• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende aşılama için ultrasona gittigimde toplama tapılan yerin yanında aldılar odaya görmedim ama kadının bagırma sesleri geliyodu sordum ordaki başka bayanlara yumurtası toplanıyo dediler anestezisiz toplanıyo diyede onlar söylediler bilemiycem walla, benim histeroskopide de anestezisiz yaptılar
hangi hastane peki?

canım sen gaziye mi gidiyorsun ben gazide nuray hocaya gidiyorum yarın aşılama yapılacak bir aksilik çıkmazsa
şu anda özelde yaptırıyorum canım ama tüp bebeği gazide yaptırmayı ya da en azından raporunu orada çıkarmayı düşünüyorum

şu anda özelde yaptırıyorum canım ama tüp bebeği gazide yaptırmayı ya da en azından raporunu orada çıkarmayı düşünüyorum
canım ben genel olarak memnunum inşallah hep böyle gider tüp bebek merkezinde aşırı bir yoğunluk yok, doktorlar da en azından dürüst...bu piyasada çok fazla para taciri var

bakalım cnm yarın kendi doktorumla görüşcez bakalım o ne diyecek eşimle gitcez oda duysun konuşmaları ona göre ikna edebilirsem mehmet hocanın numarasını aldım arkadaşdan oraya gideriz
Tamam bakalım canım ben Ahmet hocanin hastayım ama ikisi de ayni zaten bir fark yok hakkında Hayırlısı olur insallah

devlet hastanesinde aşılama yaptırmanın şartları neler canım bende düşünüyorumda tüp bebek gibi şartı surtu var mı he bide ne kadarlık bi ödeme oluyor
merhabalar. ben devlet hastanesine gittiğimde bende evrak olarak vukuatlı nufus kayıt örneği ile evlilik cüzdan fotokobisini istediler. ücret olarakta 42 tl hastaneye para yatırdum. ilaç ücretleride toplamda 28 tl tuttu. tüm ödediğim ücret bukadar.

Arkadaşlar bugün aşılama min 4. Günü ve belim çok agriyor dunde böyleydi kasiklarimdada batma ağrı var ama belim çok kötü sizdede oluyormu ?

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun mehmet hoca dediğin mehmet erdem mi acaba. ben gazide mehmet hocanın bir hastasından yumurta toplama işlemini lokal anestezi ile yaptığını duydum, yani tam olarak bayıltmıyorlar ama acı hissetmiyorsun diye biliyorum...bir de tüp bebek ilaçlarını satana yakın bir tanıdığımız gürgan clinic i çok övdü piyasada işinin düzgün yapan iyi bi yer olduğunu söyledi
evet mehmet erdem ama novaartta özel yeri, benim şimdi gittigim yer hacettepe canım ocakda tüp bebege başlıyoruz inşallah bugün doktorumla konuştum :)

kızlar cesaret edememiştim ya bugün kan testine gene edemedim ama en azından idrar testi yapım dedim yaptımmmm
amaaaaa negatiffff
yarın 15 . gün ve regl günüm bakalım ama pazartesiye kdr beklycem kan tahlili için kırmızı kart görmezsem
acaba bu idrar doğrumudurki

Bizde sperm hareketligi azdı ben korunmayı bırakır bırakmaz klomen başladım 3 kez böyle denedik 1 kez aşılama yaptirdim aşılamadan sonraki ay hamile kaldım 8 haftalık ken kürtaj oldum kalp atışı alınamadı
bizdede sperm az sorunumuz aynıymıs rabbım hayırlısını nasıp etsın ben hıc hamıle kalamadım 11 aydır korunmuyorum

Benimde yarin kontrolum var 1 kutu gonal f bitti 75 ml 6 gun vurdum.bakalim yumurtalar ne alemde.hic heyecanim yok klomen kullanirken cok heyecan yapiyordum herhalde artik hüsranla karsilasmaktan umudum azaldibu arada ben ozelde yâptrcm insallh da 2 asilama sonrasi mi tüp bebek raporu veriyorlar.bir de asilamayi ozelde yapatrinca devlette tup bebege gecebiliyor muyuz kabul ediyorlar mi yani ozeldeki asilamalari.simdiden tup bebegi dusunmeye basladim halim duman

