- 29 Ekim 2013
- 88
- 52
- 38
- 35
Gozunaydin canim dua et bizlere de nasip olur insallah.Allah tamamina erdirsin saglicakla kucagina alirsin insallah14. gün bhcg 36 ,16. gün değerim 86 oldu galiba kızlar :)
P
Progestani ne kadar kullaniyosun? Genelde mide bulantisi yapiyo oral aliyorsan
14. gün bhcg 36 ,16. gün değerim 86 oldu galiba kızlar :)
HOsgeldinBide siz nekadara yaptırdınız canınız çok aciyormu
14. gün bhcg 36 ,16. gün değerim 86 oldu galiba kızlar :)
Kızlar ikinizi de çok tebrik ederim çok sevindim. ..Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına en kisa zamanda insallahAyyy canim cok teşekkür ederim. Hepiniz icin bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. :)
Canim hoşgeldin çok kısa bir işlem vajinal muayene gibi aynı. ..hiç korkma inşallah güzel sonuç alırsınBide siz nekadara yaptırdınız canınız çok aciyormu
Canim geçmiş olsun belki gebelik belirtisidir hemen canını sıkma...sonuçta hir sürü ilaç kullanıyoruz belki yan etkidirVajinadan alıyorum da o yapmazmış. Estrofem yapar belki dedi ama bi çözüm de söylemedi doktorum. Ya üşütmüşsündür ya da erken gebeliktir dedi. Çok sinirliyim şu an. Sabahtan beri midem ağzımda ama bişey yapamıyorum
Tebrik ederim canim darisi basimizaCanim geçmiş olsun belki gebelik belirtisidir hemen canını sıkma...sonuçta hir sürü ilaç kullanıyoruz belki yan etkidir
Insallah guzel sonuclar alirizSelam arkadaşları bende bugün aşılama yaptırdım ilkkk asilamam com heyecanlayim eşimin sperm değerleri çok düzelmiş iki hafta sonra test yapicam isalah müjdeli bi haber alirimda burada paylasirimm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)
İğne ile yumurtam 20 m oldu bitane..eşimin 18 milyondan 75 milyona çıktı.morfoloji 5 ay önce 2 idi bugün ona bakılması.yüzde 75 hareketli yüzde 10 tmbel yüzde 15 tembel çıktı..sen aşılama yaptın mi kaçıncı gununInsallah guzel sonuclar alirizkac yumurtan vardj ve buyuklugunu hatirliyo musun asilama oncesi? Bir de esimin spermleri duzelmis dedin ne kadarla asilama yapildi? Bizde morfoliji ve ileri hizda sıkıntı var biraz da ondan sordum.
Canim yanlislik oldu galiba benim daha 2. Günüm belli olmadi Allah söylemiştir inşallahTebrik ederim canim darisi basimizabi kac sorum var sana cevaplarsan sevinirim bir taneydi sanirim yumurtan. Cinsel perhizi kac gun istedi dr ve hamilelik belirtin oldu mu adet gecikmesi disinda? Bir de sperm sayisini hatirliyo musun asilama gunu? Benim de 2. asilamam carsamba 3 ya da 4 yumurta var ama kismet meselesi basarili hikayeler cok sevindiriyo insani
Çok güzel değerler maşallah inşallah tutar canımİğne ile yumurtam 20 m oldu bitane..eşimin 18 milyondan 75 milyona çıktı.morfoloji 5 ay önce 2 idi bugün ona bakılması.yüzde 75 hareketli yüzde 10 tmbel yüzde 15 tembel çıktı..sen aşılama yaptın mi kaçıncı gunun
:) ne diyeyim insallah Allah soyletmistir isterim o zaman mujdemi:)Canim yanlislik oldu galiba benim daha 2. Günüm belli olmadi Allah söylemiştir inşallah
Benim asilama carsamba ama geriliyorum onceden catlar mi diye. Catlatma igneni 20 mm oldugunda yaptin anladigim kadariyla. Benim yarin kontrol.var ve catlatma ignesini yarin aksam yapicam sanjrim. 29 ekime denk gedi o yuzden 28 ekimdeİğne ile yumurtam 20 m oldu bitane..eşimin 18 milyondan 75 milyona çıktı.morfoloji 5 ay önce 2 idi bugün ona bakılması.yüzde 75 hareketli yüzde 10 tmbel yüzde 15 tembel çıktı..sen aşılama yaptın mi kaçıncı gunun
Amin inşallah sen ne yaptın asilamami? Kaçıncı gününÇok güzel değerler maşallah inşallah tutar canım
Çok saçma perşembe olması lazım iğneden tam 36 saat sonra yapıldı benim..doktoruna konuş ikna etmeye bak..eşinde problem var mi?Benim asilama carsamba ama geriliyorum onceden catlar mi diye. Catlatma igneni 20 mm oldugunda yaptin anladigim kadariyla. Benim yarin kontrol.var ve catlatma ignesini yarin aksam yapicam sanjrim. 29 ekime denk gedi o yuzden 28 ekimde
Igneyi yarin 12 de falan yaparsam persembe gunu 36 saat olur da yarin ne kadar buyumus olur onu bilemiyorum. Dr dan degil de sperim yikanacagi laboratuvarlar calismiyo insallah yarin yeteri kadar buyumus olur. Esimin sayi problemi yok 90 milyon ama morfoloji sıkıntılı gecen asilamasa %8 di. Ben de bisey yok cok sukur ama yas 35 o yuzden acele ediyorumÇok saçma perşembe olması lazım iğneden tam 36 saat sonra yapıldı benim..doktoruna konuş ikna etmeye bak..eşinde problem var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?