benim sağdaki 21 mm soldaki de 19 mm olmuştu çatlatma iğnesi vurulduğumda..Kizlar bugun son kontrolumu yaptirdim bir tanesi 18.50 iki tanesi 17 civariydi. Catlatma ignesini 12 de olucam. Yumurtalar kucuk gibi geldi. Sizin yumurtalar nasildi?
Canim catlayip catlamadigini nasıl anlıyorsun yumurtanın ben de merak ediyorumbence iyi cnm çünkü ben geçen aylada hap kullandığım zaman 20 22 mm idi 2 yumurta vardı ve biri çatladı biri çatlamamıştı o zaman da yumurta iyice buyudüğunden çatlaması zorlaşıyor ben çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamadı yumurtam benim bir daha ki adette döküldü yani senin de iyi bence zaten çatlayana kadar günde 1-2 mm daha büyüyor yumurta seninki de 20 olmuştur çünkü 36 saat geçiyor da sonra çatlıyor ya... ilişki için ne dedi doktor aşılamadan öncesi için
Canim cok yumurta olunca zaten iptal ediliyor tedavi ben de tek yumurtam var diye uzulmustum ama aslında hedeflenen tek veya 2 yumurta imis...önemli olan kaliteli yumurta olmasıamin cnm inş he/p beraber yaa dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya iğne olduğum halde az gibi geldi doktorum da biraz yüzünü ekşitti bi tuhaf oldu doğru dürüst konuşamadık da
banada dr ne kadar çok olursa şansımız o kadar artar demişti ilk aşılamamda 2 tane sağda 2 tane solda 4 tane yumurtam vardı :)Canim cok yumurta olunca zaten iptal ediliyor tedavi ben de tek yumurtam var diye uzulmustum ama aslında hedeflenen tek veya 2 yumurta imis...önemli olan kaliteli yumurta olması
Canim doğru tabiki şans artar ama benim gittiğim hastanede 2 den fazla yumurta olunca iptal oluyor tedavi...bir de rabiki cok sayida yumurta oluyor ama dollenecek boyutta olan mi 4 adetti senin?öyle ise çoğul gebelik Şansın da çok yüksekti demekki... Belki özel hastanelerde yapıyorlardır ki bence tutacaksa tek yumurta ile de tutar tutmayacaksa 4 yumurta ile tutmazbanada dr ne kadar çok olursa şansımız o kadar artar demişti ilk aşılamamda 2 tane sağda 2 tane solda 4 tane yumurtam vardı :)
benim ilk aşılamam da 4 tane yumurtadan 1 tanesi döllenmişti hamile kalmıştım ancak 11 haftada kalp atışları durmuştu sebesiz yere doktorum bu ikinci aşılamada coraspirin kullan demiştiCanim doğru tabiki şans artar ama benim gittiğim hastanede 2 den fazla yumurta olunca iptal oluyor tedavi...bir de rabiki cok sayida yumurta oluyor ama dollenecek boyutta olan mi 4 adetti senin?öyle ise çoğul gebelik Şansın da çok yüksekti demekki... Belki özel hastanelerde yapıyorlardır ki bence tutacaksa tek yumurta ile de tutar tutmayacaksa 4 yumurta ile tutmaz
Çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşamatmasin bende de kan pıhtılaşmasi var corasprin kullanıyorum trombofili paneli diye bir test var orda çıkıyor. ..benim de bir düşük oldu oyüzden yaptırdım bu testi ve corasprin kullanıyorm hamile kalabilirsem kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyorbenim ilk aşılamam da 4 tane yumurtadan 1 tanesi döllenmişti hamile kalmıştım ancak 11 haftada kalp atışları durmuştu sebesiz yere doktorum bu ikinci aşılamada coraspirin kullan demişti
testi doktorun mu istedi ? bide bu testin yapılma zamanı var mı ?Çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşamatmasin bende de kan pıhtılaşmasi var corasprin kullanıyorum trombofili paneli diye bir test var orda çıkıyor. ..benim de bir düşük oldu oyüzden yaptırdım bu testi ve corasprin kullanıyorm hamile kalabilirsem kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor
Testi doktorum istedi canım düsuk olunca şüphelendi. ..Genetik bir test bu bir zamanı yok a sonuçları 3 haftada fln çıktı genetik bi test olduğu içintesti doktorun mu istedi ? bide bu testin yapılma zamanı var mı ?
