• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Tutmayınca aynı ücreti tekrar mi ödüyorsun?
eğer dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödüyosun benim 7250 tedavi 1500 lira dondurma ücreti 1000 falanda ilaçlar tutmuştu, şimdi 3250 sadece transfer ücreti ödeyeceğim zamlanmadıysa

2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini 😅
Onlar biliyor zaten söylemiyorlar

eğer dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödüyosun benim 7250 tedavi 1500 lira dondurma ücreti 1000 falanda ilaçlar tutmuştu, şimdi 3250 sadece transfer ücreti ödeyeceğim zamlanmadıysa
Hangi dr hangş i hastane Cnm

Geçen sefer sadece coraspin vermişti bana kimyasal sonrası genetik testte çıktı pıhtılaşma bozukluğu bende

Merak etme kan sulandırıci iğne okadar kötü değil. O yağlı iğneler daha kötü 🙄 ne yapalım herşey bebeklerimiz için

9 tane dondurulmus embriyom var. Transfer günü belli değil. Adetim 10 gün sonra

Maşallah 😍
Sende şimdiden kendine iyi bak suyunu bol iç sağlıklı beslen. Güzel başla güzel bitir tedavini inşallah ❤️
Yaş kaç? Sebeb ne sizde?

onuda göbektenmi yapıyosun ben hamilelik boyunca kullancamda onu korkuyorum biraz

Bende daha önce 6ay kullandım bebeğim ölü doğdu.
Oğlumda 28haftalik doğdu, dünya ya geldiği güne kadar vurdum ben.
İlk başlarda karnımdan vuruyordum. Sonrasına sağ ve sol bacaktan vurmaya başlamıştım.
İnan korkulacak bir iğne değil..

Bende daha önce 6ay kullandım bebeğim ölü doğdu.
Oğlumda 28haftalik doğdu, dünya ya geldiği güne kadar vurdum ben.
İlk başlarda karnımdan vuruyordum. Sonrasına sağ ve sol bacaktan vurmaya başlamıştım.
İnan korkulacak bir iğne değil..
çok sağol canım içimi rahatlattın tedavideki bazı iğneler çok canımı yakıyordu gözüm korktu artık :KK43:

Kizlar 1 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?

Back