• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benimde adetin 3. Günü estrofeme bugün başladım inşallah herşey iyi olur 🥰🥰 ilk denemem dusukle sonuçlandı cok korkuyorum bu sefer daha stresliyim yaa
Ya o stres beni mahvedio, hiç bir olumsuzluk görünmemesine rağmen nedendir bilmiorum içim hiç rahat deil, yine olmicak diye çok korkuorum, tabaklar çarpsa olumsuzluk arıyorum ayagim takilsa acaba bu bi işaret mı diorum kafayı yemek üzereyim herhalde🤔🤔 içim sıkılıyo bi tuhafım ya bi tek ben mi böyleyim bilmiorum

Ya o stres beni mahvedio, hiç bir olumsuzluk görünmemesine rağmen nedendir bilmiorum içim hiç rahat deil, yine olmicak diye çok korkuorum, tabaklar çarpsa olumsuzluk arıyorum ayagim takilsa acaba bu bi işaret mı diorum kafayı yemek üzereyim herhalde🤔🤔 içim sıkılıyo bi tuhafım ya bi tek ben mi böyleyim bilmiorum
Ayni aynı canım bende valla herşeyi takıntı yaptım bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

chagiless chagiless Hoșgeldin cnm. Inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Anladığım kadarıyla 2.denemen.ilk deneme taze transfer miydi? Kaç tane dondurulmuş var? Bende 2 gün önce Estrofem başladım başka ilaç verildi mi sana?

Aynen cnm. Bende şimdi kendi kendime diyorum 2.tedavim pozitif oldu (ama bebeği kaybettim) 3.tedavi pozitif (oğlumu kucağıma aldım şükür) şimdi 4.tedavi niye tutsun 3te 3 yapan var mı ki bu bana denk gelir mi VS vs diye vesvese ediyorum mesela 😭😳

Aynen cnm. Bende şimdi kendi kendime diyorum 2.tedavim pozitif oldu (ama bebeği kaybettim) 3.tedavi pozitif (oğlumu kucağıma aldım şükür) şimdi 4.tedavi niye tutsun 3te 3 yapan var mı ki bu bana denk gelir mi VS vs diye vesvese ediyorum mesela 😭😳
Isin kotusu 35 yasindayim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım yanlış ameliyat sonucu açık olan tüplerimde sıvı birikmesi oldu ilk transfer olumsuz sonuçlandı sonrasında tüpler alındı histeroskopi yapıldı embriyolar kaliteli 9 hücreli rahim kalınlığı transfere 6 gün olmasına rağmen 8 mm adetlerin düzenli ama ben hiç rahat deilim

Isin kotusu 35 yasindayim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım yanlış ameliyat sonucu açık olan tüplerimde sıvı birikmesi oldu ilk transfer olumsuz sonuçlandı sonrasında tüpler alındı histeroskopi yapıldı embriyolar kaliteli 9 hücreli rahim kalınlığı transfere 6 gün olmasına rağmen 8 mm adetlerin düzenli ama ben hiç rahat deilim

Yaşın okadar ileri değil canım takma lütfen bak sende diyorsun şartlar uygunmuș. Ama ne yapacan herşey nasip kısmet zamanı var ki bekliyoruz. İçini ferah tut. Bak transferine az kaldı 😍moral çok önemli.
Sloganımız aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın 😘🤗

Yaşın okadar ileri değil canım takma lütfen bak sende diyorsun şartlar uygunmuș. Ama ne yapacan herşey nasip kısmet zamanı var ki bekliyoruz. İçini ferah tut. Bak transferine az kaldı 😍moral çok önemli.
Sloganımız aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın 😘🤗
Ayyy kıyamam sana çok teşekkür ederim 😊 moral oldun akşam akşam saol

chagiless chagiless Hoșgeldin cnm. Inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Anladığım kadarıyla 2.denemen.ilk deneme taze transfer miydi? Kaç tane dondurulmuş var? Bende 2 gün önce Estrofem başladım başka ilaç verildi mi sana?
Evet 15 dondurulmuşum var 5 tanesi a kaliteydi 5. Gün embriyosu tutmuştu da 7 haftalık düşük yaptım. Şuan sadece estrofem bide coraspin 28i kontrolden sonra da crinone baslaticak o şekilde ilerliyor tedavi yine tek transfer olucak inşallah. Hep beraber haber alalım burdan güzel oluyo ben geçen sefer 5. Gün öğrenmiştim buraya yazdım hemen 🥰🥰🥰

