elacım üzme kendini biliyosun erken daha test için varsada gözükmeyebiliyo
allah hakkımızda hayırlısını versin... bende son zamanlarda düşünüyodum ve bugun eşimle konuştum... dün belim ağrıyo diyorum hala mens olmadığımı da biliyo kullanılması sakıncalı olabilecek bi ilaç öneriyo bana .... bilmiyodur diceksiniz bal gibide biliyo sakıncalı olduğunu.... bugunde tutmuş yüzünde çok sivilce çıktı neden böyle oldu yaaa diyo.... sanki keyfımden bu ay oldumu olmadımı diye sürekli düşünen ben..:18:
yok aman su içmiyim yok şunu içmiyim yok ovulasyon testi saatimi kaçırmıyım yok havuza girmiyim enfeksiyon kaparım mazallah diyen ben ... hep ben düşünüyorum...
aklım hep bu meselede ...
sonra da niye stres yapıyosun muş
güya çocuk istiyo beyfendi ama ... son kararım şudur: tekrar korunmıcam ama gebe kalmak içinde ekstra bi çaba sarfetmemeyi düşünüyorum.. ovulasyon testiymiş erken gebelik testiymiş dur yastık koyım bacağımı dikimmiş yok bundan sonra .... havasını alır.... istiyosa o beni ikna etsin bundan sonra
öyle doldum ki kızlar ağladım bi ara hatta sigara 2 yılda bir içen bir tek alan biri olarak şuan acayıp sigara içesim varr.... boğuldum resmen ... allah büyük