Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugun son kontrolumu yaptirdim bir tanesi 18.50 iki tanesi 17 civariydi. Catlatma ignesini 12 de olucam. Yumurtalar kucuk gibi geldi. Sizin yumurtalar nasildi?
Bnm 1 tane 17 mm le catlatma iğnesi yapıldı canm bnce gayet iyi

Bu sefer ovitrelle diye bi catlatma ignesi verdi dr sanjrim bu da karindan olacak. Bilgisi olan var mi

Bu sefer ovitrelle diye bi catlatma ignesi verdi dr sanjrim bu da karindan olacak. Bilgisi olan var mi

Benim iğnem gece saatine denk geldiği için bi hastanenin aciline gitmiştm. Kolundan mı karından mı dedi. Kol dedim hemen :) kolumdan oldum

Kızlar ben romatoid artritim. Yani iltihaplı romatizma.Bir senedir kortizon kullanıyordum. Bu aşılama başlarken bıraktım içmiyorum iki üç hafta oldu. Tabi ağrılarım başladı ama içmek istemiyorum. Hem romatlojideki doktora hem de kadın doğumcu doktoruma sordum içebilirsin falan dediler ama millet ağrı kesici bile içmek istmeezken kortizon kullanmak beni psikolojik olarak da etkiliyor malesef. İşi bıraktım koşturamacalı işim vardı. Bıraktığımdan beri rahatım ama kötü bir hastalık malesef korkuoyrum da. Bilmiyorum ne olacak? Var mı benim gibi olanınız bu arada 28 yaşındayım.
Nolcak bu halımız bizim ya.

Benim iğnem gece saatine denk geldiği için bi hastanenin aciline gitmiştm. Kolundan mı karından mı dedi. Kol dedim hemen :) kolumdan oldum
Yumurta buyuten igneyi kendin vurmuyo muydun? Catlatma ignesi icin neden acile gittin?

Gecmis olsun canim. Her seyi aklimuza takiyoruz malesef. Hamile kalmaya calistikca kafamiz ne dogru ne yanlis demekle doldu. Insallah Allah sifasini verir. Kahve icmiyorum yok ada cayi icmiykrum hergun c vitamini multivitamin gina geldj saglikli yasamaktan ölücem yakinda:)

Hahaha aynen ya. Ben de iki senedir sigara içmiyorum. Düzenli yemek yiyorum falan. Arkadaş ne çektik be

Bu arada hayatta iğne falan yapamadığım için hep polikliniğe gitmiştim malesef

Allah yardimcin olsun insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine
amin cnm inş he/p beraber yaa dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya iğne olduğum halde az gibi geldi doktorum da biraz yüzünü ekşitti bi tuhaf oldu doğru dürüst konuşamadık da

amin cnm inş he/p beraber yaa dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya iğne olduğum halde az gibi geldi doktorum da biraz yüzünü ekşitti bi tuhaf oldu doğru dürüst konuşamadık da
Benim ilkinde de iki taneydi tutmadı ama bitane olan ve tutan da var. Bu sefer de üç tane ama bakalım içinden olgun yumurta çıkacak mı önemli olan olgun yumurta çıkması. o yüzden biraz tedirginim ben de biri 18 diğer ikisi 17 mm di çatlatma iğnesi vurulduğumda keşke biraz daha büyük olsalardı

bence iyi cnm çünkü ben geçen aylada hap kullandığım zaman 20 22 mm idi 2 yumurta vardı ve biri çatladı biri çatlamamıştı o zaman da yumurta iyice buyudüğunden çatlaması zorlaşıyor ben çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamadı yumurtam benim bir daha ki adette döküldü yani senin de iyi bence zaten çatlayana kadar günde 1-2 mm daha büyüyor yumurta seninki de 20 olmuştur çünkü 36 saat geçiyor da sonra çatlıyor ya... ilişki için ne dedi doktor aşılamadan öncesi için

Arkadaşlar bugün bnm 8. Gün du ama hafif kahverengi akinti geldi sanırım adet olacagim.bu seferde olmadı
kelebek benim ilk aşılmam da yerleşme kanaması 10. günde gelmişti bir iki damla hatta o zaman bende demiştim tutmadı sanırım diye ama bir dahada kanamam olmadı yerleşme kanamasından tam 7 gün sonra kan tahlili yaptığım da 660 çıkmıştı değerim.. içini karatma adet olsan devamı gelirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…