• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kizlar 1 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?
canım ohss olmuş olabilirsin doktoruna bilgi ver seninki kadar şiddetli olmasada bende de şişlik olmuştu dokunsam acıyodu

M Masal2020 cnm ohss olabilir. Rahim dinlendirmek lazım canım.
Kaç yumurta toplandı güzel haberler bekliyoruz senden 💕geçmiş olsun

çok sağol canım içimi rahatlattın tedavideki bazı iğneler çok canımı yakıyordu gözüm korktu artık :KK43:

Anlıyorum seni. Ben ilaçları düşündükçe midem bulanıyor başım dönüyor, hepsi hormon ilaçları dengemiz alt üst oluyor . Ama mecbur katlanıyoruz

Kızlar Dün kasık ağrım vardı kasıklarda doluluk hissediyordum akşama oda gitti sabah oldu yine hiçbir belirtim yok rahat oturup kalkıyorum sanki normal bi zamanmış gibi kendimi işe verdim 3. Gün erken mi belirti aramaya moralim bozuldu😪

Kızlar Dün kasık ağrım vardı kasıklarda doluluk hissediyordum akşama oda gitti sabah oldu yine hiçbir belirtim yok rahat oturup kalkıyorum sanki normal bi zamanmış gibi kendimi işe verdim 3. Gün erken mi belirti aramaya moralim bozuldu😪

Moralini bozma cnm belirti yaşayacaksın diye birsey de yok. Örnekler çok ☺️
İlk 3 4 gün tutunuyor zaten o günler daha hasas olurdum bende ama diğer günler ağır iş hariç bende normal davranırdim

Moralini bozma cnm belirti yaşayacaksın diye birsey de yok. Örnekler çok ☺️
İlk 3 4 gün tutunuyor zaten o günler daha hasas olurdum bende ama diğer günler ağır iş hariç bende normal davranırdim
Ay ne bilim cnm insan vücudunu dinliyor kendimi dışarı atacağım bugun biraz temiz hava alayım

Ay ne bilim cnm insan vücudunu dinliyor kendimi dışarı atacağım bugun biraz temiz hava alayım

İster istemez sonuçta bir kaç gün sonra sonucu alacaksın. Tevekkül sabır versin gerisi takdiri ilahi.

daha çok erken değilmi :) geçen sefer pozitif çıktığında hiç bişey hissetmemiştim ben

Back