Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ne kadar şanslısın maşallah...tutmus bence hayırlı olsun...kaç yumurtan vardı acaba aşılamada ben bu yumurta sayısına takmış durumdayım da:)

tbrıkler yıne anne oluyorsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın aynı gun yaptımırısız asılamayı bende dun kanda baktırdım 1,49 cıktı hcg

inşallah tüp bebek tutar canım bakalım bende zaten aşılamadan fazla umutlu deildim ama inşallah tüp bebekle gelir bebişlerimiz

canım üzme kendini eminim tüp bebekle tutacaktır, şansın yuzde 70 lerde 2 3 hafta sonra onun sonucunu öğrenirsin ve pozitif olur...2 3 haftalık bir gecikmeyle gelir bebişin :)
inşallah canım geç olsunda güç olmasın tüp bebekden bende umutluyum bakalım hayırlısı artık :) şu pozitifi bi görebikseydik

inşallah canım geç olsunda güç olmasın tüp bebekden bende umutluyum bakalım hayırlısı artık :) şu pozitifi bi görebikseydik
Görürsün inşallah canım cify cizgoyi en yskin zamsnda insallah hem tüp bebeğe başlaması iyi olmuş doktorunun hemen bellu olur ne güzel önümüzdeki ay hamile olursun benim doktorum aşılama tutmazsa 3 ay doğum kontrol hapı verip kistlerimi bastiracakmis yani tutmazsa önümüzdeki seneye kalıyor....hayirlisiyla aşılama yapılır ve inşallah tutar

inşallah senin aşılaman tutar canım benim doktorum tüp bebege başlayalım dedi ama kararsız kaldım üniverstide hastanesinde benim doktorum yine tutmazsa diye korkularımda var, adını duyurmuş tüp bebek merkezi var acaba oraya gitsemmi diye düşünüyorum başarı oranlarıda yüksek hemde konuşuldugunda 1 taneden fazla emriyoda transfer edilebilirmiş

Bende 2.asilamami olmuştum bu ay maalesef bugün kırmızılar geldi.. 3.aşılama ya basliycaz ama hiç cesaretim yok Yoruldum artık sürekli ilaç iğne sonu hüsran..

Selam kızlar bende bugün aşılamanın 13. Günündeyim ilk zamanlar kasık ağrısı vs sıkıntılarım çok olmuştu ama şimdi göğüsümdeki hassasiyet ve dokunduğumdaki acı arada da kollarımı yukarı uzattığımda kasığımdaki hafif sızı ve ara ara aşırı değil kırmızılar gelicekmiş gibi kasıklarım ağrıyo bunun dışında hiç bişi yok iyimi kötümü bilemedim ben 10. gün idrar testi yaptım negatifti normal adet günüm bu cuma ben napıcam bilemedim yarın 14. gün (((

Bende 2.asilamami olmuştum bu ay maalesef bugün kırmızılar geldi.. 3.aşılama ya basliycaz ama hiç cesaretim yok Yoruldum artık sürekli ilaç iğne sonu hüsran..

canım sıkma canını ümidini kaybetme bol bol dua et kaçıncı günde geldi kırmızılar bide sizdeki sıkıntı ne

İnşallah senin aşilaman tutar

inşşşş canım benim de pco sıkıntım var 3 yıl bitti evleneli öle çok tedavide görmedim aslında ama 1.5 yıl korunmadan bekledik baktık olmuyo gittim doktora bi kere günde bi kere olmak kaydıyla kolemn kullandım arkasından çatlatma iğnesi olmadı bu ay da yine klomen kullandım direk aşılama istiyorum devlet hastanesi ama yaptılar bakalım kısmet artık

canım tüp bebek yaptırsan aşılama zaman kaybı tüp bebekde başarı oranı daha yüksek, bende bugün 2. aşılamamın negatif oldugunu öğrendim boştan yere o kadar iğne almışım hem maddi hem manevi kayıp

Canim tüp bebek için rapor almak istiyoruz bunun içinde 3yillik evli olmak lazım bizim 3.yilimiz mayısta doluyor mecbur bekliycez o zamana kadarda belki olur diye deniyoruz. 6binden assagi tüp bebek yapmıyorlar ilkinde tutacagida garanti değil..maddi durumumuz kötü değil ama aman aman iyide değil.

Selam arkadaşlar ben de 1 buçuk yıllık evliyim çok tedavi gördüm klomen catlatma iğnesi rahim filmi falan derken yarın aşılama yaptiricam ilk asilamam..ilk aşılanması tutan var mi bi mucize lutfn( destekleeinizi bekliyorum

Canın ya hayırlısı boyleymis demekki inşallah tuo bebek tutar da gelir meleklerin Allah hepimizin yardımcısı olsun

hmm anladım canım bizimde gelecek sene 8. ayda 3 senemiz doluyo ama benim yumurtalık rezervimde azalma çıktıgı için 3 yılı doldurmanı beklemiycez dedi doktorum sende yaptırmadıysan AMH hormonuna baktır bi düşük çıkarsa senide bekletmezler canım aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…