Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet çekemiyorlar bizi tatlım bende iki kayınvalide var ama ben onlara annem annem kayınannem diyorum annesi ve babası boşandıktan sonra babası tekrar evlenmiş, ikiside aynı şehirde yaşıyo ama biz oraya gidince babasında kalıyoruz üveykayınannem de çokk iyi bi insan biz gidiyoruz diye sofrayı donatır bana ara ara hediyeler alır herşeyden önemlisi bizi kendi çocuklarından ayırdığını bize hissettirmiyo yani öyleeee .... şaşırdın dimi
kayın anne ikisi de iyiyse ne güzellll.... ama kendi annesine de gidin kalın yazık üzülmesin di mi.. sonuçta belki düşünür, ben varken üvey anneye gidiyo diye:44:
bende de bir tane var burda değil başka şehirde ama 10 taneye bedel ama ben yine de kötü düşünmüyorum napimm o da öyle bi insan annesi sonuçta:)
kayın anne ikisi de iyiyse ne güzellll.... ama kendi annesine de gidin kalın yazık üzülmesin di mi.. sonuçta belki düşünür, ben varken üvey anneye gidiyo diye:44:
bende de bir tane var burda değil başka şehirde ama 10 taneye bedel ama ben yine de kötü düşünmüyorum napimm o da öyle bi insan annesi sonuçta:)
eveeettt çok şanslıyım ki ikiside çok iyi insanlar ona da gidiyoruz canım ama eşim bu konuda nasıl hareket ederse öyle davranıyorum ben... hassas bi konu olunca :26: kötü düşünmemekle çok iyi ediyosun evet o senin biricik kocişinin annesi nihayetinde