- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
canım üzme kendini eminim tüp bebekle tutacaktır, şansın yuzde 70 lerde 2 3 hafta sonra onun sonucunu öğrenirsin ve pozitif olur...2 3 haftalık bir gecikmeyle gelir bebişin :)kızlar yine negatif malesef 0,24 çıktı deger yarın gidip tüp bebek için başlıycam
canım ne kadar şanslısın maşallah...tutmus bence hayırlı olsun...kaç yumurtan vardı acaba aşılamada ben bu yumurta sayısına takmış durumdayım da:)herkesemerhabalr ilk bebeğime aşılama ile kavuştum ikinci bebeğim için 7 ekim saat 15.30 da aşılama yaptım bugün 14. gün b hcg değerim 36.5 çıktı çokmu düşük kızlar beni rahatlaın lütfen .
tbrıkler yıne anne oluyorsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın aynı gun yaptımırısız asılamayı bende dun kanda baktırdım 1,49 cıktı hcgherkesemerhabalr ilk bebeğime aşılama ile kavuştum ikinci bebeğim için 7 ekim saat 15.30 da aşılama yaptım bugün 14. gün b hcg değerim 36.5 çıktı çokmu düşük kızlar beni rahatlaın lütfen .
inşallah tüp bebek tutar canım bakalım bende zaten aşılamadan fazla umutlu deildim ama inşallah tüp bebekle gelir bebişlerimizHayırlısı olsun canım. Şu devletin tüp bebek şartı için ben de ikinciyi yapıyorum ama tüp bebekten sonuç alacağına eminim bu süreç aradan çıkmış oldu en azından öyle düşün. Allah yardım etsin bu süreçteki tüm arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda birbirimize güzel haberler veririz.
inşallah canım geç olsunda güç olmasın tüp bebekden bende umutluyum bakalım hayırlısı artık :) şu pozitifi bi görebikseydikcanım üzme kendini eminim tüp bebekle tutacaktır, şansın yuzde 70 lerde 2 3 hafta sonra onun sonucunu öğrenirsin ve pozitif olur...2 3 haftalık bir gecikmeyle gelir bebişin :)
Görürsün inşallah canım cify cizgoyi en yskin zamsnda insallah hem tüp bebeğe başlaması iyi olmuş doktorunun hemen bellu olur ne güzel önümüzdeki ay hamile olursuninşallah canım geç olsunda güç olmasın tüp bebekden bende umutluyum bakalım hayırlısı artık :) şu pozitifi bi görebikseydik
inşallah senin aşılaman tutar canım benim doktorum tüp bebege başlayalım dedi ama kararsız kaldım üniverstide hastanesinde benim doktorum yine tutmazsa diye korkularımda var, adını duyurmuş tüp bebek merkezi var acaba oraya gitsemmi diye düşünüyorum başarı oranlarıda yüksek hemde konuşuldugunda 1 taneden fazla emriyoda transfer edilebilirmişGörürsün inşallah canım cify cizgoyi en yskin zamsnda insallah hem tüp bebeğe başlaması iyi olmuş doktorunun hemen bellu olur ne güzel önümüzdeki ay hamile olursunbenim doktorum aşılama tutmazsa 3 ay doğum kontrol hapı verip kistlerimi bastiracakmis yani tutmazsa önümüzdeki seneye kalıyor....hayirlisiyla aşılama yapılır ve inşallah tutar
Bende 2.asilamami olmuştum bu ay maalesef bugün kırmızılar geldi.. 3.aşılama ya basliycaz ama hiç cesaretim yok Yoruldum artık sürekli ilaç iğne sonu hüsran..
Benim sağ tüp tıkalı, 14.gün geldi canim.hayırlısı diyorum tabiki bol bol dua ediyorum hepimiz icincanım sıkma canını ümidini kaybetme bol bol dua et kaçıncı günde geldi kırmızılar bide sizdeki sıkıntı ne
Selam kızlar bende bugün aşılamanın 13. Günündeyim ilk zamanlar kasık ağrısı vs sıkıntılarım çok olmuştu ama şimdi göğüsümdeki hassasiyet ve dokunduğumdaki acı arada da kollarımı yukarı uzattığımda kasığımdaki hafif sızı ve ara ara aşırı değil kırmızılar gelicekmiş gibi kasıklarım ağrıyo bunun dışında hiç bişi yok iyimi kötümü bilemedim ben 10. gün idrar testi yaptım negatifti normal adet günüm bu cuma ben napıcam bilemedim yarın 14. gün(((
Benim sağ tüp tıkalı, 14.gün geldi canim.hayırlısı diyorum tabiki bol bol dua ediyorum hepimiz icin
canım tüp bebek yaptırsan aşılama zaman kaybı tüp bebekde başarı oranı daha yüksek, bende bugün 2. aşılamamın negatif oldugunu öğrendim boştan yere o kadar iğne almışım hem maddi hem manevi kayıpBende 2.asilamami olmuştum bu ay maalesef bugün kırmızılar geldi.. 3.aşılama ya basliycaz ama hiç cesaretim yok Yoruldum artık sürekli ilaç iğne sonu hüsran..
Canim tüp bebek için rapor almak istiyoruz bunun içinde 3yillik evli olmak lazım bizim 3.yilimiz mayısta doluyor mecbur bekliycez o zamana kadarda belki olur diye deniyoruz. 6binden assagi tüp bebek yapmıyorlar ilkinde tutacagida garanti değil..maddi durumumuz kötü değil ama aman aman iyide değil.canım tüp bebek yaptırsan aşılama zaman kaybı tüp bebekde başarı oranı daha yüksek, bende bugün 2. aşılamamın negatif oldugunu öğrendim boştan yere o kadar iğne almışım hem maddi hem manevi kayıp
canım tüp bebek yaptırsan aşılama zaman kaybı tüp bebekde başarı oranı daha yüksek, bende bugün 2. aşılamamın negatif oldugunu öğrendim boştan yere o kadar iğne almışım hem maddi hem manevi kayıp
hmm anladım canım bizimde gelecek sene 8. ayda 3 senemiz doluyo ama benim yumurtalık rezervimde azalma çıktıgı için 3 yılı doldurmanı beklemiycez dedi doktorum sende yaptırmadıysan AMH hormonuna baktır bi düşük çıkarsa senide bekletmezler canım aklında bulunsunCanim tüp bebek için rapor almak istiyoruz bunun içinde 3yillik evli olmak lazım bizim 3.yilimiz mayısta doluyor mecbur bekliycez o zamana kadarda belki olur diye deniyoruz. 6binden assagi tüp bebek yapmıyorlar ilkinde tutacagida garanti değil..maddi durumumuz kötü değil ama aman aman iyide değil.
inşallah canım demekki daha vakti zamanı gelmemiş bebeklerimizin çok inatçı çıktı bizim bebişlerCanın ya hayırlısı boyleymis demekki inşallah tuo bebek tutar da gelir meleklerin Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?