- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
yarın aşılama var ya her şey stres yapıyo bende. yok yumurta büyüdü mü yok kendiliğinden çatladı mı yok ateşim çıktı yok düştü üf ya ne zormuş arkadaş bu işler şimdi de hafiften ağrı başladı yumurtalıklarda inşallah kendi kendine çatlayıp beni delirtmez:)
Merak etme canim catlamaz ben de senin gibiydim dun gittim asilamaya yumurtalar duruyordu.hala da catlamis gibi gelmiyor bana anlamadim gitti bu asilama isini.normalden pek farki yok gibi hayirlisi olsun hakkimizda.yarın aşılama var ya her şey stres yapıyo bende. yok yumurta büyüdü mü yok kendiliğinden çatladı mı yok ateşim çıktı yok düştü üf ya ne zormuş arkadaş bu işler şimdi de hafiften ağrı başladı yumurtalıklarda inşallah kendi kendine çatlayıp beni delirtmez:)
Hadi ya gerci benim de gecen sefer catlamamisti nerdeyse 1 gun sonra catladi 24-48 saat icinde oluyomus catlama. 36. Saat tup bebek icin cok onemliymis yumurta catlamadan toplansin diye demekki genelde sonra oluyo catlama. Asilama yaptirirken baktirdin mi buyukluklerine?Merak etme canim catlamaz ben de senin gibiydim dun gittim asilamaya yumurtalar duruyordu.hala da catlamis gibi gelmiyor bana anlamadim gitti bu asilama isini.normalden pek farki yok gibi hayirlisi olsun hakkimizda.
Yok canim sordum dr a da arada kaynadi yumurtalari tam gormeye calusiyorlardi zaten idrara sıķısık oluyorsun bir yandan yukardan ultrasonla bastiriyorlar o yuzden ogrenemedim ama spermleri yumurtanin yanina biraktigini gosterdi dr.cok tuhaf ya goruyrsn oyle parlak biseyler ☺Hadi ya gerci benim de gecen sefer catlamamisti nerdeyse 1 gun sonra catladi 24-48 saat icinde oluyomus catlama. 36. Saat tup bebek icin cok onemliymis yumurta catlamadan toplansin diye demekki genelde sonra oluyo catlama. Asilama yaptirirken baktirdin mi buyukluklerine?
Sende de oyle oldu bende de.. baya erken geldi reglimiz ustelik seni bilmiyorum da ben progesteron kullaniyordum. 14-15 gunde gelenregl neden bu kadar erken geldi hala anlamjs degilim dr bisey soyledi mi sana?Arkadaşlar ben adet oldum sonuc negatif doktorumla konuştum b7 ay tekrar başladık aşılamaya bn istedim öyle izindeydim çünkü bu son asilamam muhtemelen bundan sonra tüpe gececgz inşallah gerek kalmaz ama oda ancak yaza
Seni cok iyi anliyorm benim ki ozel ama o da aslinda persembeye gelecek asilamayi bugun yapiyor cunku laboratuvsrlar kapali. Merak etme insallah catlamaz. Zaten arasturdigin kadariyla yurt djsinda hep 21 22 oldugunda catlatma ignesi veriyorlar o bile buyuyor. Erken olup icinde olgun yumurta cijmamasinda iyi hic kafani bosuna bulandirma.merhaba bende bu cuma aşılama olucam bu gün 9 uncu yani son menagon iğnemi oldum iki tane yumurtam oluştu şu ana kadar biri 17m diğeri 17 buçuk yarın yaptırıcam çatlatma iğnesini cuma sabahı aşılama olacak zeynep kamilde cuma tatil olduğundan iptal etmişti doktorum olur her şey normal yumurtalarında normal bu akşam çatlatma iğneni ol gün aşırı ilişki iki hafta sonra gel dedi bende çıldırdım olsa zaten dort yıldır olurdu niye bunca iğne oldum diye isyan edince cuma kendiniz dışarda sperm yıkama hazırlamayı yaptırın özelde getirin yapayım cuma nöbetteyim sade size özel yoksa kapalı bu bölüm dedi çatlatmayıda yarına ol dedi bakalım nolucak baya bir kasıklarım batıyor şanssızlık bu ya birde erken çatlarsa diye korkuyorum biri14 biri 16mdi bu gün biri17 biri17 buçuk bir günde 3m büyümüş daha cumaya var koca iki gün sinirlerim altüst ya doktoru bulamassam ya gelmesse özel değil devlette sonuçta vesvese ediyorum habire mektup gibi oldu biraz
canım sana zaten cuma gel yapıcalım aşılamayı dememiş mi ? daha ne ? yapar kuruntu yapıp kendini kasma stres en büyük düşmanımız bunu sakın unutma..merhaba bende bu cuma aşılama olucam bu gün 9 uncu yani son menagon iğnemi oldum iki tane yumurtam oluştu şu ana kadar biri 17m diğeri 17 buçuk yarın yaptırıcam çatlatma iğnesini cuma sabahı aşılama olacak zeynep kamilde cuma tatil olduğundan iptal etmişti doktorum olur her şey normal yumurtalarında normal bu akşam çatlatma iğneni ol gün aşırı ilişki iki hafta sonra gel dedi bende çıldırdım olsa zaten dort yıldır olurdu niye bunca iğne oldum diye isyan edince cuma kendiniz dışarda sperm yıkama hazırlamayı yaptırın özelde getirin yapayım cuma nöbetteyim sade size özel yoksa kapalı bu bölüm dedi çatlatmayıda yarına ol dedi bakalım nolucak baya bir kasıklarım batıyor şanssızlık bu ya birde erken çatlarsa diye korkuyorum biri14 biri 16mdi bu gün biri17 biri17 buçuk bir günde 3m büyümüş daha cumaya var koca iki gün sinirlerim altüst ya doktoru bulamassam ya gelmesse özel değil devlette sonuçta vesvese ediyorum habire mektup gibi oldu biraz
bende bu aşılama tutamazsa son kez denicek doktorum sonra tüp bebek dedi :) maliyetini sordum ortalama 6 bin 7 bin civarı dedi inşallah gerek kalmaz yaArkadaşlar ben adet oldum sonuc negatif doktorumla konuştum b7 ay tekrar başladık aşılamaya bn istedim öyle izindeydim çünkü bu son asilamam muhtemelen bundan sonra tüpe gececgz inşallah gerek kalmaz ama oda ancak yaza
Merak etme canim catlamaz ben de senin gibiydim dun gittim asilamaya yumurtalar duruyordu.hala da catlamis gibi gelmiyor bana anlamadim gitti bu asilama isini.normalden pek farki yok gibi hayirlisi olsun hakkimizda.
