Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Esin herhangi bir ilac kullandi mi? Benjm esim emodex kullandi 3 ay. Morfoloji 3 ten 8 e cikti

Ya sürekli tatil oluyor tedaviler aksiyor sinir oluyorum ben de kurban bayramı tatili dolayisiyla 1 ay sonra başladım tedaviye. ..neyse herseyden bir hayır vardır canım bi sıkıntı olmaz insallah

Canim geçmiş olsun belki gebelik belirtisidir hemen canını sıkma...sonuçta hir sürü ilaç kullanıyoruz belki yan etkidir

Ya hayırlısı artık ahakkımızda. Bişry için çabalıyoruz ve ister istemez hep aklımızda. Normal aylar gibi değil. Bazen kaptırıyoruz kendimizi umarım olumsuz sonuçlar almayız

amin cnmm inş .
cnm sperm degerleri için herhangi bişi kullandınız mı birde ilişki için ne dedi doktorun aşılama süreci içerisindee

amin cnmm inş .
cnm sperm degerleri için herhangi bişi kullandınız mı birde ilişki için ne dedi doktorun aşılama süreci içerisindee

amin cnmm inş .
Pazar aşılama sabahleyin..pazartesi ve çarşamba iliski olacak dedi..sperm sayısı için 3 4 aydır düzenli olmasa da keciboynuzu kuru kullandı eşim..15 gundur arı suru bal polen fındık fıstık ceviz karışımı vitaminli içecekler doğal sıkım.geçen ayda bi litre çakşır suyu icyi..bide ben manisaliyim gelirken eşime mesir macunu getirdim bi şişe tüketti..ama morfolojisi hakkında şuan bi bilgim yok en son 2 idi

cnm kaç yumurtan var aşılama yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…