maliyeti ortalama ne tutuyor. soruyorum çünkü doktorum 3 düşük 1 de kürtaj olduğumu bildiği halde böyle bir test istemedi benden acaba ben kendi kendime gidip yaptırttabilir miyim yoksa boşu boşuna niye coraspirin içeyim..Testi doktorum istedi canım düsuk olunca şüphelendi. ..Genetik bir test bu bir zamanı yok a sonuçları 3 haftada fln çıktı genetik bi test olduğu için
Canim bence boşu boşuna diye düşünme çünkü çok sayıda düşük olmuş ben üniversite hastanesinde yaptirdım para vermedim...çoğu insan bunu çok sayıda düşük yaptıktan sonra öğreniyor ki eğer varsa kan pihtilasman hamileykrn corasprin yetmiyor çoğunlukla testi yaptırıp iğne kullanman gerekebilir....yani inşallah yoktur ama kan pıhtılaşmasi pihti yüzünden anneden bebeği besleyen kanın geçişini engelliyor ve bebeklerin kalbi duruyor genelde...bence testi yaptırmanda fayda var...Ayrıca birçok doktor da çok zaman geçince istiyor halbuki basit bir test kan verip baktirmaliyeti ortalama ne tutuyor. soruyorum çünkü doktorum 3 düşük 1 de kürtaj olduğumu bildiği halde böyle bir test istemedi benden acaba ben kendi kendime gidip yaptırttabilir miyim yoksa boşu boşuna niye coraspirin içeyim..
Benim de 2 yumurtam var dr iyi dedi 2 olmasi gerekiyrms zaten canim.kafana takma olursa 1 taneyle de olur zatenamin cnm inş he/p beraber yaa dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya iğne olduğum halde az gibi geldi doktorum da biraz yüzünü ekşitti bi tuhaf oldu doğru dürüst konuşamadık da
Ben de kullanıyorum c ile başlayan bişey bana hemşire yaptıktan sonra 5 dk uzan sonra 5 dk ev içinde yürü öyle emiliyor dedi ben de öyle yapıyorum...bir parça geri gelebilir demişti bazen azıcık geliyor geriKizlar dr jel verdi mi size.sabah yap dedi de sonra geri geliyor ya nasil kullaniyorsunuz
bende de trombofili paneli testinde MTHFR 1298 HETEREZİGOT çıktı canım sendeki tam olarak neydi? bana hiç bişey vermiyorlar sadece folik asiti yüksel iç dedi doktor kafam karıştıÇok üzüldüm canım Allah bir daha yaşamatmasin bende de kan pıhtılaşmasi var corasprin kullanıyorum trombofili paneli diye bir test var orda çıkıyor. ..benim de bir düşük oldu oyüzden yaptırdım bu testi ve corasprin kullanıyorm hamile kalabilirsem kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor
Aynen mthfr 1298 heterozigotama ben de ayrıca faktör 5 1299 heterozigot ve pai 4g/5g var canım...evet folik asit emilimi az oluyormuş o yüzden yüksek folik asit ve 100 Mg corasprin kullanıyorum canım. ..Doktorun doğrusunu bilir canım senin sadece mthfr varsa gerek gormemiştir doktorun muhtemelrnbende de trombofili paneli testinde MTHFR 1298 HETEREZİGOT çıktı canım sendeki tam olarak neydi? bana hiç bişey vermiyorlar sadece folik asiti yüksel iç dedi doktor kafam karıştı
folik asite ve b12 ye baktırdım ben de hemen. ikisi de sınırın üstüde çıktı artık ne kadar zamandır folik asit alıyorsam:) şu anda aspirin içmiyorum ben çünkü biraz meraklıyım yabancı sitelerden araştırmayaAynen mthfr 1298 heterozigotama ben de ayrıca faktör 5 1299 heterozigot ve pai 4g/5g var canım...evet folik asit emilimi az oluyormuş o yüzden yüksek folik asit ve 100 Mg corasprin kullanıyorum canım. ..Doktorun doğrusunu bilir canım senin sadece mthfr varsa gerek gormemiştir doktorun muhtemelrn
Doğrudur canım evet kullanmamı istedi doktorum hamile kaldıktan sonra da iğne dedi ama dozunu söylemedi aslında hamile kalabilirsem iyi bir hematologa gitmek istiyorum ayrıca çünkü doz ayarlamasindan dolayi düşük olabiliyormusfolik asite ve b12 ye baktırdım ben de hemen. ikisi de sınırın üstüde çıktı artık ne kadar zamandır folik asit alıyorsam:) şu anda aspirin içmiyorum ben çünkü biraz meraklıyım yabancı sitelerden araştırmaya
https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/how-to-boost-fertility/ diye bir site var orada sol tarafta aspirin kullanımın yumurtanın gelişimi aşamasında gelişimini yavaşlattığı yazıyordu ben de o yüzden bıraktım aşılamadan sonra tekrar başlıycam. sana hamilelik olmasa dahi kullan mı dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?