aşılama spermlerin yolunu kısaltma işlemi bir de kaliteli spermler ayıklanıyor hepsi buMerak etme canim catlamaz ben de senin gibiydim dun gittim asilamaya yumurtalar duruyordu.hala da catlamis gibi gelmiyor bana anlamadim gitti bu asilama isini.normalden pek farki yok gibi hayirlisi olsun hakkimizda.
delirmesene sen stres en büyük düşmanımız şu aşamada rahat bırak kendini olucak diye olumlu düşün..yarın aşılama var ya her şey stres yapıyo bende. yok yumurta büyüdü mü yok kendiliğinden çatladı mı yok ateşim çıktı yok düştü üf ya ne zormuş arkadaş bu işler şimdi de hafiften ağrı başladı yumurtalıklarda inşallah kendi kendine çatlayıp beni delirtmez:)
bende öyle folik asit progestan ve coraspirinYa benİm de aşılama yapıldığında yumurtam çatlamamıştı. O yüzdn aşılamadan 36 saat sonra yine ilişki dmişti doktor. Artık nasip kısmet anlamadım ben de. Bir de bu kadar ilaç falan neden içiyoruz. Estrofem, progestan, zinco vitamin, aspirin, folik asit. Her gün intihar eder gibi ilaç içiyom valla.
bende öyle folik asit progestan ve coraspirin
Yok canm ya bnde kullaniyodm progestan. Sadece tutmamış dediSende de oyle oldu bende de.. baya erken geldi reglimiz ustelik seni bilmiyorum da ben progesteron kullaniyordum. 14-15 gunde gelenregl neden bu kadar erken geldi hala anlamjs degilim dr bisey soyledi mi sana?
Doğrudur canım evet kullanmamı istedi doktorum hamile kaldıktan sonra da iğne dedi ama dozunu söylemedi aslında hamile kalabilirsem iyi bir hematologa gitmek istiyorum ayrıca çünkü doz ayarlamasindan dolayi düşük olabiliyormus
ben c.tesi günü yaptırdım aşılamayı c.tesi saymazsan 4. günümdeyim bana doktor progestan verdi 10 gün kullan sabah 10 akşam 10 şeklinde daha sonra 1 hafta bekle dedi adet görmezsen amüjdeli haberi alırız dedi :)Kaçoncı günündesin. Ben 11 . Gün beklemedeyim. Hiç belirtim yok. 5 kasımda tahlile gitc m. Tabi o zamana kadar adet olmazsam. İnşallah da olmam . :)
aspirin normal aspirin mi coraspirin mi :S ben kullanıyorum da coraspirini :Sfolik asite ve b12 ye baktırdım ben de hemen. ikisi de sınırın üstüde çıktı artık ne kadar zamandır folik asit alıyorsam:) şu anda aspirin içmiyorum ben çünkü biraz meraklıyım yabancı sitelerden araştırmaya
https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/how-to-boost-fertility/ diye bir site var orada sol tarafta aspirin kullanımın yumurtanın gelişimi aşamasında gelişimini yavaşlattığı yazıyordu ben de o yüzden bıraktım aşılamadan sonra tekrar başlıycam. sana hamilelik olmasa dahi kullan mı dediler?
Ne kullaniyosun progesteron icin ve eger hap kullaniyosan 200 luk progestandan mi gunde 2tane aliyosun?ben c.tesi günü yaptırdım aşılamayı c.tesi saymazsan 4. günümdeyim bana doktor progestan verdi 10 gün kullan sabah 10 akşam 10 şeklinde daha sonra 1 hafta bekle dedi adet görmezsen amüjdeli haberi alırız dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?