinizdeki tüm duaları kabul etsin bu mübarek gecede:dua:
Amin, seninde inşallah canım kalbindeki gönlündeki ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah:KK60:

Benim de vazgeçilmez çorbalarımdan biridir mercimek çorbası.
Her gün olsa her gün içebilirim sanırım :)
Sunumun da harika olmuş ellerine sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim :KK68:

:confused::confused::confused:
Hangi birinden başlasam bilemedim.Yarışma metninden mi,?çorbandan mı?Sunumunun güzelliğinden mi?Hepsi çok güzel olmuş:KK9:.Tabii tecrübeli yarışmacının hali başka :63:Mercimek çorbası çok sevilir bizde de.Yarışmada başarılar dilerim:KK19:

daha diğer tarifler gelmeden,sunumundan dolayı, favorilerim arasında,ilk üçe girececek, çorbalardan olmuş.
ellerinize sağlık.

X