- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
Canım of üzülme lütfen bende bu ay dan Ümitsizim biraz bekleseydin vücudun dinlenirdi ama yinede sen bilirsin tabikızlar yine negatif malesef 0,24 çıktı deger yarın gidip tüp bebek için başlıycam
canım benim yumurtalık rezervimde azalma çıktı onun için her geçen ay biraz daha azalıyo rezerv zaman kaybetmek istemiyorum hemde aşılamanın iğnesiyle yumurtalar uyarılmışken hemen geçiyim tüp bebege dedim belki çok fazla iğneye gerek kalmaz diye düşündüm hemde doktorum çagırdı hemen başlamak içinCanım of üzülme lütfen bende bu ay dan Ümitsizim biraz bekleseydin vücudun dinlenirdi ama yinede sen bilirsin tabi
bende 6 ekimde olmuştum aşılamamı ama daha benimki gelmedi, bugün kan sonucumda negatif di, sen tüp bebegemi başlıycaksın cnm?2. aşılamamı 9 ekimde oldum,yarın test yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef((
2. aşılamamı 9 ekimde oldum,yarın test yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef((
bende 6 ekimde olmuştum aşılamamı ama daha benimki gelmedi, bugün kan sonucumda negatif di, sen tüp bebegemi başlıycaksın cnm?
idrarda çıkmaz daha canım yarın kanda baktır istersen daha kesin sonuçkızlar bende 9 ekimde ilk aşılamamı oldum ama daha test yapmadım 10. gün idrar negatif çıkmıştı
idrarda çıkmaz daha canım yarın kanda baktır istersen daha kesin sonuç
hmm anladım canım bizimde gelecek sene 8. ayda 3 senemiz doluyo ama benim yumurtalık rezervimde azalma çıktıgı için 3 yılı doldurmanı beklemiycez dedi doktorum sende yaptırmadıysan AMH hormonuna baktır bi düşük çıkarsa senide bekletmezler canım aklında bulunsun
senin yaş kaç cnm benim 29 tabiki yaş ilerledikce yumurtalık rezervi azalıyor her adet görüldüğünde biraz daha yumurta atılıyor o da rezervin azalmasına sebep oluyorCanim yaşla alakası var mi acaba cuma doktora gidicem
yok canım ilk aşılamam kadar üzülmedim kendimi tüp bebege alıştırmıştım nasıl olsa buda tutmazsa tüp bebek yaptırcaz diye, aminnn inşallah hepimize tek vakitte kavuştursun rabbim bebeklerimizecadiprensesss canm üzülme her şeyde vardır bi hayır Rabbim tez vakitte kavustrsn bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?