Esin herhangi bir ilac kullandi mi? Benjm esim emodex kullandi 3 ay. Morfoloji 3 ten 8 e ciktiİğne ile yumurtam 20 m oldu bitane..eşimin 18 milyondan 75 milyona çıktı.morfoloji 5 ay önce 2 idi bugün ona bakılması.yüzde 75 hareketli yüzde 10 tmbel yüzde 15 tembel çıktı..sen aşılama yaptın mi kaçıncı gunun
İnşallah canım inşallah olsa da burada ilk müjdeyi sana versem keske:) ne diyeyim insallah Allah soyletmistir isterim o zaman mujdemi:)
Ya sürekli tatil oluyor tedaviler aksiyor sinir oluyorum ben de kurban bayramı tatili dolayisiyla 1 ay sonra başladım tedaviye. ..neyse herseyden bir hayır vardır canım bi sıkıntı olmaz insallahIgneyi yarin 12 de falan yaparsam persembe gunu 36 saat olur da yarin ne kadar buyumus olur onu bilemiyorum. Dr dan degil de sperim yikanacagi laboratuvarlar calismiyo insallah yarin yeteri kadar buyumus olur. Esimin sayi problemi yok 90 milyon ama morfoloji sıkıntılı gecen asilamasa %8 di. Ben de bisey yok cok sukur ama yas 35 o yuzden acele ediyorum
Canim geçmiş olsun belki gebelik belirtisidir hemen canını sıkma...sonuçta hir sürü ilaç kullanıyoruz belki yan etkidir
Yok hiç ilaç vermedi morfoloji 2ydi üstünde durmadilarEsin herhangi bir ilac kullandi mi? Benjm esim emodex kullandi 3 ay. Morfoloji 3 ten 8 e cikti
amin cnmm inş .Selam arkadaşları bende bugün aşılama yaptırdım ilkkk asilamam com heyecanlayim eşimin sperm değerleri çok düzelmiş iki hafta sonra test yapicam isalah müjdeli bi haber alirimda burada paylasirimm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)
amin cnmm inş .
cnm sperm degerleri için herhangi bişi kullandınız mı birde ilişki için ne dedi doktorun aşılama süreci içerisindee
Pazar aşılama sabahleyin..pazartesi ve çarşamba iliski olacak dedi..sperm sayısı için 3 4 aydır düzenli olmasa da keciboynuzu kuru kullandı eşim..15 gundur arı suru bal polen fındık fıstık ceviz karışımı vitaminli içecekler doğal sıkım.geçen ayda bi litre çakşır suyu icyi..bide ben manisaliyim gelirken eşime mesir macunu getirdim bi şişe tüketti..ama morfolojisi hakkında şuan bi bilgim yok en son 2 idiamin cnmm inş .
cnm sperm degerleri için herhangi bişi kullandınız mı birde ilişki için ne dedi doktorun aşılama süreci içerisindee
cnm kaç yumurtan var aşılama yapacakPazar aşılama sabahleyin..pazartesi ve çarşamba iliski olacak dedi..sperm sayısı için 3 4 aydır düzenli olmasa da keciboynuzu kuru kullandı eşim..15 gundur arı suru bal polen fındık fıstık ceviz karışımı vitaminli içecekler doğal sıkım.geçen ayda bi litre çakşır suyu icyi..bide ben manisaliyim gelirken eşime mesir macunu getirdim bi şişe tüketti..ama morfolojisi hakkında şuan bi bilgim yok en son 2 idi
Asilamam dün sabah oldu cnm bi tane 20 mmcnm kaç yumurtan var aşılama yapacak
Canim.neler yapıyorsun dinleniyor musun ben ne yapacağımı bilemiyorum daAsilamam dün sabah oldu cnm bi tane 20 mm
Valla dünden beri biyere çıkmadm cnm hep uzandm dnlendim sadece biraz bulaşık faln yikadm..senin kaçıncı gununCanim.neler yapıyorsun dinleniyor musun ben ne yapacağımı bilemiyorum da
Ben de çıkmadım hiçbir yere canım 4. Günüm benim cuma günü yapılmıştı aşılamam...dinleniyorum bol bol inşallah sonuç güzel olurValla dünden beri biyere çıkmadm cnm hep uzandm dnlendim sadece biraz bulaşık faln yikadm..senin kaçıncı gunun
Amin isalah yaz buraya :))Ben de çıkmadım hiçbir yere canım 4. Günüm benim cuma günü yapılmıştı aşılamam...dinleniyorum bol bol inşallah sonuç güzel olur
İlk asilaman mi? Problem nedir peki niye olmadiAmin isalah yaz buraya :))
Benim ikolata kistim var canım ondan olmadı evet ilk aşılamam tabiki yazarımİlk asilaman mi? Problem nedir peki niye olmadi
gözün aydın cok sevindimmmAyyy canim cok teşekkür ederim. Hepiniz icin bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. :)
benimde 4 uncu gunum nasıl gidioBen de çıkmadım hiçbir yere canım 4. Günüm benim cuma günü yapılmıştı aşılamam...dinleniyorum bol bol inşallah sonuç güzel olur
Evt canm ilk asilamamBenim ikolata kistim var canım ondan olmadı evet ilk aşılamam tabiki yazarımsenin de ilk aşılaman mi
Canim hayırlı olsun seninki debenimde 4 uncu gunum nasıl gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?