Oyy varmış Bi bebisin ne kadar ara verdin ikinci için

Evet 15 dondurulmuşum var 5 tanesi a kaliteydi 5. Gün embriyosu tutmuştu da 7 haftalık düşük yaptım. Şuan sadece estrofem bide coraspin 28i kontrolden sonra da crinone baslaticak o şekilde ilerliyor tedavi yine tek transfer olucak inşallah. Hep beraber haber alalım burdan güzel oluyo ben geçen sefer 5. Gün öğrenmiştim buraya yazdım hemen 🥰🥰🥰

Maşallah erkenden öğrenmiş sin inşallah bu sefer de burda paylaşırsın güzel haberini ve sonuna kadar gider Hayırlısıyla ❤️

Benim de kontrol 28ekim bir arkadaş daha var burda, aynı süreçleri yaşıyoruz aynı zamanda. demek 3ledik okeye 4.cü arıyoruz 😂

Maşallah erkenden öğrenmiş sin inşallah bu sefer de burda paylaşırsın güzel haberini ve sonuna kadar gider Hayırlısıyla ❤

Benim de kontrol 28ekim bir arkadaş daha var burda, aynı süreçleri yaşıyoruz aynı zamanda. demek 3ledik okeye 4.cü arıyoruz 😂
😍😍 Aynı gün ilaçları yazarız burdan artık benden trombofili paneli istedi bide verdim taa ocakta cikck sonuç dün sordum direk iğneye başlarız dedi onu çok taktım bende Bi sknti çıkarır mı diye

chagiless chagiless 2017 nisanda 2tane 3.gün transferim oldu, kalan 1embriyo da 5.gün donduruldu. Bir Oğlum oldu. 23.ekim de 2 yaşına basacak 💕 şimdi ona kardeş istiyoruz. Zaten üşümüştür kar tanem,❄️

😍😍 Aynı gün ilaçları yazarız burdan artık benden trombofili paneli istedi bide verdim taa ocakta cikck sonuç dün sordum direk iğneye başlarız dedi onu çok taktım bende Bi sknti çıkarır mı diye

Merak etme bak varsa da birsey işte önlemi alincak. Varya bu süreçte en iyisi fazla kurcalamamak 😂

chagiless chagiless 2017 nisanda 2tane 3.gün transferim oldu, kalan 1embriyo da 5.gün donduruldu. Bir Oğlum oldu. 23.ekim de 2 yaşına basacak 💕 şimdi ona kardeş istiyoruz. Zaten üşümüştür kar tanem,❄
Çok güzel yaş farkı ya inş gelsin kardeşi bende beklicm 1 1,5 sene olursa olur olmazsa koydururum diyorum da ilkini görsem bi 😍 Bnm eşimde öyle diyo döndü kızanlar orda artık gelsinler

Merak etme bak varsa da birsey işte önlemi alincak. Varya bu süreçte en iyisi fazla kurcalamamak 😂
Ay yok kuzu anksiyete var bide bende herşey düzgün olsun istiyorum muska da yaptırdım kendime bu sefer çok sağlama aldım sonu hayırlı olur inşallah 🥰

Çok güzel yaş farkı ya inş gelsin kardeşi bende beklicm 1 1,5 sene olursa olur olmazsa koydururum diyorum da ilkini görsem bi 😍 Bnm eşimde öyle diyo döndü kızanlar orda artık gelsinler

Maşallah sayınız çok güzel 👌❤️
Benim ilk opum da 16 yumurta Dan sadece. 2tanesi dollendi 5.gün transfer oldu
İkinci 12 tane. 3tanesi dollendi 3.güne gitti ama. Sadece 2tane transfer oldu diğeri imha oldu
3.de sadece 6 tane. 2tanesi 3.gün transfer oldu 1 tane 5.gün donduruldu. Mesela

chagiless chagiless benim oğlum 28 haftalık doğdu zamanında doğmuş olsaydı biz 1sene ara verip onun transferini yapacaktık. Ama evdeki hesap misali. Oğlum özel bir bebek kilo ve gelişim. Olarak hep geride hep ilgi alaka isteyen bir çocuk inan şimdi yeni yeni toparlandı boyu iyi kilo olarak gerideyiz teke tük kelimeler. Şükür bugünlere. Biz doğudayiz ve seneye tainciyiz burdan gitmeden tüp bebek serüvenini kapatalım dedik. Olursa ne mutlu bize. Olmazsa gideceğimiz yerde belki deneriz belki birle kalırız kısmet.

Ay yok kuzu anksiyete var bide bende herşey düzgün olsun istiyorum muska da yaptırdım kendime bu sefer çok sağlama aldım sonu hayırlı olur inşallah 🥰

Ek olarak Ben tesbih çekiyorum adetim geçince de pazartesi perşembe oruç tutacam inşallah.. Tevekkül ve sabır elden başka bir şey gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak 😔

Back