- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Çok üzüldüm bildiğiniz gibi diil çok umutlanmistim neler hayal ediyodum neler sanki bütün hayatım onun üzerine kurmustum şuan yıkık durumdayım günlerdir yatiyorum hiç dışarı bile cikmadim ev perişan durumda ama kolunu kaldıracak durumda diilim bilmiyorum nasıl duzelicem doktoru aradım bir ay ara vericez dedi kontrole bile cagirmadi
Allah yardimcin olsun insallah hayirlisiyla kavusursun bebeginekızlar bende puregon igneye başladım aşılama için cok heyecanlıyım
iYumurtalarin buyuklugu nasil? Kacinci gundesin ignede?Kizlar dr gittim bugun 2 yumurtam vardi bir tanede kucuk olusmus yeni 2.5 oldu ☺bu gece 12 de catlatma ignesi pazartesi de 12 de asilama dedi hem korkuyorum hem heyecanlanmaya basladim
Gözün aydın ne güzel hamile sin işte stres yapma değerinde iyi bnce inaallahinaallah arartarda bizede dua etKizlar bugun asilamamin 12. Günü. Kan tahlilinde beta hcg 84 cikti. Doktorum 2 gun sonra tekear baktir dedi 2 katina cikmasi gerek diye. Ilk asilamamdi. Cok tedirginim ama pazartesi sıkıntı cikacak diye
Ignelerim dun bitti bugun 10.gun biri 17 digeri 19 galiba digeri kucuk yeni olusmus.e2 de 638.5 cikti simdilik her sey yolunda gibi bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.insallah hayirlisi olurY
iYumurtalarin buyuklugu nasil? Kacinci gundesin ignede?
Gozunaydin canim darisi basimiza stres yapma bence kendini rahat birak da guzelce buyusun bebisinKizlar bugun asilamamin 12. Günü. Kan tahlilinde beta hcg 84 cikti. Doktorum 2 gun sonra tekear baktir dedi 2 katina cikmasi gerek diye. Ilk asilamamdi. Cok tedirginim ama pazartesi sıkıntı cikacak diye
Gozunaydin canim darisi basimiza stres yapma bence kendini rahat birak da guzelce buyusun bebisin
Çok tesekkur ederim canim. Dua ediyorum sizin icin de. Insallah sıkıntı çıkmazGözün aydın ne güzel hamile sin işte stres yapma değerinde iyi bnce inaallahinaallah arartarda bizede dua et
Catlatma ignesini 20 mm ken mi yapmistin?Benim 11. Günde yapılmıştı. 20 mm olmuştu. Yani seninkiler de iki güne daha da büyüyecek. E2 de rahim içindeki duruma bakıyolarmış. Yani hücre çoğalmasına müsaitmi falan diye galiba, benim 220 çıktı. Az çıkarsa duruma göre bir kere daha isteyebiliyomuş bu testi.
Catlatma ignesini 20 mm ken mi yapmistin?
Biz meraklilara ilk belirtilerini yazar misin:)Ayyy canim cok teşekkür ederim. Hepiniz icin bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. :)
Progestani ne kadar kullaniyosun? Genelde mide bulantisi yapiyo oral aliyorsanArkadaşlar aşılamanın 7, günündeyim, bugün sabahtan beri midem bulanıyo. İsal gibiyim.
Benim gibi olan var mı aranızda. İlaçlar yan etki yapmış olabilir mi. Progestan ve estrofem kullanıyorum.
Acaba üşüttüm mü bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?