Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tatlım hadi bakem yat uyu dinlen ben de kaçiiim malum yorgunum iyi geceleeerrrrrrrr kızlarrrben kaçıyorum kızlar şu kasıkdaki ağrım biraz rahatsız ediyo beni.... öpüyorum görüşürüz
ben kaçıyorum kızlar şu kasıkdaki ağrım biraz rahatsız ediyo beni.... öpüyorum görüşürüz
tamam tatlım hadi bakem yat uyu dinlen ben de kaçiiim malum yorgunum iyi geceleeerrrrrrrr kızlarrr
sizin ailenizdeki kadınlar ne kadar sürede hamile kalabilmiş kızlar? benim annem hiç korunmamasına rağmen ablama 1 yıl sonra gebe kalmış ablamda yeğenime 4. ayında kalmış bende bu gidişle beklicem herhalde o kadar....
canım yazdığını yeni görüyorum hamişlerimiz çoğalıyorkızlar günaydın okadar mutluyum kı anlatamam.bu sabah ıdrar testı yaptım silik çizgi çıktı ilk başda sonra koyulastı tekrar yaptım yine aynısı inanamıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde evdeydı hemen kan testı vermeye gittik sonuç 12 de çıkacak inşşş hayırlı haberlerı alırız.sevinçten ağlıyorum şuan
valla bat geldi geçti ama kırmızılar gelmedi sabah test yaptım negatif çıktı. bugün öğlen şeffaf uzayan bi akıntım oldu ardından gelen olmadı eğer pazartesiye kadar gelmezse kanda da baktıracağım....[/QUO
Canim ne oldu sende gelen giden varmi ( bak olursa unutma bana da soyle bende de hala yok pazartesiyi bekliyorum kan icin
yarın BAT günüm merakla bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Rabbim. Bu merak beni bitirecek:18::18:
cemre senin bat ın geçmedi mi? geçti diye biliyorum test yaptın mı,haberim yok diğer yazışmalardan hamilemisin değilmisin bilmiyorum.bu arada biraz önce test yaptım negatif çıktı,buğün iğneden sonraki 14.günüm ister istemez moralim bozuldu.adet olucakmışım gibi ağrılarım var,heralde olucam((( eğer olmazssa aşılama yapıcak doktor,inşallah gerek kalmaz kızlar lütfen çok dua edin..
dua ve muhabbetle....