Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım ayni doktora mi dewam edeceksin özele gitmeyi dusunmuyormusun tabi maddi durumu bilemem de farklı bir doktora gitsen daha mi iyi olur ki insallah gönlünden gecen bekletmeden olur

Anladım canım ayni doktora mi dewam edeceksin özele gitmeyi dusunmuyormusun tabi maddi durumu bilemem de farklı bir doktora gitsen daha mi iyi olur ki insallah gönlünden gecen bekletmeden olur
Bana kalsa novaart tüp bebek merkezine gitmek istiyorum eşimde tutturdu aynı yere devam et diyo olacaksa ordada olur diyo, tüp bebegide kredi çekipde yaptırcaz canım onun için fazla ısrarda edemiyorum

Bana kalsa novaart tüp bebek merkezine gitmek istiyorum eşimde tutturdu aynı yere devam et diyo olacaksa ordada olur diyo, tüp bebegide kredi çekipde yaptırcaz canım onun için fazla ısrarda edemiyorum
Ben oraya yaptırdım aşılamayı ve cok memnunum bakalım sonuç ne olacak.ama Gürkan hoca yi cok duydum eşin de HAKLI bir yerde tutmazsa bosa para odeyeceksiniz ilk defa olacak birde devlette olur olacak insallah Allah gönlüne göre verir

Doktorumdan çok memnunumda canım yumurta toplama işlemini anestezisiz yapıyorlarmış birde özeldeki kadar yatırmıyorlarmış sanırım, benim bi arkadaşımda 7 seneden sonra novartta yaptırdıgı tüp bebek tuttu ilk tüp bebekde o çok övdü oraya git diye birazda ondan etkilendim, birde üni. hastanesinde 1 tane transfer ediyorlar orası özel oldugu için konuşunca 2 tane transfer edilebiliyormuş oda biraz aklımı çeldi :)

Evet benim bir ablamın ikizi var başka bir arkadasinda tuttu ikizdi ama düştü novarrta yaptirdilar hep iyi duşunun derim

Evet benim bir ablamın ikizi var başka bir arkadasinda tuttu ikizdi ama düştü novarrta yaptirdilar hep iyi duşunun derim
bakalım cnm yarın kendi doktorumla görüşcez bakalım o ne diyecek eşimle gitcez oda duysun konuşmaları ona göre ikna edebilirsem mehmet hocanın numarasını aldım arkadaşdan oraya gideriz

Selam kızlar iyi geceler bu ay dördüncü defa klomene başladım ve bugün bitti. Cuma günü tekrardan doktora gidicem ve gerek görürse iğne de vurabilirmiş öyle dedi bilmiyorum ya Allah daha fazla bekletmesin hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin inşallah aminnnn

Çok özel değilse probleminiz nedr acaba? Bende bi buçuk yıllık evliyim ilk asilamam cumartesi yapılacak napicam bilmiyorum
sadece benim yumurtalık rezervimde azalma bulundu oda öyle fazla deil aşılama yapılacak kadar yumurtam oluştu yinede, başkada bi sorun yok cnm hamile kalmayı engelliycek bişe bulamadılar, aşılama öyle korkulacak bişey deil hissetmiyosun bile 5 dk lık bi işlem

Asilamadan değil çocuğum olmamasından korkuyorum..kayinvalidem şimdiden eşime boşan başka biriyle evlen imalarinda bulunuyor rahim filmi falan çekildi dimi

Anestezisiz toplama mii nasj ya korktum simdi. Ben de gazide yaptirmak istiyodum anestesiz olur mu ya insanin cani yanar niye oyle yapiyorlar ki

çok sağol canım değerime cuma tekrar bakılıcak inanaki belirti falan hiç bişey yok göğüslerim yeni yeni ağrımaya başlıyor raabbim kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın amin :)
canım ne kadar şanslısın maşallah...tutmus bence hayırlı olsun...kaç yumurtan vardı acaba aşılamada ben bu yumurta sayısına takmış durumdayım da:)
canım tek yumurta vardı eşimde varikosel var bendede pko bide aşılamayı muayenehanede oldum spermleri hast aldık 7 dk lık yol gittik ben koltuk altıma koydumda götürdüm ah ah nelerr çektim ama rabbimin istemesi o halde bille oldu raabbim saana ve isteyen herkese yasatsın bu duyguyu
tbrıkler yıne anne oluyorsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın aynı gun yaptımırısız asılamayı bende dun kanda baktırdım 1,49 cıktı hcg
sağol canım allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah .

bakıyorum ki bu aşılamada tutma olasılığı gerçekten çok düşük bnm 3 kere de tutmadı şimdi sizleri okuyorum sizlerde aynı şekilde bnm 3 yılım dolmadığı için özelde tüp bebek tedavisi olcam ama malum maddi sıkıntılar nisan gibi düşünüyorum 1 haftadır ist Anadolu yakasında hastane araştırıyorum en son medikal park Göztepe de karar kıldım sizce nasıl fikriniz varmı duyumunuz yada az para vermicez

canım Allah nazarlardan korusun, tabiki Allah ol der ve olur buna çok inanıyorum, yeter ki Allah istesin bunlar sadece vesile...senin adına çok sevindim, Allah en kısa zamanda bana ve benim gibi isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...

Anestezisiz toplama mii nasj ya korktum simdi. Ben de gazide yaptirmak istiyodum anestesiz olur mu ya insanin cani yanar niye oyle yapiyorlar ki
canım bende aşılama için ultrasona gittigimde toplama tapılan yerin yanında aldılar odaya görmedim ama kadının bagırma sesleri geliyodu sordum ordaki başka bayanlara yumurtası toplanıyo dediler anestezisiz toplanıyo diyede onlar söylediler bilemiycem walla, benim histeroskopide de anestezisiz yaptılar

canım belki nisana kadar kendiliğinden olur hiç belli olmaz daha altı ay var sıkıntın ne bilmiyorum ama eğer 6 ay ertelemeyi düşünüyorsan bence doğal kürlerden felan yap belk tutar:)

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun mehmet hoca dediğin mehmet erdem mi acaba. ben gazide mehmet hocanın bir hastasından yumurta toplama işlemini lokal anestezi ile yaptığını duydum, yani tam olarak bayıltmıyorlar ama acı hissetmiyorsun diye biliyorum...bir de tüp bebek ilaçlarını satana yakın bir tanıdığımız gürgan clinic i çok övdü piyasada işinin düzgün yapan iyi bi yer olduğunu söyledi

canım sen gaziye mi gidiyorsun ben gazide nuray hocaya gidiyorum yarın aşılama yapılacak bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…