• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

devlet hastanesinde raporun çıkmadan başlatmıyorlar sanırım çünkü dosya açılacak dedi sonrasında bakılacak dedi

Anladım cnm hayırlısı olsun. Ozaman sen. Kasım adetiyle başlarsın inşallah. Çarşamba günü güzel haberler bekliyoruz ❤️

Dualarımız seninle sende gün gün belirtilerini paylaş 💕

Insallah bu sefer tutar cnm bat ne zaman?
Aynen cnm direk estrofeme başla diye talimat verdi. Adetin ilk 4 günü 2tane / ikinci 4 günü 3 tane /üçüncü 4 günü 4 tane icmemi söyledi. Adetin 13.günü randevu verdi.Ben mardinde gidiyorum merkez diyarbakır'da

Dediğim gibi herkesin protokolü farklı
Beni de 13.gun çağırdı. Ama ben bir yerde okudum bazı hastalarda doğal yöntemle rahim hazırlanmasını bekliyor doktorlar.. Ama bundan sonra. Mutlaka sana da ilaç yazacaktır. Gönlünü ferah tut ❤

sağol canım listedeki herkes pozitif alır inşallah . BAT Ekim 27/28 gibi görünüyor bakalım.
Yanı herşey yolunda giderse Kasım 15 gibi transfer olabilir hem hayacalıyım hem korku doluyum.

Merhaba arkadaşlar transferimi oldum geldiiim 🙏🏻 Yadee Yadee canım listeye beni de yazarsın 🤗
Biraz kendimi anlatayım müsadenizle
2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama düşükle sonuclandı maalesef. Bir senedir hiç gebelik olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Temmuz ayında taze transfer oldu tek embriyo konuldu ama pcosdum ve cok yumurta toplanmıstı negatif oldu simdi dondurulmuş transferi oldum. Hayırlısı bakalm 10 gün nasıl sabredicem 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar transferimi oldum geldiiim 🙏🏻 Yadee Yadee canım listeye beni de yazarsın 🤗
2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama düşükle sonuclandı maalesef. Bir senedir hiç gebelik olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Temmuz ayında taze transfer oldu tek embriyo konuldu ama pcosdum ve cok yumurta toplanmıstı negatif oldu simdi dondurulmuş transferi oldum. Hayırlısı bakalm 10 gün nasıl sabredicem 🙏🏻
Hadi hayırlı olsun cnm İnşallah sağlılla tutunsun bebişin sana 😍😍 güzel haberler ver bize

Hamile kalabilmeyi bilmek de umuda umut katıyor. Bu sefer bebeğin seninle kalır inşallah ❤
aynen inşallah ilkinde tek embriyo transfer ettirmiştik bu sefer kararsızım sanırım iki transfer edilecek çok heyecanlıyım ama ilkinde pozitiften sonra çok yıkılmıştım bu sefer becerebilirsem çok takmıycam :110:

Benim 1 tane dondurulmuş embriyom var dün adet oldum ilaca başladım. 13.günüm kontrol. Ozaman transfer tarihim belli olacak. Genelde 16. İle 20. Gün arasinda transfer gercekleșiyor.
Taze transferde, yumurta toplamadan sonra 3. Veya 5.gun transfer olur. Biraz karışık ama sürecin içinde olunca anlarsın sende 😁
seninde dondurulmuş sanırım süreç nasıl oluyor ilk adetin 2. günü gidicem inşallah

sağol canım listedeki herkes pozitif alır inşallah . BAT Ekim 27/28 gibi görünüyor bakalım.
Yanı herşey yolunda giderse Kasım 15 gibi transfer olabilir hem hayacalıyım hem korku doluyum.

Amin inşallah :emir_bebek: :KK200:
Sağlıklı beslenmeye başla suyunu iyi içmeye çalış. Kısacası kendine iiyi bak :KK51:tedavi güzel başlasın güzel bitsin..

Geçmiş olsun 😍😁
Nekadar yattın? Nezaman lavobaya kalktın?

aynen inşallah ilkinde tek embriyo transfer ettirmiştik bu sefer kararsızım sanırım iki transfer edilecek çok heyecanlıyım ama ilkinde pozitiften sonra çok yıkılmıştım bu sefer becerebilirsem çok takmıycam :110:

seninde dondurulmuş sanırım süreç nasıl oluyor ilk adetin 2. günü gidicem inşallah

Hepimiz heyecanlıyız aslında 😅☺️
Ama takmamak da elde değil. Aslinda yapabileceğimiz en güzel şey tevekkül edip sabretmek.
Evet benim de dondurulmuş. Tek embriyo. Bende dün adet oldum ilaca başladım. Adetin 13.gününe randevu verdiler kontrole gidecem. Ona göre transfer günü verilecek

Hepimiz heyecanlıyız aslında 😅
Ama takmamak da elde değil. Aslinda yapabileceğimiz en güzel şey tevekkül edip sabretmek.
Evet benim de dondurulmuş. Tek embriyo. Bende dün adet oldum ilaca başladım. Adetin 13.gününe randevu verdiler kontrole gidecem. Ona göre transfer günü verilecek
İlaç neler verildi progestan fitil falanmı kullanıyosun bende pıhtılaşma bozukluğuda çıktı kan sulandırıcı iğnede başlıycam sanırım :KK43: bide pcos var ne zaman adet olacağımda belirsiz

Kızlar merhaba benim eşimde de sayı iyi ama morfoloji sıfır tüp bebeğe yönelmek istiyoruz devlet Hastanesi'nde yaptirsak ücretler ne kadar oluyor bir birikimimiz var ama yeterli olur mu bilmiyorum

Geçmiş olsun 😍😁
Nekadar yattın? Nezaman lavobaya kalktın?
2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini 😅

Kızlar merhaba benim eşimde de sayı iyi ama morfoloji sıfır tüp bebeğe yönelmek istiyoruz devlet Hastanesi'nde yaptirsak ücretler ne kadar oluyor bir birikimimiz var ama yeterli olur mu bilmiyorum
devlet hastanesinin bilmiyorum ama özelde ilaçlar raporluydu bizim mayıs ayında 10-12 civarı tuttu

İlaç neler verildi progestan fitil falanmı kullanıyosun bende pıhtılaşma bozukluğuda çıktı kan sulandırıcı iğnede başlıycam sanırım :KK43: bide pcos var ne zaman adet olacağımda belirsiz

Sadece Estrofem kullanıyorum ve Folik asit. Rahat ol olursun cnm veya doktorun ilaçla olmanı sağlar diye düşünüyorum.
Benimde bir kaybım var ozaman dan beri her tedavide kan sulandırıci iğne vuruyorum. Pıhtılaşma yok ama. Bende iğneyle başlarım kontrolden sonra diye tahmin ediyorum

2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini 😅

O nasıl embriyilog yaaa😂 bende tahmin isterimmmm😁

Hoșgeldin cnm. Devlete nasıl oluyor bilmiyorum ama özel hastanelerde fiyatlar 3yukari 3 aşağı aynı.

Sadece Estrofem kullanıyorum ve Folik asit. Rahat ol olursun cnm veya doktorun ilaçla olmanı sağlar diye düşünüyorum.
Benimde bir kaybım var ozaman dan beri her tedavide kan sulandırıci iğne vuruyorum. Pıhtılaşma yok ama. Bende iğneyle başlarım kontrolden sonra diye tahmin ediyorum
Geçen sefer sadece coraspin vermişti bana kimyasal sonrası genetik testte çıktı pıhtılaşma bozukluğu bende

Back