Benimde yarin kontrolum var 1 kutu gonal f bitti 75 ml 6 gun vurdum.bakalim yumurtalar ne alemde.hic heyecanim yok klomen kullanirken cok heyecan yapiyordum herhalde artik hüsranla karsilasmaktan umudum azaldibu arada ben ozelde yâptrcm insallh da 2 asilama sonrasi mi tüp bebek raporu veriyorlar.bir de asilamayi ozelde yapatrinca devlette tup bebege gecebiliyor muyuz kabul ediyorlar mi yani ozeldeki asilamalari.simdiden tup bebegi dusunmeye basladim halim duman
tüp raporu için devlet hastanesine , özel hastane aşılama raporunu onaylata bilirsen kabul edebiliyorlar. devlette 2 kere aşılama şartı var tüp raporu için. bazen probleme göre direk tüp raporu çıkarıyorlar. birde yaşınız 35-39 arasında ise direk tüp raporu çıkarıyorlar aşılama şartı kalkıyor

tüp raporu için devlet hastanesine , özel hastane aşılama raporunu onaylata bilirsen kabul edebiliyorlar. devlette 2 kere aşılama şartı var tüp raporu için. bazen probleme göre direk tüp raporu çıkarıyorlar. birde yaşınız 35-39 arasında ise direk tüp raporu çıkarıyorlar aşılama şartı kalkıyor
Tesekkurler cevapladiginiz icin.capaya gidiyordum ordan esim icin sonuc yeni cikti ben de özele baslamis bulundum bilmiyorum asilamayi özelde deneyip sonra eger olmazsa capaya giderim diyorum özelde tup yaptirmaya gucum yetmez ev kredisi ödüyoruz da.ne bileyim insallah gerek kalmaz o asamalara.

Tesekkurler cevapladiginiz icin.capaya gidiyordum ordan esim icin sonuc yeni cikti ben de özele baslamis bulundum bilmiyorum asilamayi özelde deneyip sonra eger olmazsa capaya giderim diyorum özelde tup yaptirmaya gucum yetmez ev kredisi ödüyoruz da.ne bileyim insallah gerek kalmaz o asamalara.
özelde aşılamayı kaça yaptırıyorsun. hangi hastanede olacak aşılaman. sperm için hangi lab. yönlerdirdiler? tüm belgelerin hazırsa aşılama için çapaya başvur 1 haftada rapor çıkarırlar eğer erken olursa ve seninde yumurtalarının gelişimine daha 1 haftadan fazla varsa aşılamanı çapada da aynı anda yaptırabilirsin. sadece doktoruna hangi ilacı ne dozda kullandığını ve doktorunun takip formunu ( usg ölçümlerinin yazılı olduğu kağıt) götürsün. aşılamanda aradan çıkmış olur. çapadan da sorarlarsa neden özeldeki doktorunu bırakıp geldin diye olmadık maddi sıkıntı çıktı dersin. bu dediğim şekilde zeynep kamil hastanesine gelenler oldu doktorlar sıkıntı çıkarmadı

özelde aşılamayı kaça yaptırıyorsun. hangi hastanede olacak aşılaman. sperm için hangi lab. yönlerdirdiler? tüm belgelerin hazırsa aşılama için çapaya başvur 1 haftada rapor çıkarırlar eğer erken olursa ve seninde yumurtalarının gelişimine daha 1 haftadan fazla varsa aşılamanı çapada da aynı anda yaptırabilirsin. sadece doktoruna hangi ilacı ne dozda kullandığını ve doktorunun takip formunu ( usg ölçümlerinin yazılı olduğu kağıt) götürsün. aşılamanda aradan çıkmış olur. çapadan da sorarlarsa neden özeldeki doktorunu bırakıp geldin diye olmadık maddi sıkıntı çıktı dersin. bu dediğim şekilde zeynep kamil hastanesine gelenler oldu doktorlar sıkıntı çıkarmadı
Canim ne durumdasin

Canim ne durumdasin
ben bekliyorum 10. günüm doldu. ateşim hala yüksek karın ağrım ara ara giriyor göğüslerim sadece dolgun daha var test günüme doktora anca regl günüm geçerse gideyim diyorum 27 sine birşey kalmadı nasılsa :) sende durumlar nasıl

ben bekliyorum 10. günüm doldu. ateşim hala yüksek karın ağrım ara ara giriyor göğüslerim sadece dolgun daha var test günüme doktora anca regl günüm geçerse gideyim diyorum 27 sine birşey kalmadı nasılsa :) sende durumlar nasıl
Sen asilama gununu saymiyor musun.sayiliyormus..bende hicbir belirti yok cnm.hayirlisi

Sen asilama gununu saymiyor musun.sayiliyormus..bende hicbir belirti yok cnm.hayirlisi
ayın 12 siydi saysam da 10 saymasam da 10 :D aslında çatlama iğnesinden sonra 14. gündür test günü. insan gün sayınca kafasına takıyor. bu sfer 10 gün nasıl geçti anlamadım açıkcası. 5 günü tatildeydim , annemde yanımda eşimde yanımda belki ondan anlamamışımdır :D.
iğnenin etkisi geçince bende de bir etki belirti falan kalmadı desem yeridir. birde bu jeli kullanmayı günde 1 e düşürdüm bugün itibariyle. sadece geceleri kullanacağım regl olana kadar

Benim de yarin 12.gün.ilk hafta olan sosluk indi gaz sancilari gectim şimdi adet olacakmisim gibi kasiklarim ağrıyor :(

Back
X