Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bişey sormam size ben gonal f kullanıyorum dün kontrole gitmiştim 16.5 mm yumurtam vardı ama akınti çok fazlalasti acaba yumurtam kendiliğinden mi çatladi çatlama iğnesini bu gece yapıcam cuma da aşılama dedi doktor ama nolacak bilmiyorum inşallah catlamamistir

amh testım 0.18 cıkmasına ragmen 2 asılama yapmadan rapor verılmıyor. eger fsh degerın 15 ve ustu cıkarsa asılama yapmadan rapor verıldıgını soyledıler bana.

hangı sehırde yasıyorsunuz bılmıyorum ama raporu nerden alacaksnız sımdıden randevu ıcın aramaya baslayın bence. cunku 6-7 ay sonrasına randevu alanlar var. 3 yılın dolmasını beklerken en azından randevu ısını halledın,en onemlısı ılk randevuyu alıp ünıversıteye kapagı atabılmek.

Canım of üzülme lütfen bende bu ay dan Ümitsizim biraz bekleseydin vücudun dinlenirdi ama yinede sen bilirsin tabi
canım benim yumurtalık rezervimde azalma çıktı onun için her geçen ay biraz daha azalıyo rezerv zaman kaybetmek istemiyorum hemde aşılamanın iğnesiyle yumurtalar uyarılmışken hemen geçiyim tüp bebege dedim belki çok fazla iğneye gerek kalmaz diye düşündüm hemde doktorum çagırdı hemen başlamak için

evet canım,bursadayım,gidip istanbuldan raporumu alacagım unıversıteden. bugun adet oldum ama bır dahakı ay baslanır herhalde. heyetın rapor verdıgı bellı gunler var sanırım. onumuzdekı haftaıcı verseler,bu adet donemı gecer. bır dahakı adetın 2. gunune kalır başlamamız.

Mrb kizlar araniza yeni katildim. Bugun ilac tedavisine basladim yani asilama yolculuguna bismillah dedik rabbim hayirli sonuclar almamizi nasip etsin hepimizin insallah

Canim yaşla alakası var mi acaba cuma doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…